- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Vasinger! #9396 üzenetére
A 10240-es build a végleges. Ezt fogják kitenni 29-én az MSDN-re és ez kerül majd a "polcokra" is.
Mi sem bizonyítja jobban, hogy az IP buildeknél (10174-től visszafelé) a WU-nél ki lehet lépni az IP csoportból, a 10240-es build-nél pedig be lehet lépni az IP csoportba.#9399: Magyar telepítők ugyancsak 29-én lesznek elérhetőek. Nyilván van olyan, akinek már most is elérhető, de ők nem leak-elték ki. Nekem nem fogadta el a Windows 8-as Pro kulcsomat. Eleve error-t ír (0xc004e016), nem is nézegeti valami adatbázisban az interneten.
-
A végleges 10ből létezik csak magyar verzió? Mert letölthetőben angol PRO verziót találtam, kipróbálnám, elfogadja-e a BIOSba égetett 8as kódomat.
-
King Unique
titán
-
Vasinger!
nagyúr
Torrentre 29 előtt is fel fog kerülni a végleges változat? Nem, nem kalózkodás miatt kérdezem, mert eredeti kulcsom lesz hozzá, csak letölteni onnan nagyon nyűgös.
Azt egyébként lehet tudni, hogy az MSDNA-soknak milyen kulcsok fognak járni? 8.1-ből és 7-ből Professional járt, most ezt már a Microsoft kicsit megbolygatta ha jól tudom.
-
samgar
őstag
Mappában nem hozza a képeket csak ikonoknak. Nincs előnézet. Bakker...
-
-
-
syler123
veterán
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Ma tettem fel a Pro 10240 build-et. A problémám az lenne, hogy se az Origin, de meg a játékok sem indulnak el. Mindegyikre dll. hibát dob pl. MSVCR100.dll .
Valakinek valami ötlet?
-
Sziasztok,
Olyan gépre, amelyen nincs OS, hogy lehet telepíteni a Windows 10-et? Akad céges gép, amiben SSD csere lesz és megvárom vele az új rendszert. Most Windows 7 fut rajta. Természetesen legális, telepítő médiával vásárolt.
Köszi! -
DarkByte
addikt
Szerintem a 10240 eléggé végleges közeli. Valószínűleg ezt sejteti a watermark eltűnése. Nem lennék meglepve ha innentől kezdve már csak rendszerkomponens szintű frissítések jönnének update-en.
-
törölt tag
válasz
King Unique #9376 üzenetére
Defenderbe nem nagyon bízok. Remélem nem fog összeakadni az Avira+reklámokkal sem fog dobálni mint a régebbi változatai.
Still waiting for ESET v9 Antivirus and Smart Security
-
sszemtelen
őstag
Amúgy honnan lehetne esetleg olyan hivatalos kulcsot kapni, amivel ténylegesen, ingyen lehetne frissíteni Win10-re úgy, hogy nem ilyen-olyan launcherek oldják meg az aktiválást?
Akár valakitől msdn accról is, jelképes összegért -
válasz
#73029888 #9366 üzenetére
Akkor passz, esetleg a vírusirtós topicban kérdezz rá. Lehetséges, hogy komolyat fejlesztettek rajta és alaposabban a dolgok mélyére néz.
-
törölt tag
válasz
King Unique #9368 üzenetére
Csak ez megy W10 alatt rendesen?
mdraco: A rosszhoz meg még több
ESET új 9-es változata mikor fog megjelenni végleges változatban?
-
mdraco
őstag
válasz
King Unique #9368 üzenetére
Jó munkához idő kell
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Tournament #9353 üzenetére
Köszönöm
-
-
törölt tag
Mi történt a Windows Defenderrel W10 alatt?
Gyors vizsgálat is olyan lassan fut le.
-
noxon
őstag
Hello, nem tudom, hogy jó topicba írom-e, a problémám a következő. A Windows 10-en akarok a win8-ra feltelepített játékkal, patchelni kell, de nem tudja, mert azt írja, nincs feltelepítve a játék. win10 alatt valami progival telepítettként be lehet állítani a játékot?
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #9360 üzenetére
Köszi
-
törölt tag
Sziasztok,
Bocsi, ha már ezerszer feltett kérdést írok ide: ha majd jelez a Win, hogy telepíthetem ezt a verziót, akkor annak a menete mi lesz majd?
Ha jól értelmezem a dolgokat, nem lesz külön iso, hanem felfrissít?
Ebben az esetben megmarad az összes 8.1-es programom és beállításom?
Olvastam olyat is, hogy tiszta telepítést is lehet csinálni. Azt hogy, ha win update-en keresztül jön majd frissítésként? -
Rimuru
veterán
A win 10 telepitheto lesz logikai particiora? Vagy GPT miatt mar nem is erdekli oket?
-
-
lupus_l
aktív tag
Én ezt tettem fel tegnap este DELL laptopomra: en_windows_10_pro_10240_x64_dvd
Előző változat eredeti OEM Windows 8.1 volt, upgradeltem. Már az első boot alkalmával aktivált volt.Product ID végén ott van, hogy AAOEM.
-
Tournament
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #9352 üzenetére
Nincs kms szerver a kulcshoz mivel amit megadtál az VL pro vagy enterprise key
VL kulcshoz kell hozzá parancs soroznislmgr /ipk te kulcsod amit beírtál
slmgr /skms xyz.asd.wasd ide a w10hez hozzá tartozo kms elérés
slmgr /ato ezzel a parancsal aktivál isPro 10240 - VK7JG-*****-*******-******-3V66T ez aktivál
-
Zsoleszhun
addikt
Kipróbáltam szűz telepítéssel a hozzá adott kóddal a 10240-et nem aktiválódik, manuálisan ezt írja:
Hibakód: 0x8007232B Hiba leírása: DNS a név nem létezik -
keIdor
titán
válasz
sszemtelen #9349 üzenetére
Én felraktam, szerintem fel.
-
keIdor
titán
válasz
sszemtelen #9345 üzenetére
HVG szerint is a kiadásra szánt verzió ez.[link]
Aztán mondjuk tök mindegy, úgyis frissül. -
westlake
félisten
válasz
sszemtelen #9345 üzenetére
Ezt küldték a gyártóknak:
X20-08980_SW_DVD5_NTRL_Win_10_64BIT_English_Win_Pro.imgEz pedig az MSDN-es "formátum". Az MSDN-re meg csak RTM-et tesznek ki.
Vagyis ez nem az MSDN-es verziókhoz hasonló név, de van egy másik hivatalos M$ szerver, ahonnan ilyen formátumban lehet letölteni a telepítőket. A brand-eknek még mindig nem szokás nem RTM verziót adni.#9349: Szerintem igen, de a nyakamat nem tenném rá.
-
sszemtelen
őstag
válasz
Zsoleszhun #9336 üzenetére
Na igen, de ez is csak egy híroldal, aki átvette valahonnan hogy ez az RTM. De az MS nem erősítette a kiadás RTM mivoltát, csak spekuláció az összes ilyen hír. Ezért kérdeztem hogy az itteni szakértők mit tippelnek erről, a cikkeket én is olvastam
(#9333) KIRA\/NOVA: weehehehhehehehe
-
HaZse
őstag
válasz
premete #9341 üzenetére
Sajnos vannak ilyen egyének. Ezért nem adok ki senkinek sem kulcsot a sajátomból.
Clemi"Windows only: Wizmo, a free tweak and hack utility for Windows systems, is a tiny but powerful little stand-alone app that lets you create shortcuts for all kinds of things you might want to do in Windows"
-
Clemi
veterán
Próbáld így, esetleg megnézheted a Wizmo-t:
Standby: %windir%\System32\rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState Standby
Hibernate: %windir%\System32\rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState HibernateKözben annyit próbáltam, hogy a parancssorban kiadtam a "powercfg -h off" parancsot, így a
%windir%\System32\rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState
parancs után a W10 alatt tényleg S3 állapotba, vagyis "alvás" állapotba kerül.
W8.1 alatt sajna már ott tartottam, hogy csak hibernált állapotba lehetett küldeni, mert ha kikapcsolom a hibernálást, akkor már nem is reagál a fent kiadott parancsra. Most a W8.1 alatt kiadtam a Standby szóval kiegészített parancsot, és ugyanúgy hibernált állapotba került, viszont nem kicsit meglepődve, ébresztéskor a boot sorrendben első lemezről bootolt vagyis a W10 indult mintha ki lett volna kapcsolva a gép.
Amúgy mi is az a "Wizmo" ?
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy akkor jelen állás szerint, hogy és kik kapják meg a win10-es frissítést? Miről lehet majd akkor 29.én frissíteni?
-
premete
veterán
-
anderledani
őstag
válasz
GhostRider23 #9311 üzenetére
Szia, sajnos hibás a driver. Töröld le és hagyd hogy a Windows Update tegye fel, az egy fokkal jobb.
-
V.Stryker
nagyúr
Hát izé...nem lehet beleszólni a frissítésekbe?
Feltettem az office-t, de csak a kötelező Word, Excell, Powerpoint hármast. Viszont ez a barom tölti a fent nem lévő sz@rokhoz is a frissítést...
Most feleslegesen fogja nekem foglalni a helyet a nem létező outlookhoz való frissítés és társai?
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
sszemtelen #9329 üzenetére
Itt a 10240 már RTM-ként szerepel.
-
Clemi
veterán
A gurukat kérdezem
Nálam most úgy van a beállítás, hogy az energia beállításoknál kikapcsoltam a hibrid alvást. Ha a startmenű "főkapcsoló" menüjében küldöm alvó állapotba, akkor most valóban csak S3 állapotba kerül, vagyis ébresztéskor 2mp és ott folytatja ahol abbahagytam.
Mivel nekem a billentyűzeten nincs "alvás" gomb, így kitettem az asztalra egy régről származó parancsikont, aminek a végrehajtás sora ez : "%windir%\SysWOW64\rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState" viszont ezt elindítva továbbra is hibernálja magát az alvás helyett. Mit kellene ebben a parancs sorban átírnom, hogy erről is valóban csak alvás módba menjen a gép? -
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz
sszemtelen #9329 üzenetére
Nem az MS-bejelentette hogy a fejlesztések zsákutcába vezettek és linuxos környezetben megprobálják reprodukálni állítólag 2019-re lesz tesztelhető béta verzió is rá érnek mivel a win7 2020-ig kap frissítést és a rrendmondiak szerint az ezt követő évben számíthatunk csak új Windowsra
-
Milestone2
nagyúr
válasz
KIRA\/NOVA #9328 üzenetére
Nem kötelező használni...várj fél évet, mint sokan teszik.
-
Warter
addikt
válasz
KIRA\/NOVA #9328 üzenetére
Tehát a hiányzó driverekről és az elavult programjaidról a Microsoft tehet. Logikus.
-
sszemtelen
őstag
Srácok, ki mit tippel? Vajon a 10240-es lesz az RTM?
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz
Milestone2 #9317 üzenetére
Amiótra fejlesztik ezt a vackot sok újat számora nem tudott mutatni bár nekem a win98se is tökéletes volt de az ezelőtt használt 2k3 is tarolot win7-el meg vagyok elégedve pont mint a 2k3-al és most itt van ez
Számora továbbra is használhatatlan.
Az hogy most nem lehet beállítani egy multi bill-t arra amire én szeretném és emiatt a regedit.exe-ben kell turkálnom, át írnom, szerkeszteni, létrehozni hogy úgy működjön mert nem lehet ezt két kattintással megcsinálni!A 32bites cmd programjaim nem futnak nem tudok dolgozni rajta
Fejlesztés gyanát elkönyvelhető hogy máshogy nézki mint a megszokott, több hibálya van mint a 7-nek semmivelse gyorsabb és az nfs underground2 elfutrajta kress mentesen (míg a win7 kressel) persze nem 15.7 ccc-vel mert azzal kressel rendesen mindkét rendszer alatt.
Használhatatlan-nak minősítem -
vlevi
nagyúr
válasz
dredjudge84 #9324 üzenetére
Lehet, hogy előbb a 162-t kellene felraknod, és azt frissíteni 240-re. Azért gondolom ezt, mert a 166-os volt az utolsó insider preview (fbl_impressive). A 10240-es pedig már a TH1 frissítési csatornán jön. Emiatt lehet más a kulcs.
-
Tournament
aktív tag
válasz
dredjudge84 #9324 üzenetére
-
dredjudge84
őstag
válasz
dredjudge84 #9323 üzenetére
Fel akartam tenni a 240est de a telepítő nem fogadja el a kódomat.
-
dredjudge84
őstag
válasz
Milestone2 #9322 üzenetére
Köszönöm!
Még egy kérdés! Mikor regeltem az insider programba, kaptam egy kulcsot. Nekem ha felment a Windows azzal a kulccsal kell aktiválnom ugye?
Caak mert ahol fenn van az iso, ott írják mellé a kulcsot is amivel aktiválni lehet.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
dredjudge84 #9321 üzenetére
10162 volt az utolsó insider oldalról letölthető iso.
Ez frissült először 10166-ra (van letölthető 10166 is a neten)
Majd legutóbb ez frissült 10240-re. -
dredjudge84
őstag
És melyik volt az utolsó tölthető preview verzió amit isoba volt?
-
HaZse
őstag
-
Milestone2
nagyúr
válasz
KIRA\/NOVA #9314 üzenetére
Szerintem nem a fejlesztést függesztették fel, csak nem adják ki 29 előtt insider pre.-ként, amin dolgoznak...
-
Воланд
titán
válasz
KIRA\/NOVA #9314 üzenetére
julius 29 a hivatalos start.
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Hmm... felfügesztették a fejlesztést biztos elfáradtak és most a vizpart mellet csücsükélnek sörözgetnek. Teljes megelégedetséggel fogják kiadni a bugos rendszer mint szolgáltatást de az is érdekes hogy hivatalos start az még mindig nincs csak ez a fejlesztői
Jobban járnánk ha kiadnák a win7-et DX12-vel Win10ként -
amadeus11
senior tag
Nah, örömmel konstatáltam, hogy a playto (átvitel eszközre) funkció immár kezeli az MKV fájlokat. Viszont az összes mkv fájl- HD is- sávokban kockásodik. Ez most ilyen, vagy az amd videókártya driver hibája? Legtöbbször egy jobb klikkel küldöm át a filmeket. Megoldást tud valaki?
-
GhostRider23
tag
Sziasztok! Nekem egy olyan problémám lépett fel windows 10 64 bit-nél, hogy a legfrissebb amd driver-el (15.7) a GTA V furcsán szaggatgat/töltöget, ami windows 8.1 nél nem volt. Lehetséges hogy driver probléma és kell várni egy hivatalosan windows 10-ettámogató amd driverre? (R9 290X a vidikártya, 8gb ram és i7 4790k)
-
csixy
addikt
Újabb kérdés. Ha majd megérkezik a Win10 frissítés a gyári win8-ra , akkor upgrade után meg fogom tudni kérni, hogy telepítse magát szűzre újonnan és robbantsa le magáról a gyári x@rokat?
-
csixy
addikt
válasz
Milestone2 #9303 üzenetére
Köszi!
Ezek szerint van remény az ingyenes frissítésre.
Ebből adódik a következő kérdés. Van egy insiderként beaktivált TH-1-es Win10 az eltávolított SSD-n . Tudhatom-e ezt az aktivált rendszert egy másik vasban használni a továbbiakban? (megdolgoztam érte, csak ezután másik vason akarom folytatni a munkát) -
Milestone2
nagyúr
válasz
dredjudge84 #9299 üzenetére
07.29-ig minden felfüggesztve, ezért nem találod.
-
csixy
addikt
Sima Windows 8.1-re nem kínálja meg a Win10 frissítést?
Ezen a vason be lett élesítve egy másik SSD-n a TH1-es win10. Most visszatettem az eredeti gyári vinyót és fullra felfrissítettem a rajta lévő gyári Win8.1-et , de nem kínálja fel a Win10 2015.07.29.-e utáni frissítését. ?????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged