Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Heatpipe / hőcső házilag
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Ha máshol kellene kérdeznem kérlek irányítsak tovább:
Win 10 friis telepítés, új gép, hiába kötöm rá a vezetékes netet, marad a kék képernyőn a felirat, hogy Kapcsolódjon egy hálózathoz, semmilyen más lehetőség nincs a képernyőn, csak a "nincs internetem", arra nyomok akkor vagy korlátozottan telepítek, vagy Csatlakozás, de akkor tulajdonképpen visszaugrik a "Kapcsolódjon egy hálózathoz" oldalra. Továbbmegyek a korlátozott telepítéssel, és végül ezsközkezelőben azt látom, hogy az ethernet dolgai felkiáltójelesek, viszont ilyet nem tudom melyik win verziónál kellett utoljára külön telepítenem, már nem is tudom honnan kéne. Win 7 óta talán ezek már mindíg automatikusan települtek. Gondolom most is elszúrok csak valamit de nem tudom mit
ASROCK B560M Pro4 az alaplap, win 10 természetes az MS oldaláról, most már magyar változat -
StLui
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igazad volt köszönöm, a pipa volt a hiba, de magyar nyelvű a win amin futtatom az MTC-t, ennek ellenére, ahogy elinditom az MTC-t, átváltja a billentyűzetem angolra, és ezért is veszi gondolom a gépem alapbeállitásit angolnak. MTC-t természetesen onnan töltöttem le. Gondolom az lehet a gond, hogy ez a gépet újonnan vettem ugyan, itt a fórumról (HP laptop), de az eldó által magyaritva, és ez kavarhat be.
-
StLui
veterán
Sziasztok, telepítettem már párszor a Media Creation Tool segítségével win 10-et (3-4 alkalom az elmúlt években) de most kicsit fura, hogy a magyar windowsos gépen próbálom létrehozni, MS magyar oldaláról letöltött MCT-al a pendrivot, de egyrészt átvált a billentyűzetem angolra (elsőre azt hittem én nyomtam át véletlenül), és csak angol verziót enged letölteni, nem lehet választani.
Másik, hogy vadinatúj 11. gen i5-ös gépre win 11-re azt írta nem alkalmas a gép, másodikra most a 10-et töltöm, de ez is csak angolul jön le.Utólag tudok most majd nyelvet váltani, vagy mi lehet?
-
-
StLui
veterán
válasz
svgyula
üzenetére
Sajnos tényleg csak annyira használom, hogy a registry-t takaríttattam vele, most meg előtte 1-2 éve. Próbálom megtalálni holl keressem amit írsz, de nem találom, registry-ben kitakarította a "run at startup" alatt lévőket.
szerk: közben lehet megtaláltam a Tools-Startup alatt, de semmi HP-ra utalót nem látok -
-
StLui
veterán
Sziasztok, fogalmam sincs hol kéne kérdeznem, de mivel a win 10 alatt mindenhol látom, ezért próbálkozom itt. Szóval akár a win 10 menüt nézem, akár böngészőben valamit, nagyon sok helyen mintha kromoszóma, vagy vírus féleségek rohangálnának a képernyőn, de csak ikonokon, menüpontokon belül. Megpróbáltam levideozni, ondrive-ra feltettem: úgy talán érthetőbb:
[link] -
StLui
veterán
Ma még sikerült az itt, HA-n vásárolt win7 kóddal win 10-et telepíteni
-
StLui
veterán
Vettem innen az apróról, számlára matricával, nyilatkozattal, két db win7-et egy kis irodának (saját). Egy hete még elfogadta a egy szintén most vásárolt laptopra ragasztott win kódot a win10 amikor telepítettem. Ez így legális szerintetek, vagy legalábbis védhető? Tehát ezt a két kódot ha úgy használom fel, hogy egyből win10-et telepítek, akkor rendben van?
-
StLui
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
25 éve sokkal több forintot fizettem egy irodai gépért mint most
-
StLui
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm, nagyjából ezeket tudtam is, de attól tartottam most már csak a win7 upgrade win10-re (kisegítős változattal) fog működni, de nem. Kiderült rosszul láttam az egyik karaktert, telepítés közben bevette a nullát, most, hogy utólag szerettem volna aktiválni, már figyelmeztetett, hogy nem lesz jó, és kiderült D betű (lefényképeztem, kinagyítottam
)
-
StLui
veterán
Vettem boltban használt notit "win 7, win 10-zel" hirdetve, egy win 7 pro matrica van az aksi alá ragasztva. Letöltöttem MCT-szal a win10-et usb-re, elindítottam a telepítést, de nem fogadja el a win 7 kulcsot, van valami lehetőségem win 10 re? Vagy fel kell rakjam gyorsan a 7-et és előbb azt upgradelni, majd utána már menne a tiszta telepítés? Most addig is elindítottam a telepítést kulcs nélkül, hátha elfogadja kulcsot utólag.
-
StLui
veterán
Pár napja lefuttattam az itt javasolt Cortana eltávolító progit, nem tudom összefügg-e mert rég használtam, de most kellet volna a "Keresés a windowsban", bal alul a nagyító, és nem működik, ezt is kinyírtam így? Egy fájlt, vagy programot szerettem volna vele megtalálni.
-
StLui
veterán
válasz
prabhu
üzenetére
mert talán már csak upgradelni lehet a megmaradt lehetőséggel. Utána gondolom már csinálhatnám a tiszta telepítést
ga h55m d2h, ez az alaplap, nem tudom lehet e pendrive-ról telepíteni rá, win7SP2 itt van lemezen a fiókba, ez tűnt a kézenfekvőnekupdate: elérte a 99%-ot, szóval ismét megy a várakozás, csak meddig? 98-ról 99-re kb fél óra kellett
-
StLui
veterán
Adott egy 6 éves gép, win 7 volt rajta, tönkrement a hdd, most fölraktam egy ssd-re win7-et, és egyből elindítottam a még meglévő win 10 upgrade lehetőséget. 99%-nál este megragad, és reggel ugyanott tartott. Újraindítottam, de csak újra kezdeni tudtam, megint egyre lassabban ugrik 1-1 %-ot, most 98-nál tart. Tudok valamit tenni ha megint leragad 99-nél? Egyáltalán mennyi időt kéne várnom?
-
StLui
veterán
javítottam
Na most kész vagyok, csináltattam a ms oldaláról egy bootolható usb pendrive-ot, erre
sikerülnem tudom telepíteni az új samu 850 evo-ra mert nem talál eszközillesztőt hozzá! Most már tényleg nem értem.
Visszaolvasva, ha jó értem használhatom simán a win8-as termékkulcsot, ezért fogtam így neki. -
StLui
veterán
Na most kész vagyok, csináltattam a ms oldaláról egy bootolható usb pendrive-ot, erre sikerül tudom telepíteni az új samu 850 evo-ra mert nem talál eszközillesztőt hozzá! Most már tényleg nem értem.
Visszaolvasva, ha jó értem használhatom simán a win8-as termékkulcsot, ezért fogtam így neki.
-
-
StLui
veterán
sajna ez angol, google ezt fordította a végén, de már most be vagyok tojva mit csináltam, mert nem találom a
Product ID gombot, és sikerült ott létrehoznom egy "új kulcs: #1" nevű mappát4. Kattintson jobb gombbal a ProductID gombot, és válassza a Módosítás . Tekintse meg a szám jelenik meg. Ez az a termék kulcs Windows. Nyomja meg a "Mégsem" gombra, hogy elkerüljék, hogy megváltoztatja az értéke
és akkor még most sem tudom, hogy most ez a szám is jó lesz a win10-hez, mert mindenki csak a win7 kulcsról ír?
-
-
StLui
veterán
Sziasztok!
Volt win7-em, amit upgradeltem egy samu 840 EVO 120GB-hoz kapott win8.0-val, most ez már ugye 8.1.
Vettem most egy samu 850evo 240GB-ot. Jó gondolta, hogy az eredeti 840-es ssd-n megcsinálom az upgradet win10-re, majd berakom az új ssd-t és arra már szűzen telepítem a win10-et, vagy gondot fog okozni az ssd csere? -
StLui
veterán
Van még rajtam kívül valaki aki türelmesen vár, hogy a lehető legjobb win10 élménye legyen, mert nekem már az az érzésem soha nem fogja magától felajánlani a frissítést 8.1-ről?

-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
Nekem, egy 2008-as Toshiba A200 laptopon, igaz csak könyvelek kulcssoft programmal, Abev program, Chrome böngészés és ennyi amire használom, ja és sima upgrade win7-ről
-
StLui
veterán
És így ha ezt egy idegennek válaszoltad egy engem is érdeklő dologra, hogy klikkelek az eredeti kérdésre? de idézték is utánam a szabályzat megfelelő pontját
van amikor 6-8 válasz-kérdésen klikkelgetek vissza, egy kissé körülményes lenne az általad használt módon, ez is nehezíti pl a kereső használatát is, mert lehet kapsz egy találatot, de nem tudod visszagönygölíteni a beszélgetést -
StLui
veterán
-
StLui
veterán
Ma szembesültem vele, hogy K&H bank még nem oldotta meg a Win10-es online bankolást, chipkártyásat, aki eddig így bankolt náluk annak most az sms verziót ajánlják az "átmeneti" időszakra
-
StLui
veterán
Sziasztok, 2007-es notebookom, win7-re már megkapta a win10 frissítést, a 2 éves win8-as asztali gépem még nem, ennek lehet valami különösebb oka, vagy csak géptől függetlenül terítik a frissítési időpontokat? (Mert, hogy azt írja, még vizsgálják hogyan fog működni a gépemen a win10)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, 2020 januári a az intel oldalán hd 4000-es legfrissebb ilesztője, azzal jó is.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)