- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Fujifilm X
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Philips LCD és LED TV-k
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
daczkó
aktív tag
Én meg hanyagolnám a hozzá nemértő hozzászólásokat.
-
asturel
őstag
Win7-en nekem a GWX (Get Windows 10 App) még mindig azt az állapotot mutatja (Reverse your Windows..) amit 1 hónappal ezelőtt, kell valami frissítés, hogy végre tudjak upgradelni? 3 frissítés nincs felrakva: KB2952664, KB3035583, KB971033
-
Livius
őstag
Ha a letöltött Win 10 ISO-ról telepítek, teljes fromázással együtt, szóval nem frissítéssel, akkor mikor és milyen Termék kulcsot kell majd megadnom? A régi Win 8.1-em kulcsát kell majd?
-
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség:
Szépen feltelepült a Win10 a gépre. A Microsoft Edge azonban nem nyit meg semmilyen weblapot. A Chrome, FF minden gond nélkül megnyit bármilyen weboldalt. Ahogy beírom az Edge-be a weboldal címet, pl. index.hu, semmit nem csinál. Mit lehet ezzel kezdeni? -
anorche1
őstag
Dreamspark -ra mikor kerül fel az embedded verzió?
-
Gézengúz
addikt
Az miért volt jó, hogy a mappa beállításai - fájlkezelő beállításai lett? Negyed óráig kerestem...
-
törölt tag
Mit lehet tenni akkor ha lefagyott a frissítés? Most nem a win10 hanem ahhoz lejövő. Egészen pontosan az Office 2010 Professional-hoz jönne le, de megakad 36%-nál. Hiába indítom újra a gépet az mindig csak 36%-nál áll.
-
eldarin
tag
Közben nálam sikerült aktiválni. Úgy tűnik le van terhelve a szerver ezért nem sikerül elsőre, de kb a 25. alkalomra sikerült
-
2thletme2day
őstag
válasz
Kölökpálinka #11867 üzenetére
Hali.
Nekem is ilyen wifi adapterem van de nekem semmi problémám nincs vele. Leszedtem az összefoglalóban linkelt oldalról a win 10-et, rámentem arra, hogy ezt a gépet frissítse a programok megtartásával és mindent csinált magától (nem kért aktiváló kódot sem), minden működőképes beleértve a wifi-t is.
-
JamesHun
addikt
ha leállítom a windows update win 10 letöltést és újra elkezdetem van esély arra, hogy emberi sebességgel fogja tölteni
1,5 óra és 9%
az összefoglalóban lévő 2 link meg ugyan azt az oldalt hozza be, de az a tool legalább már 15% nál tartPubszon: esetleg ha 7 volt fent elötte 8.1 driverekre ránézhetnél, hátha frissebb mint ami 7 hez készült a gépedhez és jobban tetszik neki
de egyszerre ne sok drivert csereberélj mert lehet nagyobb gondod lesz mint előtte -
Воланд
titán
válasz
Tournament #11980 üzenetére
ezt eddig is tudtam. ms fiokhoz viszont nem kot semmit, mert nem is kotelezo ms fiokot hasznalni.
-
daczkó
aktív tag
-
PH-n gyűjtenek valahol Win 10 hibajelentéseket ?
-
Tournament
aktív tag
-
arcitec
addikt
válasz
Lanash #11950 üzenetére
Köszönve ez építő jellegű hozzászólás volt, na de akkor is szerintem usb 2.0 ne má
annó a Samsung S4 sem működött usb 3.0 án kezdetben höhMegtaláltam a kedvenceket az old Windows -ban már csak valahogy fel kell applikálni az újba
A norton safe a chrom-ban előjön HÖH a winben még nem tudom hogy HÖHÖ ( akkor is gáz )Vissza akartam Ghostolni a win 8-at nem tudta HÖH GÁZ
Még jó hogy működik a 10 ...Szerintetek ha leghostolom a 10 -et visszatölti,? Nem akarom galyra vágni ...
-
LeventeTe
újonc
Hello mindenki. Valakinek van ötlete hogy a win 10 storeból miért nem lehet tölteni? Error: 0x803f7003
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Win7-ről frissítettem 10-re, de nem éppen stabil még a cucc.
Játék közbe belassul és elmegy a játék hangja, majd az egész addig lassul míg csak a hardreset segít.
Nagyon vártam, tetszik is, csak szerintem elkapkodtam.
Valakinek hasonló? -
r3dsnake
nagyúr
Ha van Windows.old mappám, hogyan tudok visszatérni a Win8-ra? Valamiért nem akarja aktiválni a W10-et.
Köszi!
-
válasz
front3r #11952 üzenetére
Az alap kerdese az volt a sracnak, hogy ha nem akarja azt frissiteni, akkor mit tehetne. Erre az a valasz, hogy dobozos verzio. Ha mar egyszer frissitettel, akkor telepithetsz teljesen uj windowst, akkor is aktivalja magat. Viszont ha nem akarsz frissitgetni, csak a dobozossal lesz aktivalt winfosod.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Tournament #11959 üzenetére
Elvből se.
-
Воланд
titán
válasz
Tournament #11959 üzenetére
ms fiokhoz nem kot senki semmit.
-
Tournament
aktív tag
Aki aktivált Windows 8.1 használt
Használ MS fiokot ?szerk ok...
Ezzel kapcsolatban Tóth András Mihálytól megtudtuk, hogy újratelepítés során lehetőség lesz úgynevezett clean installra, azaz nem kell először korábbi rendszert telepíteni. Ezt technikailag úgy oldották meg, hogy a számítógép hardverID-ját regisztrálják, a telepítést követően pedig az automatikus aktiválás során felismeri gépünket a szerver, és újraaktiválja a Windows 10-et
Hardver id-t MS fiok is rőgziti de semmi baj ...
Bocs..,.. -
Peathee
senior tag
Nekem sem aktivált még a win 10.
Store-ból nem tudok letölteni sem...
Én a jogtiszta Win 7-re telepítettem Pendrive-ról. De nem tiszta telepítésként, hanem frissítésként. a beállításokat, programokat, képek documentum mappákat mindent átvitt.
Az aktiválásra még kap pár nap haladékot... nekem nem sürgős. (de ha vissza kell tenni a Win7-et és ott végig menni Windows Update-tel mire felajánlja, akkor nem lesz természetes a mosolyom..)
Most valahogy kikapcsolom a tálcát a szélső monitorokon, mert az elég ha középpen van csak.
-
Dr. Akula
félisten
"Mi a Windows 10 legnagyobb hibája? Az, hogy számítógépre való. Tableten az ember nem akar beállításokkal, driverekkel és kompatibilitással foglalkozni." - [link]
Hehehe, a Win8-nál meg az volt a probléma hogy nem szgépre való. Ki érti ezt... -
Thome
veterán
Tapasztalat:
Nálam:
Eredeti, aktivált (kulccsal, manuálisan) Win 8.1 Pro x64 friss telepítésre ráfrissítettem a Win10 Pro x64-et.
Eredmény: Aktiválatlan Win10 Pro.Barátnőmnél:
Eredeti, aktivált (biosba égetett kulcs, nem manuális aktiváció) Windows 8.1 x64 (nem pro, csak natúr Win 8.1) friss telepítésre ráfrissítettem a Win10 Home x64-et.
Eredmény: Aktiválatlan Win10 Home.Eddig jól haladunk...
Ez normális jelenség, vagy mi a teendő?
-
front3r
őstag
válasz
premete #11947 üzenetére
Hol rosszindulatú szoftver egy MS által kiküldött frissítés te nagyonokos??
Ne tukmáld már rá a srácra, hogy vegyen win10 - et mikor ingyen is megteheti, ha egyszer upgrade-el, majd utána tisztán telepíthet? És az után bármennyiszer, mert az alaplaphoz köti az aktivációt a rendszer. Istenem... -
beni26k
csendes tag
Srácok, az audiokezelés javult valamit a 10-ben ? Kell még foobarban wasapit használni?
-
Louro
őstag
Lehet nekem mázlim volt, de Win7. Hazaértem 18-kor és a GWC-t megnyitva rányomtam a frissítésre. Nem tudom töltött -e le tegnap bármit is, de ma 18-kor volt bekapcsolva először. (Hálózat: UPC 25/5-ös, ha jól emlékszek.) 20 perc alatt megvolt minden.
Tapasztalat: Mindent felismert. Tetszetős a design. Még egyelőre igyekszek belakni, de első tapasztalat, hogy bár az NVIdia-ból is a legfrissebb van fent és full hd a felbontás, mégis játék alatt hiába full hd, mégis hd-ként viselkedik a kijelző.
-
törölt tag
Egy amatőr kérdés
Hogyan lehet megváltoztatni a Felhasználó nevet?
-
Grande Ale
őstag
Ha az ezt a gépet frissíteni most feliratra nyomok az adathordozó készítése helyett, akkor utána nem is tudok adathordozót csinálni?
-
Dr. Akula
félisten
válasz
CharlieDrop #11941 üzenetére
Jó az, asztalin reggel 10 van.
-
CharlieDrop
veterán
elmászott az órám
-
ssgt1981
senior tag
A OneDrive-ot lehet úgy használni, hogy az ott lévő fájlokat ne töltse le a gépre?
Az Edge ideiglenes könyvtárat, hogy lehet áthelyezni? -
RolEnD_
tag
Naisze, 2 dolog:
1. frissítettem 8.1-ről, aktiválva volt. Csináltam egy tiszta telepítést, most nincs aktiválva, azt mondja vegyek másik kulcsot (anyád!)
2. nem látja az 1 terrás HDD-t, csak azt az SSD-t, amire telepítettem.WTF?
-
arcitec
addikt
ÁÁÁÁ egy csomó mindent újra be kell állítani pl nem a google .hu az alap hanem a BIND ugyan ki kérte ne má
nem nézte meg mi volt beállítva ... hümmmm
Letöltéskor be lehetett állítani hova töltsön az sem működik semmi nem maradt meg ... elment a kedvem tőle ... -
HOgy meglódult ez a topik.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
sultansmith #11924 üzenetére
1 évig tudod elkezdeni a frissítést, de ha sikerült, örök életedre a tiéd. Amíg alaplapot nem cserélsz. Akkor gáz van, mert kell új win7/8, mert a régit már ellőtted a régi deszkádra. Vagy veszel win10-et. Ha OEM-et veszel, azt is csak 1x tudod elsütni, ha fullosat, akkor akárhányszor.
-
hodostamas
addikt
Angol Home WIN-em volt, régiót mindent bill-en kivül átállítottam angolra. Erre magyar Win fogad.. Aktiválni persze nem lehet.. Akkor ez buktam?
-
Aslan
aktív tag
válasz
1 évig van lehetőséged ingyen frissíteni. He ezt megteszed ez alatt az egy év alatt véglegesen megkapod a Win10-et, NEM CSAK EGY ÉVRE!!!
-----
Köszönöm Dr. Akula
-
Воланд
titán
válasz
frissites soran mindenki teljes erteku rendszert kap, csak az egy ev letelte utan nem tudja atvinni masik gepre.
-
sultansmith
senior tag
Ha a nyócponteggyel frissítek akkor is csak 1 évig jár az update, vagy úgy teljes értékű a rendszer?
-
arcitec
addikt
Azért van itt egy pár probléma valószínű töltöm vissza a 8.1 mentést
Gondok:
1 . Nem ismeri fel a Logitech G502 egeret egy régi rádiósat kellet felraknom AZÉRT EZ NAGY GÁZ !!!!
2. Eltüntek az IE kedvencek már pedik át kellet volna importálnia !!!! GÁZ !!!!!
3. A Norton Identity Safe hol????? Ott van az össz belépésem GÁZ!!!!!!Ezek csak úgy elsőre és még azt mondták agyon tesztelték, de nem teljeskörűen a tapasztaltak alapján
Egy mezei felhasználónak ezek mint a TV bekapcsolom és működjön ... ALAP ....
ÉS miért akarja a jelszavaimet az IE menteni hol lehet kiiktatni mint a GOOGLE ki akarom kapcsolni!!!
folyt köv a tanácsokat köszönettel fogadom
-
Aslan
aktív tag
Üdv Guruk!
Volna egy kérdésem (ha már volt elnézést kérek).
Szóval:
Megjött az Win10 frissítés. Rá is toltam az asztali gépemre, minden tökéletesen működik. Az a további infó jutott a fülembe, ha leszedem az állítólag szintén ma kiadott Media Creator Tool (vagy mi a szösz) nevű szoftvert a Microsoft oldaláról, akkor azzal készíthetek saját telepítőt, amit lefuttatva clean installal nem kér serialt a telepítő ha azon a gépen futtatom, amin eleve elvégeztem az ingyenes frissítést.
Kérdésem az volna tehát, hogy ez valóban így van-e illetve, ha nem, akkor hogy lehet megoldani a clean installt kapásból Win10-re akkor, ha az eredeti (Win 8.1) rendszeremmel már éltem az ingyenes Win10 frissítés lehetőséggel?
Előre is köszönöm a választ!
Tisztelettel:
Aslan -
JamesHun
addikt
windows update letöltés 1 óra alatt 4%
tool közben eljutott 10 perc alatt 1% ra
amelyik hamarabb végez az telepíthetiBár lassan jobban járnék egy warez iso letöltéssel, mert az kb 5-10 perc letöltési idő lenne csak
-
Zoshi85
aktív tag
Másnál is Storeban mindenre 0x803f7003 ?
-
wjbhbdux
veterán
Aktivalo serverek tul vannak terhelve, kesobb fog menni ne porogjetek rajta, es ne irogassatok be mindenfele kulcsot mert csak elrontja.
-
beni26k
csendes tag
Ma reggel sikeresen feltettem a tízest és egyből aktiválta is. (biosba "égetett" kulcsos dell notesz)
Sima Homeot használok, de pár napon belül újrahúznám a rendszert. Az "N" verzió is felmenne a gépre vagy ott problémázna licence miatt? -
Dave™
nagyúr
A tálca ikonjainak mérete megnövelhető dpi álltás nélkül?
-
Latency
senior tag
Akit a sors N-es Windows-al áldott meg, mint engem és nem indul frissítés után a GTA V, mert hiányolja az MF.dll-t az az alábbit tegye:
Töltse le innen a Media Feature Pack-ot és telepítse fel az update-et. Ez után nálam elindult a GTA V. -
GeneraL_XTX
veterán
Jelentem, nálam a toolkit-el tökéletesen sikerült a frissítés win8.1-ről.
Most jön a clean install
-
jam1991
tag
ha a w10 az alaplapot menti el akkor mi van ha az ssd-t átrakom egy másik gépbe?
-
-
JamesHun
addikt
windows update-el a letöltés kb fél óra alatt 3% on áll
töltsem le inkább az ISO-t és pendrive ról telepítsem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Futás, futópályák
- Fujifilm X
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Magyarított Android alkalmazások
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest