Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
válasz
quailstorm #67935 üzenetére
A Firefox leállítása után néztem a System Explorerben mi történik, elég sokáig tart mire befejeződik.
Csak ez után állítom le a gépet.
Ha piff-puff Firefox bezár, gép leáll, lehet hogy tovább kéne várni (előzmények, könyvjelzők, stb. mentése).
Annyit nem ér az a pár másodperc, hogy ne tudja kiírni. -
Ga3rieL
senior tag
válasz
a sentinel szerint, telj: 100 kondi 85. vagy nemjól mutat. de ennyira zajos nemlehet, olyan nincs. a saját hangom nemhallom tőle. és ha meg jobban dolgozik, ki esik. nemlehet vele előre jutni w10 frissítésbe sem. és tessék,megint kiesett.
-
ScomComputer
veterán
válasz
Köszi..de akkor miért tünt el,mást nem használtam...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest