-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz
Milestone2 #9317 üzenetére
Amiótra fejlesztik ezt a vackot sok újat számora nem tudott mutatni bár nekem a win98se is tökéletes volt de az ezelőtt használt 2k3 is tarolot win7-el meg vagyok elégedve pont mint a 2k3-al és most itt van ez
Számora továbbra is használhatatlan.
Az hogy most nem lehet beállítani egy multi bill-t arra amire én szeretném és emiatt a regedit.exe-ben kell turkálnom, át írnom, szerkeszteni, létrehozni hogy úgy működjön mert nem lehet ezt két kattintással megcsinálni!A 32bites cmd programjaim nem futnak nem tudok dolgozni rajta
Fejlesztés gyanát elkönyvelhető hogy máshogy nézki mint a megszokott, több hibálya van mint a 7-nek semmivelse gyorsabb és az nfs underground2 elfutrajta kress mentesen (míg a win7 kressel) persze nem 15.7 ccc-vel mert azzal kressel rendesen mindkét rendszer alatt.
Használhatatlan-nak minősítem
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest