Hirdetés
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós kamerák
- 8K-s csúcsmonitor az ASUS ProArt portfóliójában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
front3r #18036 üzenetére
"nevetséges a Microsoftot szidni a driver problémák miatt"
Amíg a windows maga telepít fel szar drivert, addig kit kéne szidni? Lásd: egér akadozás.(#18047) mefistofeles:
A Chrome-mal nincs semmi baj, rendszerint csak a fos flashplayer szokott behalni, de az naponta többször is. Arról meg nem a Google tehet, ők csak beépítik a legyártott szart. PErsze ugyanazt a fost kapja a többi böngésző is, csak letölthető formában. -
válasz
front3r #18026 üzenetére
A nagy részével egyetértek!
Az például tipikus itt a topicban is, hogy valaki alapvető hibákra panaszkodik de a screenshotok tanulsága szerint tele van már pakolva a gépe mindenféle progikkal. Innen nem igazán értem a dolgot. Szerintem az igen csak a gondolkodás nélküli műkedvelő kategória aki komoly hibákat észlel de azért vadul telepíti a kedvenc alkalmazásait ahelyett, hogy először a tiszta rendszert próbálná helyrehozni. Ha meg épp az utolsó progi a ludas akkor nem kérdés hol kellene keresni a problémát.
Aztán persze az a hülye Microsoft meg az a fos win 10........Vagy konkrétan ott a chrome. Rengetegen panaszkodnak a működésére (szidva a Windowst) miközben ez inkább a böngésző sara ha nem tud együttműködni az oprendszerrel. De egyszerűbb ragaszkodni ahhoz ami nem megy (oké én megértem, hogy szép, jó, gyors de ha egyszer nem működik....) mint lecserélni egy alternatívára addig amíg a google összefoltozza működőképesre.
Persze akinek nem inge ne vegye magára, nyilvánvaló, hogy vannak még valós problémák sok felhasználónál.
-
t72killer
titán
válasz
front3r #18026 üzenetére
Szerencse kérdése is. Arról nem a user tehet, ha belefut egy driverhibába
. Nem mindenki mókol, sokszor olyanok is szívnak, akiknél semmilyen "ügyes progi" nincs fent.
Nem mellesleg az Edge tényleg félkész állapotban van, se adblock se 3rd party böngészőből kedvencek áthúzása.
-
Sztlaci
aktív tag
válasz
front3r #17436 üzenetére
Az összefoglalóba tényleg sok minden le van írva, csak hivatalos MS nyilatkozat nincs sehol.
A HSW-is leírtak ilyet, majd cáfolták három hónap után, hogy mégis veszik a korábbi kulcs, akkor kinek van igaza?
Természetesen aktivált.
Az hogy nincs helyreállítási lehetőség stb. szintén minősíti a Ms-ot..Volt egy frissítés utáni ghostom azt visszahúztam, most megy újra az Edge.
Egyébként meg egy idei kiadású DELL laptop. Alig egy hónapos, milyen újabb hardvert vegyek 'pcikeszoftéknak'?CyberBob: Köszönöm!
-
HornedReaper
senior tag
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
front3r #15145 üzenetére
Tiszta telepítés, és eddig nem volt kék-halálom. Asztali E4300, a chipset P965, de ahhoz nem is raktam drivert. Egyedül az Nvidia Driver 353.62 x64-et tettem fel, mindent felismert, csak alapból nem volt nvidia vezérlőpult, ezért feltettem az nvidia oldaláról a legújabbat, amit GTS450-re felhozott.
Ami fura, hogy úgy emlékszem, hogy azért használtam az IE-t, mert ott vitte a GTS450-el a 1080p videót szépen, mert az E4300 nem tudná, csak letöltött mkv-ból. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
front3r #15135 üzenetére
Engem már kerestek meg úgy valami hihetetlen ajánlattal, hogy név szerint a bátyámat keresték, és véletlenül pont a bátyám vette az én T-s kártyám, de amikor vette, nem engedélyezte, hogy kiadják, és nem került be a telefonkönyvbe sem a szám. Senki nem tudhatta, hogy bátyámé papíron a szám. Így ismerős sem adhatta meg a pórszívóügynöknek az én számom a bátyám nevével, csak a T tudta ezzel a kombinációval.
-
pethYeti
addikt
válasz
front3r #14577 üzenetére
Akármilyen hihetetlen és futurisztikus elrugaszkodó lesz, de nem működik az a menüpont. VGA frissítést nem lehet kikapcsolni. Tolja az arcodba a legfrissebbet.
Egyébként mivel ez laptop és 2 vga van benne, nyilván ezért ilyen hulladék az AMD driver. Asztalin persze nem lenne gond, de itt most annyit tudnék még csinálni ha felrakom a WIN 7-en már jól működő drivert, de ezt persze nem lehet mert fel is frissíti.
Egyébként nekem nagyon TETSZENE a rendszer. De már feladtam, AMD-nek nem szokása ilyen problémákat orvosolni.
-
-
tzabo
tag
válasz
front3r #13316 üzenetére
Ilyen alaplapom van.
Ebben szerintem nincs integrált VGA.
A gépben egy HD 5670 van benne. Meg 2db 1 Gb-s Ram. -
kezo0
addikt
válasz
front3r #13304 üzenetére
Még egyszer: NEM az én gépem. És azzal kezdtem, hogy nem jelenik meg a tálcán az a bizonyos ikon, pedig minden frissítést megkapott a Win7. És a Windows Update-ben felkínált "Jelentkezés"-re kattintva sem történik semmi. Tehát még a jelentkezésig sem tud eljutni az ismerősöm.
-
válasz
front3r #11952 üzenetére
Az alap kerdese az volt a sracnak, hogy ha nem akarja azt frissiteni, akkor mit tehetne. Erre az a valasz, hogy dobozos verzio. Ha mar egyszer frissitettel, akkor telepithetsz teljesen uj windowst, akkor is aktivalja magat. Viszont ha nem akarsz frissitgetni, csak a dobozossal lesz aktivalt winfosod.
-
t72killer
titán
válasz
front3r #11131 üzenetére
Bááh, miért kell ennek rendszergazdai jog
Céges hálóról simán lehúzhatnám.
SHA-hasheket tud valaki mondani? Erre jön még frissítés, vagy beleintegrálták az utolsó napi pakkot?
Amúgy az összefoglalóban a "segédprogram nélkül" rész ugyanúgy a media creation tool-ra mutat
#11186: Köszi, hasznos infó
-
premete
veterán
-
szundybence
aktív tag
válasz
front3r #10440 üzenetére
front3r köszönöm a válaszod!
(#10441) woland_y2k: Köszönöm, de ilyen bonyolult dolgot nem akarok csinálni. Mert mondjuk eltévesztem, vagy egyéb valami és utána már aztán tényleg nem lehet majd tudni, hogy mi miért történik, vagy miért nem történik.
(#10442) kengyel: Közönöm, várok.
-
westlake
félisten
válasz
front3r #10411 üzenetére
Nem, ez nem iCafe driver. Egyébként meg mit számít, hogy hivatalosan nem lehet letölten? Nem azért nem működik, mert nincs nvidia.com-os link hozzá. Mondjuk az sem sokat számít, de WHQL.
Egyébként valószínűleg én rontottam el a dolgot. Egy kis türelmet kérek, amíg utánanézek.#10413: Hivatalosan az a legújabb, de nem a legújabb. Nem ugyanaz.
-
JamesHun
addikt
válasz
front3r #10249 üzenetére
jelentettem már, hogy nem tökéletes az Edge és a nyomtatás és a pdf bizonyos esetekben, de képernyő képet nem tudok küldeni, mert ezek eléggé bizalmas adatokat tartalmazó pdf-ek
(csatolni lehet képernyő képet? Most nem tudok ránézni, a felületre. Mert ha kifeketézem a részeket, úgy lehet feltölthetem a képet)
-
-
válasz
front3r #7322 üzenetére
Nem értem miköze a kettőnek egymáshoz... vagy mit akarsz mondani/kihozni ebből.
1. Van a gép azon van egy szoftver, vagy aktivált vagy nem... ettől még nem jogtiszta.
2. + Windows esetén van egy licensz szerződésed meg egy hologramos matricád tanusítványnak, meg esetleg számlád arról, hogy jogod van használni a szoftvert ami a gépeden fut. Ettől lesz "jogtiszta". Elektronikus vásárlás esetén ez a MS fiókod, vagy a bolt ahol vetted az ottani fiókod, esetleg az igazoló emailek, mivel nincs fizikai matrica meg szerződés.A kettőnek pedig egyeznie kell, akkor vagy rendben (a lincensz azonosító és a gépen futó azonosító).
Ha csak úgy van egy utóbbi a fiókban (2.) attól még nem kötelező hogy telepítve is legyen. Bár ha nincs telepítve, akkor a kutyát sem érdekli mi van a fiókodban... szóval ilyen összefüggés ebben az irányban nincs (hogy kötelező valamit telepíteni és aktiválni).
-
-
-
törölt tag
válasz
front3r #7269 üzenetére
Alkalmaz, mert nem ingyenes a rendszer. Lesznek majd üzenetek, a testreszabhatóság korlátozott lesz, meg lesz egy mindenen felül lévő vízjel (filmek alatt is). Ahogy 8 alatt is volt.
Aki meg mindenféle kókány "aktivátort" használna ehhez, az most is ezt teszi. A botnetekhez nem ezek járulnak hozzá, hanem a kikapcsolt update, vírusirtó és tűzfal, meg mellé az eszetlen töltögetés meg netezés.Emlékszem egy cikkre, ami írta, hogy annak idején a 8 feltöréséhez terjedtek azok a "megoldások", hogy a próbaverzióból lettek rendszerfájlok bemásolva (ugye az alapból aktivált), aztán nagy csodálkozás volt, mikor az új rendszer kiírta, hogy lejár. Ilyen okos megoldásokra lehet majd számítani most is.
-
-
törölt tag
válasz
front3r #6341 üzenetére
Mi logikátlan? Eddig minden EULA tartalmazta, illetve a windows.old mappa sem dísznek marad ott. Az upgrade az ilyen. Win7 licenc alapján lehet 10-re frissíteni, de ha visszavonja a telepítést, akkor továbbra is a 7 licence lesz érvényben (más gépre egyiket sem telepítheti, ha használatban van az adott rendszer, ha nincs. Egyszerre csak egy mehet).
janos666: Az AMD driverek nem a legjobbak jelenleg, én inkább nem piszkálnám a kártyát.
-
törölt tag
-
Tournament
aktív tag
válasz
front3r #2695 üzenetére
Spartan már 9879 ota használhatatlan aki átálitja instabil bőngészőt kap sok funkcionalitás letiltással pl bizonyos forumokon semmilyen extra dolog nem mükődik smyle . spoler stb . PL ha felmész windowsnext-forum-ra . de még itt se megy rengeteg funkcio ph-n ha aktiválod . sok embernek még automatán is rossz ilyenkor disablere kell váltani . Volt aki panaszkodot feltelepítés után IE bugos ott pl ki kelett kapcsolni ezt a motort mert auton a sparta indult be nem a gyári .
vicces
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest