-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
Másnál is csinálja gépen a facebook, hogy görgetsz lefelé, és utána üres mezőket dob fel, és nem folytatja a hírfolyamot és csak áll üresen villogva egy helyen? Már mindent próbáltam vírusírtó, kémprogramírtó, rendszertakarító, oprendszert is váltottam 11-re, több böngészővel is néztem, de csak üresen áll bizonyos idejű mennyiségű lefelé görgetés után! Nem dob fel újabb hírt vagy bármit, csak villog ki-be a vonalak üres mező.
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Bedöglött a win 11-em, és szeretném hibakeresési vagy csökkentett módban indítani. Nem jön be a windows 11. Újraindulgat. Próbáltam F8-al, F4-el, de semmi.
Mit kell nyomni hozzá? Tehát nem az kell, hogy ha bejönne a win 11 és ott shift és újraindítás, mivel nem jön be, hanem olyan mint a win 7-nél az F8, valamilyen billentyűkombináció az induláskor, hogy alaphelyzetbe tudjam majd ott állítani a 11-et.
Nagyon szépen köszönöm! -
Feri1977
senior tag
:-/
-
Feri1977
senior tag
válasz
Graphics #156204 üzenetére
SSD-n van C meghajtón. A gond, hogy nem jön be a windows, ha bejönne akkor nem kéne a csökkentett mód...pff...értitek? Mert ha bejön akkor oké shifttel lehet csökkentetbe újraindítani, de én nem újraindítani akarom, hanem amikor tölti ami előtt tölti safe módba valamilyen gomb kombinációval belépni és alaphelyzetbe állítani utána a windowst.
Mint anno a win 7-nél az F8. -
Feri1977
senior tag
válasz
Doky586 #156205 üzenetére
Köszönöm szépen, de ez akkor van ha bejön a windows, és ott lehet shiftel újraindítani csökkentett módban, de nekem nem jön be a windows, és olyan csökkentett kód kéne amibe a windows indula előtt betudok lépni, mivel a windows 10 rossz, nem jön be.
Win 7-nél F8 volt, itt mivel lehet? -
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Bedöglött a win 10-em, és szeretném hibakeresési vagy csökkentett módban indítani. Nem jön be a windows 10. Újraindulgat. Próbáltam F8-al, F4-el, de semmi.
Mit kell nyomni hozzá?
Nagyon szépen köszönöm! -
Feri1977
senior tag
Gyerekek, valami itt nem oké..Feltettem tegnap a media creatol tools-al letöltött, és pendrivera kiírt amit kiírt windowst a gépre. Aztán volt minimális frissítés 1709-re, na és azóta keresem az újdonságokat, amik bele vannak elvileg integrálva. Nincs meg a groove music maker, kereső ilyet nem talál, paint a régi semmiféle 3d nincs benne ugyanúgy néz ki mint a régi bulidben hónapokig, a start menü is a régi stb. Gyakorlatilag semmi új nincs benne, pedig ez a 1709, megnéztem a frissítéseknél.
-
Feri1977
senior tag
válasz
tibike8 #66728 üzenetére
Hát sejtem, hogy lett volna más dolgod is pihenni, vagy bármi. Kitartás, hamar megvan, bár kérdés mit teszel még rá meg miket állítasz be. A letöltés mediával pendrivera bootoljatósra csinálva olyan fél óra volt, aztán ssd-re telepítettem az még 15 perc, aztán driverek+programok+beállítások olyan másfél óra. Ez van sajnos. De most legalább full gyors és a legújabb mindenben.
-
Feri1977
senior tag
válasz
tibike8 #66721 üzenetére
Ugyanez volt nekem is! Mindent a tálcáról törölt, az áruház számológép stb. eltünt meg minden beállítás elveszett mozilla total commander és a többiben is, a rendszerben lévő beállítások is nullázódtak, meg rakás dolgot eltüntetett, agyvérzést kaptam...! Fogtam a fenébe, media creation toolsal letöltöttem amit leszedett pendrivera, és feltettem szüzen az egészet, most jó.
-
Feri1977
senior tag
Na én megelégeltem azt, amit tegnap írtam itt, hogy totál tönkre vágta a rendszerem, és media creatolsal leszedtem a az isot pendrivera, és feltetem tisztán, meg programok, most tökéletes.
-
Feri1977
senior tag
Leírom újra, velem mit művelt a frissítés:
"Most tettem fel a frissítést, elkellett számolnom vagy 100-ig, hogy ezt a kommentet megírjam, mert az agyvérzés semmi amit érzek
Megcsinálta a frissítést, bejött a windows és csak néztem...
!!
Minden ikon alul a tálcán eltünt, minden programot újra bekellett állítani, mindent elfelejtett a total commander, winamp, mozilla könyvjelzőim eltüntek minden!!!! Alapértelmezett programok, kuka beállításai és minden mintha új telepítés lenne téptem hajam...a névjegyeknél az eszközkezelő eltünt, speciális rendszerbeállításokat is csak keresővel találtam meg..!
Start menü élő csempe fele ikonok üres, másik fele nyil vagy program ikon van ott, töröltem a picsába az összeset, és behúztam jobbról balra a start menüig, hogy csak a start menü maradjon.Egymillió dolgot tudnék írni, minden b+ eltünt, és újra kellett konfigolni.
És most figyeljetek a legdurvább: nincs b+ számológép!! Amit naponta használtam! Akárhogy kerestem rá magyarul angolul, NINCS!! WTF??!!És még a windows old mappa is ott csücsül, amit nem tudok letörölni, a rohadt életbe már.
Ráadásul eltünt a viberem, meg a windows áruházból szedném le, erre nem talál keresésre windows áruházat! Rákeresek külön googlen is, ott vannak az áruház appok, tenném vibert fel, erre közli az oldal, nincs windows store a gépemen, mondom mivan?! Na ezért nincs áruház akkor..és rakás dolgot tudnék írni.Bezzeg a totál felesleges messenger meg minden faszság integrálásra került, felrobbanok!
"
Most media creation toolal szedem le amit leszed, jó lassan jön, aztá rá pendrivera megcsinálja, és telepitem szüzen grrrrrrrr
-
Feri1977
senior tag
jajj ne..hát pont ez az, hogy normál win 10 volt rajta, amig a frissitést fel nem rakta rá, azóta semmi nincs meg, se áruház se számológép akármire keresek eltünt, viber is! Meg minden beállitásom mozillában stb. tálcán alul is minden eltünt. és ha most a media creationnal felrakom, és megint frissitek, akkor minek a media creator, az lenne a normális ha ez lehúzná a legújabbat nem? mert akkor megint lehet elcseszi frissités után!
-
Feri1977
senior tag
Mivel totál tönkre vágta a rendszerem igy újra teszem nulláról, kérdés: a media creatol tool-al ha leszedem a 10-et a legújabbat szedi le amire most frissitett (de tönkre vágta az egész rendszert nem megyek bele)? és usb-re csinálom a telepitőt a legújabbat fogja akkor feltenni róla?
-
Feri1977
senior tag
Most tettem fel a frissítést, elkellett számolnom vagy 100-ig, hogy ezt a kommentet megírjam, mert az agyvérzés semmi amit érzek!!! Hogy rohadnál meg microsoft!!!
Megcsinálta a frissítést, bejött a windows és csak néztem...
!!
Minden ikon alul a tálcán eltünt, minden programot újra bekellett állítani, mindent elfelejtett a total commander, winamp, mozilla könyvjelzőim eltüntek minden!!!! Alapértelmezett programok, kuka beállításai és minden mintha új telepítés lenne téptem hajam...a névjegyeknél az eszközkezelő eltünt, speciális rendszerbeállításokat is csak keresővel találtam meg..!
Start menü élő csempe fele ikonok üres, másik fele nyil vagy program ikon van ott, töröltem a picsába az összeset, és behúztam jobbról balra a start menüig, hogy csak a start menü maradjon.Egymillió dolgot tudnék írni, minden b+ eltünt, és újra kellett konfigolni.
És most figyeljetek a legdurvább: nincs b+ számológép!! Amit naponta használtam! Akárhogy kerestem rá magyarul angolul, NINCS!! WTF??!!És még a windows old mappa is ott csücsül, amit nem tudok letörölni, a rohadt életbe már!!
Bezzeg a totál felesleges messenger meg minden faszság integrálásra került, felrobbanok!
-
Feri1977
senior tag
válasz
quailstorm #44883 üzenetére
Ezt hogy érted, ez mit csinál?
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Na akkor most figyeljetek, agyvérzés lesz a köbön! Nem ma kezdtem az informatikát, és egy ilyen alapvető nevetséges dolgot kisújjból tudna az ember, de úgy meg szívtam, hogy azóta is anyázok kb.
Történet: Bedöglött a win 10+volt egy windows old mappa amit törölni akartam, de csak csökkentett módban engedné, mondom ez nem xp, se win 7 se 8.1, itt nincs csökkentett mód f8 vagy shift f8-al, hanem az msconfig-ba a rendszerindításnál beállítom, hogy úgy induljon. Oké. Beállítottam újra indítva kaptam csökkentett módot, letöröltem a windows old mappát meg vírust a gépről, ezért kellett a csökkentett mód, lényeg: Na akkor most indítsuk normál módba..mondom normál módba..de hogy??? Msconfig-ot hiába írtam be, nem jött be semmi! Nem volt msconfig baszki csökkentett módba, ilyen az előző verziókba volt!!! Próbáltam mindenhogy valahogy elérni valamilyen módon a mód változtatást gépház meg egyébb dolgokon át, de semmi, csak helyre állítás van, meg alaphelyzetbe állítás meg sok faszság egy menüben (6választás van), de normál módba való indítást sehol nem tudtam az egész rohadt windows 10-en beállítani, hogy akkor induljon úgy most. Csak alapehelyzetbe való állítás volt, és ezáltal mindent újratett, eltünt minden program, ezernyi könyvjelző stb. nem részletezném milyen ideges voltam! -
Feri1977
senior tag
Köszönöm a linux telepítési oldalt win 10 alá.
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Win 10-re hogy tudok linuxot telepíteni, tudjátok van benne valami linuxos fejlesztés, ezt hogy hozom elő?
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok. Totál mezei kérdésem lenne. Kijött új windows 10 frissítés ugye, de cseszik frissülni az oprendszerem, és az update-ban is annyit ír naprakész amikor frissíteni akarom, pedig nem! Ez nonszensz, hogy egy win 7 vagy 8.1 állandóan frissült magától mindíg ha volt hozzá update, itt meg ugye kell könyörögni neki vagy mivan már..mit csinálja, hogy óhajtsa az új build számú frissítésre frissíteni magát a win 10-em?
-
Feri1977
senior tag
Látom nagyon sok embernek gondja van mindenféle a rendszerrel..én már inkább bele se kezdek, mert vagy 10 dolgot tudnék én is írni..kérdés inkább az, a microsoft mikor dobja ki a kövektkező frissítést, van róla dátum..? Mert abban már remélem orvosolva lesz a sok idegesítő hiba! Ugyanis mindenféle baromságot beletettek a th2-be amit a kutya nem használ, a rendszer bugok stb. javítása helyett! Szóval mikor lesz TH3?
-
Feri1977
senior tag
válasz
pete_21 #28702 üzenetére
Pont fordítva. A ccleaner semmire nem jó, az advanced system care ezerszer jobban kitakarítaj a gépet és sokkal többet tud! Ráadásul semmi kárt nem okoz, én évek óta használom. Amit meg ír az illető, hogy kitörli a dolgokat, ez logikus, előzményeket jelszavakat újra be kell írni, ez egyértelmű, de ez nem program hibája, hiszen a többi után is be kell írni.
-
-
Feri1977
senior tag
Azzal, hogy törlik a kommentet a probléma nincs megoldva. MInek van a kémfigyelő kis beépített visszajelzéses rendszere a microsoftnak, ha trehány módoni nem törődnek a hibajelzésekkel? Azaz még mindíg érthetetlen, hogy miért áll és vár 15 másodpercet kb. a nagy semmire a win 10 az üdvözlőképernyőnél, és utána mint a rohamtempó bedobja a desktopot. Mert odáig is tölt ezerrel, csak ott áll és vár a semmire! a win 8.1 semmi ilyet nem csinált!
-
Feri1977
senior tag
..na jó..most már tényleg valaki megmondhatná, hogy mi az istent csinál a jó bödös nagy semmi közben az üdvözlőképernyőnél amikor kiírja üdvözöljük és a neved, és áll ott 15 másodpercig, mert rohadt idegesítő! SSD-m van így semmi köze az adathordozóhoz, egyszeűen áll ott és kész! 8.1 alatt pillanatok alatt bent volt az oprendszer, 10 alatt meg tölt baromi gyorsan bejön az üdvözlésig minden és ott áll és vár..a nagy semmire! És utána beugrik 15 másodperc múlva desktop, ennyire nem veszi ezt észre a visszajelzések alapján a microsoft?!
-
Feri1977
senior tag
-
Feri1977
senior tag
-
Feri1977
senior tag
Továbbra sem értem ezt a sok görcsölést és nyomorékolást itt, a frissítgetések miatt. Nem frissítgetni kell, hanem nulláról tiszta telepítéssel th2-es legújabbat felrakni, és megszűnik minden macera és probléma amiket itt írtok! Értsétek már meg, hogy a toldozgatás foltozgatással csak a nyűg lesz utána!
-
Feri1977
senior tag
válasz
nemethchek19 #28250 üzenetére
...acdsee, infraview jó barátod..soha életben nem használnék gyári hulladékot a windowsban semmiből..
-
Feri1977
senior tag
Imádom a win 10-et, gyors és semmi bajomn vele a th2 óta! Természetesen a hulladék edge helyett firefox-ot használok. A többi beépített saját alkalmazását se használom, mert vannak erre saját appjaim, klite codec pack media playere filmekre, winamp zenére, saját skype alkalmazás, képekre acdsee, és reggelig sorolhatnám. A csempéket mind töröltem, és behúztam a startmenüig az ablakot, így a gyári hulladék csempék sincsenek már, a win 10 most így tökéletes.
-
Feri1977
senior tag
válasz
Boonen007 #28132 üzenetére
Én már fentebb írtam, hogy ezt a hulladék edge-t ne használja senki, de csak le vagyok hurrogva. A többi beépített saját alkalmazását se használom, mert vannak erre saját appjaim, klite codec pack media playere filmekre, winamp zenére, saját skype alkalmazás, képekre acdsee, és reggelig sorolhatnám. A csempéket mind töröltem, és behúztam a startmenüig az ablakot, így a gyári hulladék csempék nem baszogatnak, a win 10 most így tökéletes, imádom.
-
Feri1977
senior tag
..komolyan nem értem az embereket...miért kell azt a katasztrófa edge-t használni? Azelőtt is szar volt, meg most is az, firefox vagy chrome-ot kell használni, azt ennyi.
-
Feri1977
senior tag
..esetleg van valakine még ötlete, miért vár az üdvözlő képernyőnél 10-15 másodpercet állandóan...?
-
Feri1977
senior tag
válasz
UnSkilleD #28011 üzenetére
bocsánat, alvó állapotot akartam írni, igen, ez az alvó állapot lesz valószínű+rendben köszönöm, kapcsolom is ki ezt is.
Tesla93 : akkor rosszul tudtam..csak valahol olvastam, kiszokás kapcsolni ssd-nél, mert sok helyet foglal/ír olvas mindít ez nem tesz jót neki+8 gb ramnál teljesen felesleges..
-
Feri1977
senior tag
válasz
UnSkilleD #28008 üzenetére
....értem..hát én arra gondoltam ilyenkor, hogy amikor leküldöm a billentyűzetemen egy gombbal a gépet hibernálni..ugyanazt csinálja billentyűzetről, mint amikor a startmenübe a hibernálást csinálom, ezt meghagyom, csak a page, vag ynevezzük swapfájlnak, azt töröltem, mert van 8gb ramom, meg én tényleg úgy olvastam, hogy az ssd-nek nem tesz jót, mert állandóan ír és olvas..:-/
-
Feri1977
senior tag
Az ssd miatt kapcsoltam ki a pagefile-t, mert az állandó írás olvasás nem tesz jót neki ugye+8 gb ram mellé minek pagefile. Lényeg kikapcsoltam, maradt ugyana a probléma, vár a semmire 10-15 másodpercet az üdvözlőnél, valamit tölt közben azt látom..a hibernálást nem akarom kikapcsolni, mert néha leteszem alvó állapotba a gépet amikor nem használom, de azért köszönöm..viszont tényleg idegesítő ez a 10-15 másodperc várás a semmire.
-
Feri1977
senior tag
válasz
pendre54 #27996 üzenetére
...eret vágok..egy indítás erejéig jó volt amiután kikapcsoltam a page, swap fájlt..most megint vár a nagy semmire az üdvözöljük képernyőnél vagy 15 másodpercet..elolvastam a linkeket amiket küldtél, de nincs megoldás, tudnám mi az istenre vár ott, valamit tölt az ssd mert villog, de a nagy semmi helyett inkább azonnal bejönne már végre a win 10 desktop!
-
Feri1977
senior tag
Már csak ez a kérdés foglalkoztat amit fentebb írtam..:
Amúgy egy kérdés, van ez a netplwiz ugye, ha ott kiszedem a pipát mi változik? Azaz mi értelme van a netplwiz-nek? Ugyanis a fiókoknál ha a nevem alatt nem adok jelszót, akkor úgysincs jelszó, ha adok, akkor még kéri, de ha adok, és a netplwizen meg kiszedem a pipát mi változik? Bocsánat a bonyolult fogalmazásért, de nem értem mi a funckiója.
-
Feri1977
senior tag
válasz
pendre54 #27996 üzenetére
..basszus...ez kéééész...ahogy írta a linkben a srác, a hibernálást kikapcsolta és jó lett neki, én azt nem tudom hol van, viszont a pagefile-t azaz swap file-t kikapcsoltam, mert ssd-m van ugye és nem tesz jót neki,. meg amúgy is 8 gb ramom van, és pik pak bejön a 10 most..elképesztő..ezt nem tudják a microsoftnál, hogy ott időzik az üdvözöljük képernőnyél mindenkinek 10-15-20 másodpercet totál feleslegesen a page, swap file miatt?!
-
Feri1977
senior tag
..elhiszem..valamit tölt az ssd, de nem tudom mit..már kiszedtem mindent msconfigból..csak a vírusírtó jön be kb. de még mindíg áll az üdvözöljük és a nevem kép alatt vagy 15 másodperic, valamit tölt néha ott, de nem tudom mit..amúgy egy kérdés, van ez a netplwiz ugye, ha ott kiszedem a pipát mi változik? Azaz mi értelme van a netplwiz-nek? Ugyanis a fiókoknál ha a nevem alatt nem adok jelszót, akkor úgysincs jelszó, ha adok, akkor még kéri, de ha adok, és a netplwizen meg kiszedem a pipát mi változik? Bocsánat a bonyolult fogalmazásért, de nem értem mi a funckiója.
-
Feri1977
senior tag
-
Feri1977
senior tag
Komolyan másnál nincs ilyen, hogy a bejelentkezésnél lassú, amikor kirakja a neved és üdvözöl a win 10 írja, ott vár egy csomót a semmire, nálatok is ilyen lassú itt? Ahelyett, hogy azonnal bejönne a win 10. Kapcsoljak ki valamit?
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Lenne egy két kérdésem.
Hol lehet kikapcsolni azt amit idáig az előzőkben lehetett, a felügyeleti eszközökön belül, hogy ne kérdezzen rá mindenre, azaz kikapcsolni hogy biztos telepíted stb. ? Mert sehol nem találtam!
A bejelentkezésnél miért ilyen lassú, amikor kirakja a neved és üdvözöl a win 10, nálatok is ilyen lassú?
..a számológép meg atomronda..amúgy jó a rendszer..szokni kell. Várom válaszotokat! Köszönöm szépen.
-
Feri1977
senior tag
Egy mezi kérdésem lenne..barátom laptopján frissítettem a 10-re 7-ről, de még frissítés közben lemerült az akkumulátor és kikapcsolt a noti..ha hazamegy folytatja onnan ugye? Ugye nem vágja tönkre a rendszert, hogy lemerült a noti és frissült épp..?
-
Feri1977
senior tag
Kérdés, ha most csinálok bootolható pendriveot a media creaton tool-al, akkor már a th2-est húzza le rá, azt telepítem?
-
Feri1977
senior tag
Egy kérdés, haverom máshogy telepíti, a media creatol tool-al csinált iso-t pendrive-ra, na már most ha erről teszi fel, ugye nem kér menetközben kulcsot a rendszer, ráér azt utána is megadnia ugye?
-
Feri1977
senior tag
válasz
Grande Ale #27284 üzenetére
detto
-
Feri1977
senior tag
Lejött...feltettem..hát ez fantörpikus gyerekek..van benne Cortana meg virtuális környezet fejlesztve, hurráááá jupijéééé (kit érdekel) javítottak az edgén (soha életbe nem használnám), beépített skype (ezt sem mert külön van feltelepítve) és társai...Számomra ezek lényegtelenek..a rendszer működésén semmi gyorsaságot nem vettem észre..és még mindíg félkész, egyik fele a beállításoknál itt a másik fele ott, a design ugyanolyan szar, mezei ikonok stb. Megint pont letojták az átlag felhasználó hibáit, csak a nagy fejlesztésekre mentek, amiből pénz van, taps taps.
-
Feri1977
senior tag
Kijött már a TH2? Frissül a rendszer rá? Mert akkor rakom fel a win 10-et, de csak akkor!
+ karldergroße Egyetértek!
-
Feri1977
senior tag
Na álljon már meg a menet! Mi az, hogy nem érdekli őket? Azért kémkednek így meg úgy, hogy a felhasználók problémáit elvileg észrevegyék és megoldják, ugye ezt hazudta a microsoft..lényeg, nehogy már ne érdekelje őket, hogy a felhasználónak mennyi baja van vele és javítsák azokat! +De tényleg nem érdekel senkit az Edge, mert úgy szar ahogy van, mindenki mozzillát vagy chrome-ot használ, a skype meg amit beletettek megint fejeltős, mert saját sykpe alkalmazást tesz fel midenki, virtualizációs környezetet tettek bele bravo, szerintem ez se érdekel sokunkat..! A cortana mag hab a tortán, akármelyik ügyfelem hozta a gépét szervizbe, mondta életében nem fogja használni, inkább a rendszer lenne használható végre..!
-
Feri1977
senior tag
válasz
Döglött Róka #27039 üzenetére
De ez most miért hisztizés? Tényleg olyan dolgokat írnak amiket beletettek, amit senki nem használ és senkit nem érdekel! +Normális gépem van, nincs ezzel gond! És írod, nem részletezik a changelog-ban ezt..hát akkor is, amiket beletettek az senkit nem érdekel, viszont a hibákat és a félkész oprendszert javítsák ajánlom nekik, mert különben visszateszem a 8.1-et, és az is marad!
-
Feri1977
senior tag
Most olvasom az újjításokat...pofám leszakad, semmi értelmes, ezek aztán nagggyon fontosak, kutyát nem érdekli és kutya se használja, ha ez így van, agyvérzést kapok!
"..újítások az egymásba ágyazott virtualizált környezetek támogatása, valamint a Cortana, a Skype és Edge böngésző fejlesztései lehetnek majd"
Ezek KIT érdekelnek? A rengeteg hibát javítsák, meg a félkész rendszert inkább!
-
Feri1977
senior tag
válasz
#73029888 #26999 üzenetére
Nem értem mit is akarsz mondani azzal a 2 leírással ami 1511-re hivatkozik és frissült ott valami, szerintem az egymilliószor fontosabb, amit csak úgy elejtettél az első mondatként, hogy frissült a TH2-re, azaz van már TH2? Mert akkor AZONNAL teszem is fel a win 10-et!
-
Feri1977
senior tag
Nem ma kéne kijönnie végre a semmi értelme TH2-nek?
-
Feri1977
senior tag
-
Feri1977
senior tag
..most fogok felrobbanni..tesztelem 3 gépen is a TH2 bétáját vagy mijét..hát a kinézeten meg semmi érdemlegesen nem változtattak!! A hangasszisztens aaaaz nagggyon fontos..meg mindenféle baromság, de hogy a fagyások és a félkész rendszert toldozgatták volna, meg a beállítások egyik fele itt másik fele ott van, meg mint egy rajzfilm úgy néz ki minden ikon és reggelig sorolhatnám az nem fontos..semmi értelmeset nem javítottak rajta, cserébe a kutya nem használja áruház alkalmazások bővültek meg a szintén kutyát nem érdekli edgén is javítottak valamit..hát eszem megáll...grrrrr..pedig 3 gépen teszteltem, ahol sajnos volt rajtuk gond win 10-el működés közben, azt hiszem most rakom vissza a 8.1-et..pápá win 10!!!
-
Feri1977
senior tag
[link] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Feri1977
senior tag
Nem értetek semmit...nekem nincs felrakva még! Amiért írom ezt az azért van, mert itt minden harmadik hozzászólónak elege van belőle, és egy rakás problémája van vele! Bugos, fagy, kiforratlan, félig így félig úgy néz ki a beállítás, átgondolatlan az egész! És ha már kihozzák a javítócsomagot, ne az a 3 baromság legyen már benne javítva, hanem inkább értelmes dolgok! Mert én is fel szeretném tenni, direkt ezért nem tettem még fel, mert nem láttam értelmét, és gondoltam na most majd a javító mindent megold, de nem...
-
Feri1977
senior tag
Jön a frissítés, de minek..?! Megint belekerül sok totál felesleges újjítás, a lényeges bugok, meg fagyás és driver stb. problémák megoldása helyett! A hangasszisztens, meg az edge bőngésző frissítése (kutya nem használja), illetve a win 7 és 8.1 kulcsok elfogadásánál ezerszer fontosabb és égetőbb bugokat kéne inkább befoltozniuk, mert egyenlőre használhatatlan a rendszer és félkész.
-
Feri1977
senior tag
Jön a frissítés, de minek..?! Megint belekerül sok totál felesleges újjítás, a lényeges bugok, meg fagyás és driver stb. problémák megoldása helyett! A hangasszisztens, meg az edge bőngésző frissítése (kutya nem használja), illetve a win 7 és 8.1 kulcsok elfogadásánál ezerszer fontosabb és égetőbb bugokat kéne inkább befoltozniuk, mert egyenlőre használhatatlan a rendszer és félkész.
-
Feri1977
senior tag
Jön a frissítés, de minek..?! Megint belekerül a sok totál felesleges újjítás, a lényeges bugok, meg fagyás és driver stb. problémák megoldása helyett! A hangasszisztens, meg az edge bőngésző frissítése (kutya nem használja), illetve a win 7 és 8.1 kulcsok elfogadásánál ezerszer fontosabb és égetőbb bugokat kéne inkább befoltozniuk, mert egyenlőre használhatatlan a rendszer és félkész.
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Nincs kedvem elnézést több ezer hozzá szólást átnézni, kérlek adnátok egy linket, ami biztos szintén sokakat érdekelne azokról a beállításokról, amiket a telepítésnél, és utána ki kell kapcsolni a 10-ben, hogy ne szivárogjon ki semmi adat? Azaz mindent amit csak le lehet tiltani, mert egyik nap olvastam pont egy cikkben azt a rengeteg elemet mit és hol kell, de nem mentettem el pfff a cikket...valaki egy gyűjtő oldalt vagy cikket írjon már légyszi, ahol ezeket leírják, köszönöm!
-
Feri1977
senior tag
1. Az igényes dac-os zenehallgatók pár százaléka azoknak akik otthon zenét hallgatnak! 2. Én csak 192 kb/s feletti mp3-akat hallgatok. 3. Letöltöttem a footbart, atomronda, mezei mint a faék. 4. Beletöltöttem egy 320-as progressive house számot ebbe, meg a winampba is. 5. Elindítottam vagy 20-szor, felváltva hallgattam őket előlről és előlről, és: SEMMI különbség nincs a kettő közt! Törlöm is le. Ennyi (ismétlem nem dac-ozok, és az emberek többsége se dac-ozik, csak pár százalék, így alap zenehallgatásra marad a winamp, az legalább tud online zeneadókat is kezelni, nem úgy mint ez a szerencsétlen szürke footbar!)
-
Feri1977
senior tag
Még mindíg nem értem, mi a bajotok a winamp-al?! A hangkártya van beállítva az output-jánál, tökéletesen szól! Mindhárom zene lejátszóval próbáltam, semmi különbség nincs hangzásban, pedig nekem vájtfülem van, mert zenélek 8 éves korom óta!
Van egy steinberg ur 22-es zenész hangkártyám, azon keresztül jön a hang azt jónapot! Az mp3-at meg többségünk hallgatja mai napig, valaki ennél szarabbakat is youtubeon hallgat zenét, na akkor mivan?! Nem mindenkinek van ezer terrás winyóka, a szaros flac-ek mérete miatt, és ne minden van meg flac-ben a neten fent, ennyi! Többségünk (95%) Nem használ dac-ot! Van fogalmam ról a hidd el, de az emberek többsége ismétlem nem használ ilyet!
-
Feri1977
senior tag
Nem tudom mi a bajotok a winamppal, 15 éve ezt használom! Az online adók már nem jönnek be igaz, de rengeteg anno lementett online adót hallgatok rajta, meg ami van neten, azt ebbe töltöm be+hangminőségbe ha mp3-at hallgatok rajta, semmi különbség nincs egy mostani lejátszó és a winamp között! A winamp nagyon is jó mai napig! A többi se szól tisztábban! Teszteltem ugyanazokkal a zenékkel az aimp foobar és winampot, ha semmi csicsa nincs bekapcsolva hanem alapból játszanak zenét, ugyanolyan tiszta mind a három, ennyi!
-
Feri1977
senior tag
válasz
Downsampling #20416 üzenetére
De most mit nem lehet érteni, és csodálkozni kell..a régi oprendszereknél is ez volt, ha feltettél egy újjat, a régit old-ba rakta, és ahhoz nem lehetett hozzáférni, csak ha saját tulajdonba vételbe raktad vagy bármi. Amit meg használsz zenelejátszót életemben nem hallottam róla, winamp forever azt jónapot. +ha akadozik most minden neked, az driver probléma lesz lehet.
-
Feri1977
senior tag
válasz
t72killer #20385 üzenetére
De hát ez az, hogy én ilyennel nem találkoztam! Simán felmegy 3 terrásra is a 8.1 egy nem uefi-s biosos alaplapnál, nem értem ezt, mi ez a csinnadratta a téma körül! Nem kell hozzá! Telepítettem 3 terrásra nem uefi-s biosos alaplapra win 8.1-et és 10-et is, simán ment, semmi varázslás ilyen meg olyan telepítő készítés stb. nem kellett!!
-
Feri1977
senior tag
Mi ez az egész UEFI/EFI telepítési mizéria?! Nem értem, az alaplap vagy tudja az UEFI/EFI-t vagy nem, ha igen, akkor is simán felment nekem idáig a win 8.1 és a win 10-is, de volt olyan lap a cégnél ami nem tudta, ekkor is méndkét oprendszer felment rá, mert pont 2 hete tettünk rendszereket a gépekre, mi az egész hülyeség, hogy így meg úgy formázd a pendriveot meg ezt azt tegyél rá ha uefi vagy efi, mivan?! Volt közte 3 terrás és sima 500 gb-os hdd is, totál nem értem ezt a mizériát, simán minden gépre minden szarakodás nélkül minden winyóra felment win 8.1 és win 10 dvd-ről az oprendszer, mi ez az egész?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmgyűjtés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest