Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- 
			  PROHARDVER! Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót! 
 (Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

King Unique titán válasz  Stirlitz

üzenetére Stirlitz

üzenetéreMár mért lenne az, főleg a 8.1 esetében, asztalra bootol, desktop ott is szinte uaz, a Start menü hiányát leszámítva, mint a 7-esnél? A modern felületet meg nem kötelező használni, ha vki nem akarja, főleg átlagos felhasználás esetén nem. 
 Classic Shellt én csak teszteltem, nincs rá szükségem, mert 8-asnál a Start gomb menü + kezdőképernyő kombó bőven megfelel. 10-esnél meg leírtam nem egyszer, hogy mi a gond. Modern felület visszalépés, pakoljak fel rá x db programot, ami visszaadja a korábbi rendszer megoldását? 100-125% képernyőfelbontás állításához is rakjak fel külön progit, vagy cseréljem más felbontású laptopra, hogy normálisan működjön? Hát nem, minek, ha az előző 2 Windowsnál teljesen ok?
 Én pont, hogy nyitott vagyok az újra, nem ragadtam le a Win7 szintjén, mint oly sokan, de csak azért nem kell minden téren ajnározni a Win10-et, mert ezt teszik a cikkek, meg itt egyesek. Ha visszaolvasol a topikban, láthatod, hogy másnak is akad vele gondja, vagy épp nem minden téren tetszik nekik. 
- 

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Hardcore café
- Formula-1
- Windows 11
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest