Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodHeart
senior tag
huh!
hol is kezdjem, de most ide muszály sok mindent leírnom!
lássuk csak:
- ezeken lehet oprendszert cserélni!? hallottam egyik hozzászólásban, hogy a 2002-őr 2003-ra cserélte! Csak mondom, hogy ma jött ki a 2005beta!
-a microsoft mobilokat nemjavaslom, és nemfeltétlenül azért mert rosszak, de ezt nem itt kéne leírnom, mert nemidevaló. Gondoljatok bele, ha elterjednének a microsoft mobilok, és azt vennék, akkor más nem is tudna labdába rúgni. Vegyük a PC-t.. itt már teljesen az a helyzet, még ha van 1-2 linuxos felhasználó is, de szerintem nincsenek sokan, pedig az akár egy sokkal stabilabb op rendszer is lehet!
-amit te szertnél, már mint a felettem lévő hozzászólában, ahhoz nemfeltétlen kell windows-os mobil.. sőt! Symbianos telcsihez veszel egy bluetooth-os GPS vevőt, és van egy program, ami direkt ilyenre lett kifejlesztve amire neked szükséged van... ÁÁ nemjut eszembe a neve, mihelyt beugrik leírom, most sorry
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 promax
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 15 pro max 256GB natúr titán hibátlan, garanciális
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hol is kezdjem, de most ide muszály sok mindent leírnom!