- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
És így ha ezt egy idegennek válaszoltad egy engem is érdeklő dologra, hogy klikkelek az eredeti kérdésre? de idézték is utánam a szabályzat megfelelő pontját
van amikor 6-8 válasz-kérdésen klikkelgetek vissza, egy kissé körülményes lenne az általad használt módon, ez is nehezíti pl a kereső használatát is, mert lehet kapsz egy találatot, de nem tudod visszagönygölíteni a beszélgetést -
Üdv!
Tegnap, ahogy ismerkedtem a dolgokkal, ha jól emlékszem pont az áruházba belépéskor kérte a fiók jelszavát, azután kérte a jelszót a gép újraindításakor és az alvó állapotból visszalépéskor. Na most ezt kilőttem ahogy Te is írtad. Viszont a Microsoft fiókban folyamatosan jelen vagyok minden újraindításkor, és ez kavar be egyes mappák elérési jogosultságánál, szóval érdeklődnék, hogy ki lehet ebből a fiókból valahogy jelentkezni a gépen, az áruházból úgyse veszek semmit? -
HaZse
őstag
Ez érdekes, mert a következő dolog van a gépben:
- Core i3-2320 CPU
- 2x4GB RAM
- 1x120GB Kingston v300
- 1x500 GB WD Black HDD
- Bill, egérMegvan! Lehet, hogy a Logitech K800-as bill unity vevője a ludas? Ugyan már. Semmi olyan spéci hardverelem sincs a gépen, hogy ezt a barom szöveget írja ki.
-
(#10245) mate3553, (#10250) NetTom
Koszonom uraim, igy teljesen mas a leanyzo fekvese!
Attol tartottam, nehogy nekem ezt a tonkrement rendszert kezdje el frissitgetni, mert abbol nem sok jo dolog fog kisulni. Ezek szerint semmi jelentosege, az uj win10 olyan lesz, mintha lemezrol telepitenem.
Friss es ropogos.
Apropo, amit emlitettel ez az ujrarakos dolog, nincs veletlenul a win7-ben is?
(#10282) mate3553 Rendben, akkor ez nem jott be.
Koszonom szepen a segitseget!
-
Воланд
titán
email cimet nem kotelezo megadni a frissites lefoglalasakor, windows 10 eseteben direkt kiemeltek, hogy nem kotelezo az msa hasznalata. formot nem fognak senkivel kitoltetni, mert nincs ertelme, hatraltatja a win10 terjedeset, kulcsot nem fognak bekerni sehol, mert atlag user azt sem tudja, hogy mit es hol keressen (foleg ha bios-ban van). ugyhogy marad az alaplaphoz kotes (amit mar egy par, kulonbozo forras is megerositett), mert ez a legegyszerubb megoldas es a usernek nem is kell vele foglalkoznia. raadasul tul sok embert nem erint ez az ujratelepitgetesi mania.
-
Sorry, most jutott eszembe.
A notimat ugy vettem 4 eve, hogy ra volt telepitve a win7 64 bit. Az evek alatt, de leginkabb a multkori update cirkusz miatt elegge viseltes lett. Ezt a rendszert biztosan nem fogom frissiteni a 10-re. Lesz esetleg olyen megoldas, hogy magat a 10-et telepitem, vagy telepitsek ra egy friss Win7-et es azt frissitsem?
-
-
King Unique
titán
Nem tudom, hogy pontosan mik nem kerülnek bele most, de ha már 29-e a nagy durranás, akkor illene az ígérteket belepakolni. Ennyi erővel Cortana se tud még magyarul, ahogy néztem és 1 hét alatt vsz nem is fog megtanulni.
(#10009) Oki23: én csak arra gondoltam, hogy a korábbi rendszerek kiadásra jelölt (RTM) verziói se voltak tökéletesek, de olyan ordas hibák nem feltétlen voltak bennük, mint a mostaniban.
Illetve ok, hogy javítják, csak eleve ront az összképen, ha akinek most kéne, hogy jól működjön (startkor vannak a legnagyobb elvárások), várnia kell x hetet, hónapot....mert lehet nem fog, hanem a kezdeti csalódás után visszaáll az előző rendszerre. Az általam említett hiba meg kb. fél éve benne van. Ennyi erővel hiába lett javítva egy-néhány dolog a 8.1-nél, a 8.0 kezdeti benyomásai miatt sokan leírták az egész rendszert.(#10011) cattus: tudom, gondoltam.
Bár ősz-tél környékén meg lehetne a karácsonyra gyúrni.
-
King Unique
titán
Ok, hogy átállnak új ütemezésre, de ha azt nézzük, hogy nyár-ősz (pár hónap), akkor egyrészt kiadhatták volna később is (ősz), másrészt összedobhatták volna úgy, hogy minden benne legyen, amit hirdettek.
Mert, ha még 2 év múlva ősz és 14200-as build + rakás vadiúj és futurisztikus fícsör, akkor nem teszem szóvá, de így....(#10004) Oki23: milyen RTM, most fentebb azt taglaltátok, hogy nincs RTM?? Funkciós dolgot leírtam fentebb, meg korábban azt is, hogy ha már kiadásra jelölnek vmit, akkor illik jól összerakni, mint a szakdolis példánál. Mert ma is volt hozzá vmi security update, felraktam, restart, de a skálázás maradt ugyanolyan homályos és sz@r, mint volt...az vajon mikor lesz javítva, mert 29-ét nem érzem sanszosnak? Ősz, vagy majd jövőre, vagy nem és használjam másik gépen? Szóval azért látszik, hogy nincs ez a 10240 minden téren korrektül elkészülve...
-
V.Stryker
nagyúr
Hát talán, mert ez volt valamelyik hírben. Sőt, hogy az Insider programban résztvevők kapják meg elsőre.
De akkor nagy mágus a mikrofos megint. Az elején úgy indult, hogy mindenkinek ingyenes lesz. Aztán csak a Home lesz ingyenes. Aztán már az se. Jövő héten már az fog jönni, hogy win 8.1-ről sem lehet majd ingyen frissíteni csak valami jelképes összegért.
-
törölt tag
Valóban, köszönöm
(#2324) woland_y2k: Vajon ha az ember nem az IE-t (vagy Spartan-t) használja, akkor is kap adatokat az MS a böngészésről? Pl. Firefoxból is ki tudja olvasni a sütiket?
Egyébként lényegében ugyanaz a két szöveg, csak az új kicsit konkrétabban leírja, milyen adatokat gyűjt (nekem még mindig túl sokat az éles rendszerhez).
-
bepken
veterán
ha felpakolod és működik is minden (nálam nagy gubanc nem volt), később simán jöhet egy olyan frissítés, ami úgy bekavar, hogy behal az egész - esetedben pedig ez az éles rendszerben történne, tehát csak fejfájást okoznál magadnak.
Taifa Díaz! ne értsd félre, de tényleg elhiszed, hogy épp a Te netbank belépéseddel fognak foglalkozni?
-
Ice&Lime
veterán
Plusz még az is jó lett volna, ha lehetett volna változtatni a tálcán lévő idő és dátum formátum méretét, mondjuk nagyobbra és variálva, mint ahogy jó pár linux disztrónál már régen lehet és hasznos is. És, a tálca méretét nagyítani és kicsinyíteni tetszőleges méretre, több méret lehetőséggel és az ikonok is úgy változnának méretileg, szintén mint linux disztróknál. És még csomó jó dolog, ötlet van, amit átvehetnének.
De sajnos az tény, hogy a design az ugyan olyan szegényes, mint volt. -
törölt tag
Bizonyos appok a rendszerrel együtt települnek, a fiókból pedig csak azt a listát tudja szinkronizálni, ami pluszban telepítve lett (tehát elvileg egy Fotók app ott sincs, hiszen az mindenkinek megvan alapból).
A szögletes ikonok meg tuti maradnak, elég ránézni az Office vagy a Bing új (jelenlegi) ikonjára. -
törölt tag
Nem tudom, nekem a start menü nem keres neten, csak ha rákattintok a keresőikonos gombra, ami akkor jelenik meg, ha nincs találat. De lehet, hogy ezt kikapcsoltam telepítésnél, mert alapvetően minden netes dolgot kikapcsolok, majd ha kell, akkor vissza (ilyen például a MAPS-dolog).
-
bepken
veterán
a tálcán lévő kereső elvileg listázza a korábbi kereséseket. gondolom a poén része ennek is ott jön ki, hogyha WP-t használsz, mert akkor valószínűleg azt is listázza majd.
meg szerintem ez inkább netes keresésre lesz kihegyezve (pláne hogyha a Cortana is bekerül a képbe) - mert full ablakba nyitja meg a találatokat. (bár a start menüből nyitva is így megy...)
ja azért írom jövőidőben, mert gyakorlatban nekem ez inkább csak kifagyott eddig
(#656) karak_22! a start menüből is tudsz netes keresést indítani
(ha meg nem talál semmit a gépen, akkor automatice nyitja is meg a keresőt és húzza le a bing-es infókat)
-
bepken
veterán
uh ez elég perverz...
ennyire azért nem mászok bele a lelkébe rögtön az első 24 órában
de az tuti, hogy én valamilyen más formában tenném oda ezt a keresést.
az a mód, ahogy a win8-ban van, szerintem tökéletes. hogyha odahúzom a jobb alsó/felső sarokba az egeret, akkor megjelenik az oldalsó menü, tetején a kereséssel. valami hasonló megoldással iktatnám be ezt is. -
törölt tag
Ez elvitt a Personalize ablakba, mint az asztalról, de megoldotta, köszi! Érdekes amúgy, világoskék volt a téma színe, és fekete a start menü... na mindegy.
xxSanchez: Start menüm van, kezdőképernyőm nincs
tothjozsi96: Ja, hogy az a csúszka
Az eddig sem ugrált, és még nem frissítettem a rendszert a telepítés óta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DOOM - The Dark Ages
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest