Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
kaller1
üzenetére
Hát.. majd ha megtanulok kellőképp angolul és lesz türelmem végigolvasni párszáz hsz-t, akkor megtudom, hogy melyik ROM bevált és melyikekkel vannak még gondok. Eddig csak átnéztem, hogy mit írnak róla, az első tucat hsz-t, ahol dícsérik, hogy tök jó és ígérik, hogy kipróbálják és a végét, ahol általában egész más problémák miatt írnak.
Eddig úgy tűnik csak ilyet fogtam ki. Bár a legutóbbi lehet jó lett volna, az egy naked ROM volt, azt hiszem valami SpringTime, de akkor jött elő a kikapcsolás utáni el nem indulás, azóta azt nem raktam vissza, időm sincs rá jelenleg.. A 6.0-k 6.1-ek többségében jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max - 512 GB - kék (320), Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, garanciával!
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest