- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy egy app frissítésnél csak a working... pörög?
Konkrétan az xbox appé. Már az fura, hogy a sztór nem is hozza frissítések köztt, csak ha az appot elindítom, az mondja, hogy van frissítés, benavigál a sztórba, ott rányomok, hogy install, és csak working...
Ez van a notebookon is, és vmware alatt futón is. Másnak meg jó. -
Mattb
senior tag
Az érdekelne még, hogy win10-en szükséges más vírusírtó használata? Vagy a rendszeré megfelelő-e? Ha szükséges, melyik ajánlott w10 alá?
-
havri1
félisten
Leszedtem az isot a hivatalos honlapról, pendrivera feltettem, de nem bootol róla. Pontosabban elindul a boot,m aztán restartol (végtelenségig). Na mondom ok, win alól indulunk ebben az esetben.
Setup lefut, első restartig. Onanntól ismét restartol a végtelenségig.
WTF?
Win8.1 alatt próbáltam, jelenleg ez van rajta. -
Mattb
senior tag
válasz
tatararpad #7280 üzenetére
Nem, de most reggel megtaláltam ezt, és remélem hogy jó lesz
Minjdárt ki is próbálom!
-
törölt tag
válasz
King Unique #7284 üzenetére
Nem szeretnem, hogy win7 legyen. Hiszen akkor vegkepp nem lenne ertelme egy cserenek. Igy sincs sok -kiveve annak aki egy kaloz regebbi verziot ingyee legalizalni szerentne. Na az töltögesse csak
-
xors
senior tag
Újra kipróbáltam ezt a windows10 preview-ot kevés örömmel...
Még amikor kijött az elős nyilvános preview-ja kb fél éve, akkor felraktam, és tök jól működött rajta minden, még pörgős is volt a rendszer.
Na de ez a mostani legújabb build eléggé gyász nálam
Nemtudom, hogy csak nekem tűnik úgy, hogy romlott a rendszer stabilitása az első preview óta? Már telepítésnél (windows 7 -ről adatok megtartásával akartam frissíteni) állandóan kifagyott a bejelentkezésnél. Újra kellett raknom az egészet elölről...
És most, hogy sikerült a telepítés mindíg tapasztalok fagyásokat. Nemsokára itt a hivatalos kiadási idő, ha nem rázzák egy kicsit gatyába szerintem a rendszert, magukat égetik.
Vagy csak nálam vannak gondok?? Oké, hogy preview, de ez már a majdnem végleges változata a rendszernek, alig van a fiúknak egy hónapja megcsinálni véglegesre. -
FoLey-v
addikt
válasz
King Unique #7256 üzenetére
Nekem is a flat design kinézet tetszik,pedig visszatettem a 7-et és egy nap után visszaraktam a 8.1-et,pedig szivesen felraktam volna a 10-et az jobban bejön,de meg várom az rtm megjelenését.
-
generic
senior tag
Previewen mennek a játékok, amik mennek 8.1-en is?
-
King Unique
titán
válasz
#20196435 #7261 üzenetére
Téged...mert azt várod, hogy majd Win7 # 2-t faragnak belőle, de nem fognak...
Ja, van még szűk 5 éve, lehet használgatni, bár az újdonságok közül nyilván semmit nem fog belepakolni az MS, főleg, hogy idén januárban az alap supportja is megszűnt. Sőt, azon se lennék se meglepődve, ha később a 7/ 8.1-hez rejtélyes hibákat okozó frissítéseket is kiadnának, hogy a még a régi rendszeren maradókat, jobban ösztönözzék a váltásra... -
-
Nagyon valoszinu, hogy az NVidia-tol szarmazo drivert fog felrakni, az meg altalaban tamogatja a hibrid grafikat.
En most pont egy ZBook 15-re raktam fel, es mukodott a hibrid grafika -- mas kerdes, hogy inkabb visszaraktam a 8.1-et, mert egyeb dolgok (trackpoint) nem ment olyan problemamentesen.
-
törölt tag
válasz
front3r #7269 üzenetére
Alkalmaz, mert nem ingyenes a rendszer. Lesznek majd üzenetek, a testreszabhatóság korlátozott lesz, meg lesz egy mindenen felül lévő vízjel (filmek alatt is). Ahogy 8 alatt is volt.
Aki meg mindenféle kókány "aktivátort" használna ehhez, az most is ezt teszi. A botnetekhez nem ezek járulnak hozzá, hanem a kikapcsolt update, vírusirtó és tűzfal, meg mellé az eszetlen töltögetés meg netezés.Emlékszem egy cikkre, ami írta, hogy annak idején a 8 feltöréséhez terjedtek azok a "megoldások", hogy a próbaverzióból lettek rendszerfájlok bemásolva (ugye az alapból aktivált), aztán nagy csodálkozás volt, mikor az új rendszer kiírta, hogy lejár. Ilyen okos megoldásokra lehet majd számítani most is.
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Van egy dell i 3542 notim. Gondoltam kiprobalom a w10 pre-t. Fel is települt szepen, majd amikor felraktam az nvidia 840m driverét, az ujrainditas utan nem tudott betölteni. Semmit nem tudtam csinalni, csak az újratelepítés segített. Ezt megcsináltam 2x is, ugyanez lett az eredmény. Valaki tudja, hogy hogyan lehetne megoldani ezt a problémát? Megköszönném a segítséget!
Üdv, Matt
-
front3r
őstag
válasz
netpeti98 #7268 üzenetére
Én viszont arra vagyok kíváncsi, hogy a Microsoft alkalmaz-e korlátozásokat egy nem aktivált verziónál?
Mert ha azt szeretné a Microsoft, hogy mindenki a Windows 10-et használja a legutolsó patchekkel együtt, akkor nem szabadna korlátoznia a nem aktivált példányokat, mert akkor a userek majd feltelepítettnek maguknak egy mókolt windows verziót, ami elősegíti a botnet hálózatok terjedését. -
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Biztosan már millióan kérdezték ezért már előre sorry, de telefonról vagyok úgyhogy a vissza olvasás kellemetlen lenne.
Jelenleg egy kalóz Win7-et használok. Olvastam hogy úgy lehet jogtiszta a w10 ha frissítek/telepítek egy preview verziót és azt regisztrálom. Ez hogy van pontosan?
Amikor kijön a teljes verzió akkor ezeket a teszt verziókat frissíteni lehet teljesre vagy tiszta új telepítés szükséges? Letöltöttem az iso-t a honlapról, a mellette található serial-al kell regisztrálnom? Bocs a sok hülye kérdésért de a jelenlegi tudásom 0. A rendszer meg a gépemen totál OFF. Segítséget válaszokat köszönöm előre is!
-
samgar
őstag
Nem tudja valaki mi ez? Egy nap vagy 20x figyelmeztet.
-
törölt tag
válasz
Nem igazan sürgetem a cseret (a win7 tamogatasa 2020 Januar 14-en er majd veget)
"...nem hiszem, hogy flat után visszahetesítenék" Akkor ne hidd. Es ha nem hetesitenek vissza? Kit erdekel?
-
Nagymelák
senior tag
válasz
premete #7259 üzenetére
1, Az hogy otthoni gépen megy a saját tapasztalatomra írtam,egy szóval sem lett kijelentve hogy mindenkinél működik hibátlanul,ez egyértelműen konfiguráció függő.
2, Sok értelmetlen dolgot megkérdeznek itt!Ez egy fórum gondolom azért van hogy kérdezzen ha valaki,valamire kíváncsi!Vannak itt behatóbb ismeretekkel rendelkezők akik esetleg még arra a kérdésre is tudhatnak választ hogy mikor lesz új frissítés! De végül is lehet úgy fórumozni hogy senki nem kérdez semmi,biztosan roppant izgalmas lesz.
3, Senki nem mondta hogy feleslege és azt sem hogy senkinek nincs szüksége rá! -
premete
veterán
válasz
#33253120 #7257 üzenetére
Messzire elkalandoztunk az eredeti kérdésektől, hogy
1, abból, hogy az otthoni asztalin megy a windows 10, még nem lehet kijelenteni, ex cathedra, hogy élesben, minden gépen, minden felhasználáshoz ajánlható, kiemelve a hordozható, üzleti eszközöket.
2, értelmetlen dolog azt megkérdezni itt, hogy mikor lesz újabb windows 10 preview, ezt senki sem tudja.
3, ha valakinek nem kell hordozható számítógép, még nem lehet kijelenteni, hogy az felesleges, és senkinek sincs szüksége rá. -
King Unique
titán
válasz
Utolsó screenshotot elcsesztem, erre gondoltam [link].
Többihez viszonyítva azért a Win10 ablakkezelése, virtual desktop megvalósítása se egy nagy szám, igazán rágyúrhatnának még, mert jelentősen el van maradva a konkurenciától... Kár érte. -
King Unique
titán
válasz
#20196435 #7253 üzenetére
Hát akkor nem rakod fel, ilyen egyszerű és elég 1x is leírni...,Ha zavar az ikon, akkor leszeded a KB3035583 számú frissítést.
Amúgy meg nekem már a Win7 fajta kinézet nem tetszik egy ideje, azért használok szívesebben 8.1-et.
Windows 11 meg nem lesz, hanem MS is átáll a hírek szerint rolling release-re és nem hiszem, hogy flat után visszahetesítenék.(#7246) cattus: igen, az most a divat, elég csak megnézni OS X Yosemite, vagy a Linux fullos KDE felületét. Utóbbi a korábbi 4-es "aerós" stílusról, az 5-ös verzióban szintén flat dizájnra váltott [link]. Sőt a bal oldali oldalsávot, mintha a 8.x-ből lesték volna el [link]
-
-
Nagymelák
senior tag
válasz
premete #7252 üzenetére
Nem járok pubba.
Lehet azért mert nincs laptopom,majd veszek egyet hogy Én is járhassak,biztos ez a feltétele a dolognak,most már ezt is tudom,örülök hogy megvilágosítottál.
Ez a Windows 10 fórum? Szerintem igen,hol kéne meg kérdeznem hogy mikor lesz a következő frissítés?
Ja tudom már!! Biztos a pubba,majd megkérdezem ott,ja,nincs laptopom.Így sosem fogom megtudni.
-
törölt tag
Nekem nem tetszenek az uj ikonok es ez a divatos 2D-s lapos hatas sem ezert nem fogom felrakni, pedig itt idegesit alul az ikon, hogy foglaljak egyre, de nekem nem tetszik.
Masreszröl mint mindig a következö 11-es verzio valoszinüleg megint "csicsa" lesz mert akkor mar (megint?
) az lesz a divat, valoszinüleg azt töltöm majd le.
-
premete
veterán
válasz
Nagymelák #7249 üzenetére
Azok, akik hordozható laptopot használnak, nem szoktak hajnalban az 1-es villamossal utazni, hajnalban max. taxival hazamenni egy pubból, ahol esetleg elhagyják a laptopot, vagy a tabletet.
Azt sem szokták viszont megkérdezni itt, hogy mikor jön a következő frissítés. -
PuMbA
titán
válasz
#20196435 #7248 üzenetére
Bírni bírják, csak felesleges a csicsa. Egy legolcsóbb Lumia 520-on is simán mennek keményebb grafikájú játékok, ha nézel pár YT videót róla, akkor meglátod, tehát bármelyik Windowsos telefon, tablet, PC képes lenne pár egyszerű árnyékot kirajzolni az ablakok köre és átlátszóságot csinálni
-
netpeti98
addikt
válasz
#20196435 #7248 üzenetére
A Desktopon ilyen icon set van jelenleg
Az ablak keretek nem lesznek átlátszóak, viszont a tálca, action center, Start, és a naptár igen.
-
Nagymelák
senior tag
válasz
premete #7247 üzenetére
Otthon,legális Win 8.1 helyett használom. Notebook nem érint bár nem tudom hogy hajnalban az 1-es villamoson mi lenne olyan fontos számomra hogy notebookkal a kezembe rohangáljak.
Gondolom a notebook gyártók is lassan készülnek a illesztőprogramokkal,de valószínűleg ott is javulni fog a helyzet. -
premete
veterán
válasz
Nagymelák #7245 üzenetére
Plusz még az sem mindegy, hogy otthon, az asztalin, all-in-one preactivated windows 7-8 helyett, vagy útközben, a gyárilag windows 8.1-gyel kiadott notebookról beszélünk. Utóbbiakkal van több gond, mert pl. menet közben nem igazán lehet ethernet kábellel és vezetékes perifériákkal használni.
-
Nagymelák
senior tag
válasz
premete #7243 üzenetére
A saját éles használatomra gondoltam,mivel csak erről tudok nyilatkozni!
Nem tudom munkára + megélhetésre használni mennyivel rosszabb,de mivel egy fejlesztés alatt álló rendszerről van szó,úgy gondolom hogy aki megélhetésre használja a gépét akkor nem fog vele kísérletezni. Viszont nem vagyok arról teljesen meggyőződve hogy már most ne lenne munkára alkalmas. -
törölt tag
válasz
#85552128 #7240 üzenetére
hat azert a win7-ben minden ablak es ikon az arnyekolasok miatt mintha kiugrana a kepböl, masreszröl a win10 ikonjai izlesem szeint erösen leegyszerüsitettek, valoszinüleg, a telefonok miatt, hogy azokon is jol fusson (illetve pontosan ugy nezzen ki a dekstop mint a telefonokon) - termeszetesen egy telefonon, mivel nem mindenkinek a legerösebb van, minden 3D effekt nelkül tud csak letezni. Ez a nagy közös nevezö es szerintem egy mar tul nagy kompromisszum deskstopon. Masreszröl valoszinüleg megneztek a trendet es aszerint egyre kevesbb laptop van es lesz eladva
-
Nagymelák
senior tag
válasz
#20196435 #7239 üzenetére
Azért a videón szereplő 99xx verzióhoz képest,rendesen változott, részemről (saját álláspont) egész fogyasztható állapotú kezd lenni,és nem csak kinézetre. Gyorsaságra és stabilitásra is vállalható,vannak még anomáliák,de ezekkel már együtt lehet élni. Nálam a 10130-as rendszer éles használatban van és semmi nagyobb gondom nincs vele.
-
-
törölt tag
ilyen 2D-s hanyadek felület lesz a Windows 10? Ezt most komolyan? Maradok a Windows 7-nel
-
King Unique
titán
válasz
Bandi8bácsi #7236 üzenetére
HVG.... Nem, én úgy tudom, hogy akinek nincs frissítési alapja, vagy lehet ehhez is kell, az Insider tesztelőként, azt az MS fiókot használva potyázhat. Frissíteni kalóz 7-esről is lehet, eddig is lehetett, csak a fenti 2 dolog jöhet +ba.
Ha boltban külön megvásárolta hozzá a WIn7-et, akkor arról vmi számlának, doboznak stb. lennie kéne. Ha nincs semmi, akkor vsz feketén felraktak neki egyet egy 5-ösért, vagy néhány sörért.
-
netpeti98
addikt
válasz
Bandi8bácsi #7236 üzenetére
Hogy telepítették neki? Laptop vagy asztali gép? Eredetit csak úgy tudtak telepíteni, ha az ismerődődnek van hozzá megvett licence.
-
Bandi8bácsi
tag
válasz
King Unique #7235 üzenetére
Most olvastam HVG-n, hogy a kalózverziók csak az Insider program keretén belül kaphatják meg, azaz kötelező lesz a béta buildek használata. Vagy kacsa lenne a hír?
A win 7 ellenőrzés azért kéne, mert ismerősöm sufni pc boltban telepítette, és Elvileg eredetit kapott, de nagy a gyanú, hogy átverték ( ilyesmi sztori). Köszi a segítséget.
-
King Unique
titán
válasz
Bandi8bácsi #7233 üzenetére
Megnézed a Windows mappát, illetve a folyamatokat, nincs-e ott KMS, vagy AutoKMS...
De egyébként teleptő média doboza, számla, notin matrica?
Amúgy meg ezer éves hír, hogy a kalóz verziókat is lehet upgrade-elni Win10-re. Max ugyanúgy nem lesz jogtiszta és be kell majd okosítani még1x. -
Воланд
titán
válasz
Bandi8bácsi #7233 üzenetére
aztan szerintem van olyan tores, ami ezt is atveri.
-
Bandi8bácsi
tag
Üdv. Bocsi a láma kérdésért, de hogy lehet ellenőrizni Win 7-en, hogy az kétséget kizáróan jogtiszta, ezáltal upgradelhető?
Köszönöm
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Most telepítettem a win10et HP Probook 450 G2-re. A kérdésem az lenne, h ilyen helyes funkcióbill működést meg ujjlenyomatolvasós log in-t el is lehet felejteni?Minden más rendben van, esetleg még annyi, h Cortana hol hallgat a nevére, hol nem.
-
Skacok, feldobtam a 10130-at, eddig nincs igazi probléma. Beállítottam a levelezési fiókokat stb. de egy adott internetes oldal belépési adatait, hogy tudom elmenteni?
-
válasz
mefistofeles #7225 üzenetére
Letölteni meg asszem a 10147-et lehet.
SzVSz ezek még erősen béták, simán lehet baki a működésükkel. RTM előtt én nem vesződnék vele.
-
bisti79
tag
válasz
Csak a belépési neveket hajlandó használni, jelszavakat nem tárolja... Egyéb dolgok ugyanúgy működnek rajta, mint a mezei exploreren.
-
_t0Mi_
aktív tag
válasz
10130 a legújabb hivatalos, amit az Insider programban le lehet tölteni ISO ként.
A másik kérdésedre sajnos nem tudom a választ..
-
Skacok, Melyik most a legutolsó hivatalos build?
Más... ha a 8.1 rendszerem helyére felteszem a legújabb buildet akkor a spartan ugyanúgy hibátlanul használja a beállításaimat amiket a felhőben tárolok mint ha IE lenne? Az utolsó próbálkozásomnál ez nem igazán volt még jó..... -
Bocs sracok, vissza kellene olvasnom, de:
ha va egy laptop, a BIOS-ban van a W8 Pro kulcs. Ha erre teszek egy W10-et, akkor meg tudok allni a vegleges verzional 'legalisan', anelkul, hogy ujratelepitenem?
-
_t0Mi_
aktív tag
válasz
azopi74 #7219 üzenetére
Ez komoly?
Ki sem próbáltam, pedig Win 8.1-et használok. Alapból ment fel a daemon tools mindig..
Működik rendesen?
Egyébként pont a 10130 telepítésén gondolkodom. Volt már fent egy korábbi verzió, talán az első preview, de annak annyi hibája volt, hogy használhatatlan volt napi szinten. Ennél a kiadásnál mik a tapasztalataitok?
Most már tényleg csak egy hónapjuk van fejleszteni.. -
azopi74
addikt
válasz
CharlieDrop #7217 üzenetére
-
azopi74
addikt
"igazándiból a cubase-m és pluginjei/beállításai miatt parázok legjobban..legacy driver pl. emu 1212 kártya, még a w7 driver is béta vagy mi
"
Hát ezzel szerintem lehetnek gondjaid, 'End of Service Life' a cucc egy ideje, lassan 10 éves hardver elvégre...
"support zéró, nem ismerem a felépítését a w10-nek, nem tudom mennyire veszi be a w7 drivereket."
Próbáld meg, de sok jóra ne számíts...
-
CharlieDrop
veterán
tudok-e olyan oldalt, ahol az új funkciók billentyűzetkombinációi vannak összegyűjtve?
-
tomboy0013
veterán
Hogy tudok sötét hátteret állítani a beállításokban a 10130-asban. Egy régebbi verzióban sikerült a registry-be (vagy hol) valamit beírkálni hogy sötét háttér legyen világos helyett. Lehet ilyet a jelenlegi verzióban?
-
törölt tag
Csak azért kérdeztem, mert nekem is egyszer csinálta ezt, mikor online fiókkal akartam indítani.
junior11: Elég annyi, de ha teljesen ki akarsz lépni a programból, akkor ezen az oldalon alul "leave program".
-
junior11
veterán
Megúntam a W10 TP-t, úgyhogy tiszta telepítéssel visszaraktam a W8.1-et. Ennyi elég az Insider programból való kilépésként vagy kell még vmit csinálni?
-
-
noxon
őstag
válasz
azopi74 #7209 üzenetére
A (nem) telepített windows mappában keressem a logot? setupact.log ezt találtam benne, nem sok minden van, max feltöltöm valahova, mert nekem nem mond semmit ami benne van.
Perifériaként usb eszközök vannak csak , meg a tv rákötve hdmi-vel, más nem.karak_22 még nem kért fiókot, de nem helyivel szeretném, lehet a netet nem látja és az baj?
-
azopi74
addikt
Nézd meg a setup logot, hol akadt el pontosan, hátha okosabb leszel. Megpróbáltad mégegyszer? Béta rendszereknél néha előfordul, hogy elsőre nem megy gel, aztán másodikra igen
amúgy hardver milyen? CPU, GPU, RAM, szabad tárhely? Van valami periféria csatlakoztatva (ha igen, install alatt távolítsd el. (Persze ne az egeret és a billentyűzetet
ha sima USB-s, akkor azok nem okozhatnak gondot.
-
netpeti98
addikt
-
DaWe94
senior tag
válasz
azopi74 #7203 üzenetére
Nálam nem minden program működött rendesen, hiába szedtem ki a windows.old mappában lévő program filesból, ezeket lehetett szépen újratelepíteni. A driverekkel nem volt gubanc, még a noname webkamerámhoz is megtalálta a megfelelő drivert, amihez a 8.1 pl nem.
Telepítéshez elég bemountolni daemon-ba pl.
-
törölt tag
válasz
King Unique #7197 üzenetére
Van GUI, csak a 10-ben jelenleg le van tiltva a gomb, amivel ki lehet kapcsolni (érthető módon, ettől Insider). Persze, hogy ott van 8.1 alatt is, már a Vista óta van ez a program.
De látom, hogy fokozódik az élmény mellett a paranoia is, csillapítsd
noxon: Újraindítás után megint ezt adja be? Online vagy helyi fiókkal telepíted?
-
vlevi
nagyúr
válasz
half333 #7198 üzenetére
Pendrivera is elég kiírni. De azthiszem, ha frissítei akarsz, mondjuk win7, vagy 8-ról, akkor elég kicsomagolni az ISO-t, pl. Winrarral, és onnan elindítani a setupot.
De, mivel ez még erősen bétarendszer, én a pendriveos iso kiírást javaslom (pl. rufussal, universal usb installerrel), és nulláról telepítést. Beleértve a bootoló HDD-ről az összes partíció törlését is, hogy tényleg üres gépre települjön. Ilyen célokra jó, ha van az embernek egy 100-200 gigás HDD-je, amin tetszőlegesen próbálkozhat, és ha nem válik be, csak visszadugja a régit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Napelem
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Hővezető paszták
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest