- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hővezető paszták
- Fujifilm X
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark (2013) eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezt nem hiszem el...
Most meg nem szól a beépített hangszóró... frissítés előtt még ez is ment
Fülesről megy... -
King Unique
titán
válasz
Doky586 #71992 üzenetére
Korábban a Rufus használatával kapcsolatos tapasztalataidat még valami muzeális 1.x-es verzióra alapozva hangoztattad, de még azok sem voltak teljesen világosak és reprodukálhatóak... Plusz akkor már elérhetőek voltak a 2.x verziók, szóval pláne hiteltelen volt az X éves állítólagos tapasztalatok alapján általánosítani... A formázással kapcsolatos állítólagos előny pedig megint nem lett kifejtve az MCT-nél. De azért azt megsúgom, hogy ilyen téren nem tud semmi olyan extrát, amit más módon ne lehetne megoldani. Ha már előnyök, akkor az előző válaszban azért említve volt 1-2 kontra is, az meg csak a hab tortán, amikor más programokkal ellentétben nem ismer fel, nem kezel bizonyos pendrive-okat... Vagy amikor éppen el sem indul a program XY hibaüzenet dobálva.
Szóval nincs itt semmi fanboy dolog, pusztán csak ha jó egy program, akkor mért ne lehetne ajánlani. Meg a Rufus az MCT-vel ellentétben egy 64 GB-os, vagy annál nagyobb pendrive-ot is meg tud formázni FAT32-re. Hoppá, újabb kontra az MCT-nél... A fájlkezelős másolásról az infó pedig nyilván alapból megvolt, nem kellett ahhoz sem az ajánlásod. Illetve, ha jól tudom anno az a W7 ISO-k kapcsán volt fejtegetve, ahol az megint nem vita tárgya, hogy a 8.1/10 ISO-k általánosan rugalmasabbak ilyen téren.
-
törölt tag
Valami file vertification problémája volt, amit sikerült kilőnöm, azóta megy a rendszer
Köszi a segítséget mindenkinek!
-
-
válasz
King Unique #71989 üzenetére
"Az nem csinál semmi olyan extrát a pendrive-val, amit az imént.."
Így van, de ez nem hátránya hanem pont az előnye..!!!
Tudom: fanatikus Rufus rajongó vagy, amivel 'megdolgozva' a pent ilyen rejtélyes hibák jöhetnek elő, a MCT gondolom helyrerakja. elnézést hogy más mertem javasolni.."Ráadásul nála vélhetően már le van töltve az ISO.."
ami ki tudja mennyire sikeres, mennyire eredeti, lehet hibás is. -
Geth
veterán
válasz
Gyuri27 #71980 üzenetére
Hallod, Neked nagy törést okozott ez az ahci driver dolog
Én nem is tudtam, hogy "fos", sose volt fent a gyári (már Setup alatt kicseréltem, ezért van ott a Have driver vagymilyen gomb a partícionáló képernyőn).Xbox nem tudom miért zavar, akinek van konzolja, annak biztos hasznos, engem meg nem érdekel
Amúgy az Xbox is MS, nyilván nyomják az oprendszerükbe is, gondolom a közértekbe is zavar, amikor sajátmárkás cuccal találkozol a polcokon... -
King Unique
titán
válasz
Doky586 #71988 üzenetére
Az nem csinál semmi olyan extrát a pendrive-val, amit az imént említett módszerek és programok ne tudnának. Ráadásul nála vélhetően már le van töltve az ISO, amit az MCT nem tud csak úgy betallózni és kiírni. Vagyis még egyszer le kellene vele töltenie stb., ami nem feltétlen pár perc... Plusz utána lemezkarbantartózhat a C meghajtón, mert a szemetét sem takarítja el maradéktalanul maga után...
-
-
King Unique
titán
válasz
#74018560 #71986 üzenetére
Laptopoknál sok esetben mondjuk lebutított UEFI szokott lenni, szóval ott lehet nincsen sok opció. A pendrive-on a GPT nem feltétlen muszáj, az MBR + FAT32 is opció manuális fájlmásolással. De normál esetben mindkettővel mennnie kellene az UEFI-s telepítésnek. Nem volt említve, hogy a pendrive OK-e, de szükség esetén célszerű másikkal, illetve másik USB-porthoz csatlakoztatva is kipróbálni.
-
törölt tag
válasz
King Unique #71985 üzenetére
Átformáztam a pendrive-ot FAT32-re és GPT-re..... most a telepítés közben fagyott ki
Boot eszközöknél csak 1 féle képpen dobja ki nálam -
King Unique
titán
válasz
#74018560 #71984 üzenetére
Azért mert vsz nem jól, nem a megfelelő fájlrendszerre formázva lett kiírva, vagy nem a megfelelő boot eszköz lett kiválasztva stb. A Windows 10 1703-as verziója óta amúgy akár utólag is átkonvertálható a telepítés UEFI-sre. Viszont, ha eleve az ilyen telepítés a cél, akkor nyilván már az elején annak megfelelően lenne célszerű kivitelezni és nem utólag konvertálni.
-
törölt tag
válasz
King Unique #71982 üzenetére
Legacy mode-ban most elindult
gáz ha így rakom fel és nem UEFI módban?
-
törölt tag
Én úgy csináltam friss telepítés után amikor tapasztaltam az általad is írt három jelenséget, elmentem kávét főzni, hagytam közben frissítsen a store, véglegesítse a nyomtató, egér drivereket, visszajöttem még pár extra újraindítás és kész azután már működött rendben. Azóta se volt olyan ne menne a start menü vagy más UWP cucc. Szóval jahh szar, de nem 1-2 hét kell neki.
Az nem tudom mennyit számít, hogy én telepítéskor helyi fiókod készítek, végez lefrissít mindent és csak akkor alakítom át MS fióknak. (outlook.com emailes belépés, szinkron stb.)
A képeden az látszik még nem frissítette le az appokat. Menj az áruházra és frissítsd és várd ki, amikor kész még újraindítás akkor is ha nem kéri és jónak kell lennie. -
King Unique
titán
válasz
#74018560 #71981 üzenetére
A szükséges infók elég szépen lemaradtak... Nem ismertek többek között a BIOS beállítási, ott a boot mód, mivel és hogyan lett kiírva a telepítő a pendrive-ra, milyen fájlrendszerrel stb. De egyébként legutóbb pl. ebben a hozzászólásban (is) le volt írva erre vonatkozóan a lényeg.
-
törölt tag
Beraktam a win telepítő pendrive-ot az új laptopba, de nem bootol róla, semmit nem csinál
Másik gépben simán megy.
Mi a fenét csináljak -
Gyuri27
félisten
Az a baj, hogy tele van szeméttel (miközben pl az ahci driver egy fos) pl xbox métely stb-stb.
Az ms forditva ül a lovon.
Most vagy csináljanak egy stock buildet is (ami halál stabil, vagy csak azt). Arra mindenki azt rak ami kell neki és használ. Vagy csináljon egy mindent bele os-t. Ahol minden agyszüleményük rajta van (halál felesleges). De akkor azt csinálja meg olyanra hogy ne legyen bugos és a kazsuál user is értsen hozzá.
Mint mondtam dos óta magam mókolom az os-t (persze olvasok, tanulok, kérdezek).
De ilyet, hogy 4 napi szopás, olvasás és itt fórumozás után se megy egy os még az elmúlt 20+ évben nem bacctam. Ahogy látom ezzel nem vagyok egyedül. -
-
pc360
addikt
A Start menü mindig ilyen, de amúgy mi kéne innen az embernek? Ezeket mind le lehet törölni róla. Ahol van uninstall funkció, ott azt a menüpontot kell megnyomni, és kész is, van egy tiszta felületed, amire rápakolhatod a saját programokat. A lefele nyilasok úgyis promóciók, és a többi is szemét, egyedül a számológép jó.
-
-
pc360
addikt
A TeamViewer eldobja a fókuszt és minden irányíthatóságot, amikor a célgépen valamilyen installert indítok. Mindkét oldalon a legújabb, 13-as TeamViewer van telepítve, mindkét rendszer friss Win 10 x64. Saját, tiszta telepítések, és ilyet még egy gépen se tapasztaltam. Tudnátok tippet mondani arra, hogy mitévő legyek?
A célgépen hébe-hóba második kijelző is rá van kötve, gondoltam, talán azt nem kezeli le TeamViewer, de most itt van mellettem, egy monitoron, és úgy sem jó. Minden programindítás és egyéb dolog működik, csak a telepítőknél szarik be. A célgépnek látszólag semmi baja, közvetlenül irányítva működnek rajta a telepítők is.
-
Axi-Maxi
tag
Sziasztok!
az alábbi képernyőn nem működik a billentyűzetem
lehet ezzel valamit csinálni?
Üdv
-
-
anorche1
őstag
válasz
quailstorm #71968 üzenetére
Legutobb megprobaltam, nem jott ossze. Szepen fel ment a win, de mikor programokat elkezdtem felrakni allandoan kikapcsolt. Gondolom szar a tap, nagyobb terhelest nem birja. De muterek erre a gepre mar nem akarnak kolteni, ujat meg nem vesznek.
-
anorche1
őstag
válasz
quailstorm #71938 üzenetére
Nem tudok. Azt mondja nem volt bekapcsolva, pedig de, be volt. A múltkori eset miatt direkt, kézzel bekapcsoltam, és egyből készítettem is egy pontot.
Legutóbb úgy hoztam helyre, hogy nyitottam egy parancssort, dism /image:\ /get-packages paranccsal lekértem a telepített, telepítésre szánt frissítéseket, és töröltem az utolsó, installing pending állapotút. Most viszont ilyen állapotú nem volt, ezért uninstalling pending. Ezt viszont /remove-package /packagename:... kapcsolóval nem tudom törölni.
Mit tudok tenni? Azon kívül, hogy kibszom az egész gépet a szemétbe
Újra rakni nem szeretném.
-
Geth
veterán
válasz
demars #71964 üzenetére
Vagy kell, vagy nem.
Az, hogy a HP oldalán nem találsz drivert, nem jelent semmit...(Már annyiszor írom le, hogy hihetetlen)
A legtöbb alaplap-/laptop- gyártó adott termékhez tartozó driverlistáját néhány hónap után elhanyagolja/cseszik frissíteni.
Legtöbbször az egyes részegységek gyártóitól lehet beszerezni friss drivereket (intel, amd, nvidia, realtek, stb...).
Persze egy-két egzotikus driver elképzelhető, hogy tényleg csak az alaplap/laptop gyártótól szerezhető be, mert ők építették bele a gépbe. Ilyenkor (ha a Win nem ismeri fel/nem megfelelően működik), meg lehet próbálni felrakni a legutolsó verziót (még ha az korábbi Winhez is van reklámozva).Elképzelhető, hogy mindent felismer a Win, és bár nem a legfrissebb driverek lesznek fent, de működik, jó.
Ha nem ez a helyzet, akkor jön a driver vadászat
(Vannak mindenféle szuper driver összegyűjtő/installáló programok, én nem használok ilyet, de majd valaki ajánl valamit)
-
demars
addikt
Sziasztok.
HP Elitebook 8460p laptopon szeretném frissíteni a win7-et win10-re. A HP oldalán nem találok drivereket win10 hez, ez okozhat problémát? Vagy a 10-esnek már nem kell driver?Köszönöm
-
Sukta 95
aktív tag
válasz
Blue Thunder #71919 üzenetére
2 indításig működött is a dolog, most újra rákezdett..
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy a win 10 frissítéseket ki lehet valahol kapcsolni?Választ előre is köszönöm!
Vangelis : valahol a beállításokban van egy olyan funkció,hogy mit tegyen a gép ha kikapcs gombot megnyomod.
Hibernáljon ?Kikapcs Stb. Nézz rá és szerintem be tudod állítani.
Asszem valahol az energia beállítások fele :-) van. -
Vangelis
félisten
Üdvözlet
Olyan problémám volna mit még más gépen nem tapasztaltam.
Adott egy Medion i3-as konfig.
Friss eredeti aktivált win 10.
Leállítás gombra vagy főkapcsolóra baxik kikapcsolni.... mintha ki és rögtön vissza is jelentkezne asztalra.
Újraindítás működik azzal nincs gond.... csak kikapcsolni nem akar-.
Valakinek valami ötlet?
-
Zoz
őstag
Ilyen géppel én is szívtam már, a DVD nem akart menni 10 alatt. AMD-s AHCI drivert kellett telepíteni a leírtak szerint.
Szerintem 99.99%, hogy a te esetben is ez lesz a megoldás. -
ludla
őstag
válasz
King Unique #71950 üzenetére
Persze a teljes lemezt akarom, de se hogy nem engedi konvertálni.
Az a gond windows10 tiszta telepítésnél sem látja a második HDD-t csak az SSD muataja -
HurkaLES
tag
De igen... Ez volt a probléma. Sikerült közben megcsinálni csak nem volt időm írni hogy megoldódott. Egyébként köszönöm a válaszod..
Ilyen az amikor nincs idő gondolkodni és gyorsan felteszem a kérdést hátha kapok egy gyors választ.
Pedig rá két percre rájöttem. Még egyszer köszi!
-
Frissen telepített W10 mitől bolondulhat meg? Semmi más nincs telepítve, csak amit felrakott magának frissítéseket.
- A start menü nem működik. Hiába kattintok a "Windows" jelre bal gombal, látszólag nem történik semmi. Jobb klikkre előjön az "admin" menü.
- Hiába bökök rá az Edge ikonra, látszólag nem indul el, vagy percekkel később jelenik meg az ablaka, de csak a szürke hátteret mutatja.
- Újranindítást sem hagyja szó nélkül, elötte be kell zárni egy háttérben futó feladatot:
\Microsoft\Plug and Play\Device Install Reboot RequiredÉn csinálok valamit módszeresen rosszul, vagy tényleg ennyire gagyi lett a W10?
-
King Unique
titán
Az MBR / GPT a teljes lemezre vonatkozik! Tehát 1 lemezen belül felemás módon nem lehet beállítani és használni a kettőt... Ha az adatokat nincsen hová lementeni, akkor jobb híján telepítsd a rendszert Legacy BIOS (MBR) módban. Majd utána szükség esetén az MBR2GPT eszközzel átkonvertálható UEFI-s telepítésre, amiről már ebben a topikban is volt szó több alkalommal.
-
ludla
őstag
válasz
Blue Thunder #71946 üzenetére
Igen ugyan az a hiba MBR alatt is mint GPT alatt
-
Land
veterán
Üdv!
GPT-re kellene formáznom a merevlemezt UEFI módú Win 10 telepítéshez. Viszont a HDD particionálva van és a nagyobbik részén fontos adatok vannak. A parancssoros kiválasztásnál csak az egész merevlemezt tudom kiválasztani a formázáshoz, így erős a gyanúm, hogy nem csak a C meghajtót particionálná. Ha jól gondolom nem lehet egyik partíció GPT, a másik MBR.
Menteni nem tudom a lemezen található sok gb-nyi adatot. Mi a megoldás? Telepítsem a C-re MBR módban a Win-t? Köszi! -
ludla
őstag
válasz
Gyuri27 #71900 üzenetére
Olyan problémám lenne egy Lenovo Z50-75 laptopnál Windows10 Pro N_x64 verziónál telepités után nem látja a rendszer a CD meghajtó helyére be helyezett 1Tb HDD-t, a BIOS Setup részben nincs gond ott felismeri a gép. Inicializálni sem tudja hibával leáll.
Gyári oldalról letöltött Driverek telepitése után sem boldogulok.
[link]
[link]
[link] -
Werkly
őstag
CPU integrált VGA driver szükséges vagy sem?
-
HurkaLES
tag
Sziasztok.
Egyik ismerősömnek frissítés után eltűnt az asztal, és a win 8 hoz hasonlóan van pár csempe de az asztalhoz nem férek hozzá. Bal felső sarokban van olyan hogy kitűzött csempék, illetve minden alkalmazás. Nincs asztal csempe. + ha start menüben rámegyek h asztal nem hoz be semmit viszont néha ha alkalmazásból kilépek egy másodpercre bejön az asztal látom hogy van rengeteg minden az asztalon de el is tűnik. Hogy tudnám ezt visszaállítani??
Vagy talán olyan mintha a start menü lenne folyamatosan nagyban.
-
anorche1
őstag
Mivel a régi amd -s gépeknél a Microsoft kikapcsolta a galibát okozó javítást, ezért bátorkodtam újra vissza kapcsolni a frissítést szüleim gépén. Természetesen kinyírta
-
Blue Thunder
senior tag
ÍGy van! Egyébként amit leírtál én is tudom. Csak sajna mostanság kevés az idő ellenőrizgetni. Szinte azokat a drivereket rakom fel én is amit írtál, a többi tök felesleg. Legtöbbször az adott driver oldalát szoktam én is látogatni. Sokan nem foglalkoznak egyszer feldobják a cd-n lévőt azt cső. Mondjuk a vicc az egészben hogy egyszer még régen egy asrock gyári cd-ről szoptam be vírust...jó nem?
-
Geth
veterán
válasz
Blue Thunder #71929 üzenetére
holott a chipset és a sata driver is frissebb
És még az se a legfrissebb
Chipset néven (ami valójában a Management Engine Interface driver) 11.7.0.1045 ír most, de van már 11.7.0.1057... és bőven elég otthoni gépre csak az eszköz driverét (.inf + .cat + .sys) felrakni, a többi tökfelesleges.
A SATA most éppen friss (van már 16.0.1.1008, nem tudom, ami ezen a lapon benne van, ahhoz jó-e, ezt ellenőrizni kell DEV_ID alapján).
Realtek hang az oldalon 6.0.1.8273, már tavaly (talán november, nem tudom) óta 6.0.1.8311.Szóval frissítgetik (mert viszonylag új lap), de még így se tartják a lépést.
Pár hónap és le se sz*rják.Sokan azt hiszik, hogy a gyártó oldaláról szabad csak drivert leszedni/csak a driver CD a jó (ami valljuk be, nehezen frissül...).
Az esetek 98%-ában ez nem igaz, semmit nem csinál az asus (gigabyte/asrock/stb) a driverrel, csak felpakolja a chipgyártó referenciadriverét.Mint fentebb: driver cd win8.1, hagyjuk már... biztos friss.
-
válasz
Blue Thunder #71923 üzenetére
-
Kube
senior tag
Most egyelőre nagyjából jó a rendszer, minden hülyeséget ki tudtam belőle csapni. Egyelőre még az Intel 82579LM hálókártyám rosszalkodik. Minden leállításnál, újraindulásnál elhasal a net. Kábel ki majd be és jó. Gondolom adapter leállítás és újraindítás is ezt az eredményt adja. Driverek frissek, majd holnap még egy intel updatert lefuttatok, hátha.
Jó lenne valahogyan fixálni...
-
Blue Thunder
senior tag
Azért érdekes hogy kissé ganyéskodnak asus-nál is mert még jó hogy belinkelted a 3.00.13-asat...így összehasonlítottam pár drivert amit ugye az X-hez kiadtak de mondjuk a 8 Hero oldalán még csak a BIOS-t frissítették holott a chipset és a sata driver is frissebb...mondjuk így legalább azokat leszedtem
-
Geth
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #71925 üzenetére
Nálam nem beta a Win10, nincs is semmi crash/fekete képernyő
-
Habugi
addikt
Amennyiben valakit hozzám hasonlóan hasogat/zavar/büntet az a tény, miszerint az XboxApp teljes herélése/kiírtása/letiltása ellenére minden egyes játékindítás alkalmával elindul a..
GameBarPresenceWriter.exe
..és valami rejtélyes netforgalmat bonyolít, az a következőképpen tudja sírba tenni:
1) regedit.exe rendszergizdaként
2) Kikeres:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsRuntime\Activatable
ClassId\Windows.Gaming.GameBar.PresenceServer.Internal.PresenceWriter3) Tulajdonos váltás TrustedInstallerről..
4) Az immár szerkeszthetővé tett ActivationType értékét 1-ről átírni 0-ra..
5) Restart.., bódottá'..
-
Blue Thunder
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #71925 üzenetére
Nálam a 3.00.10 megoldotta a hibám.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem, én azt használtam, amit az alaplapnál dobott a support: AI Suite 3 V2.00.03 és miután ez beadta a kulcsot, megpróbáltam az ASUS AI Suite 3 V1.01.72-est. Előbbi szimplán nem csinál semmit, utóbbi közli, hogy a kiszolgáló kivételt okozott és csókolom. A végeremény ugyanaz.
Egy bétát használok, csak ez változott, ebből kifolyólag pedig csak ez okozhatja a korábban leírt random crash és fekete képernyő dolgokat is: a Windows 10.
-
Geth
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #71922 üzenetére
-
-
-
Sukta 95
aktív tag
udv! az mitol van, hogy korabban beallitottam, hogy ne kerje a jelszot minden bejelentkezesnel, ennek ellenere az elmult 1-2 napban folyamatosan keri inditasnal. mar tobbszor megismeteltem a netplwiz, stb folyamatot, de semmi hatasa. ezzel egyidejuleg minden inditasnal felveszi maxra a fenyerot is. mi lehet a megoldas?
-
Orionk
senior tag
válasz
NoMagix #71912 üzenetére
Köszi az infókat.
És hogyan kell ezt a cikkben említett verziót telepíteni, ami Neked is fenn van és jól megy?
------------------------
(#71913) TESCO-Zsömle:
Én is ezért kérdeztem rá és jó, hogy Ftomm megerősítette, hogy jól megy ez a frissítés, mert félek. Mostanában nagyon sok rosszatt lehetett hallani rossz frissítésekről. November végén is volt valami az akkori frissítésben, ami többeknél elrontotta a kijelző/monitor felbontását. -
Geth
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #71913 üzenetére
Gondolom a kéttucatszor szóbakerült beta verziót próbáltad, és nem működik.
-
-
Orionk
senior tag
Sziasztok!
Mit gondoltok erről a Win10 cikkről? (Origo)
Próbáltátok? Milyen ez az új Win10? Van vele valami gond?köszi
üdv., -
NoMagix
addikt
Téma problémája volt már valakinek? win 10 pro 1709-es
nem életbevágóan fontos, de nem müxikSzemélyre szabás - témák - további témák letöltése v. további témák az áruházban - választok egyet, lefut a telepítés, nem látszik a többi gyári téma között, az áruházban jelzi, hogy már beszereztem, de nem történik semmi!
-
törölt tag
válasz
Blue Thunder #71903 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Viszont azt nem értem, ha visszavonták a frissítést, nekem ma miért kezdte el ezt a problémakört? Ugyanúgy ott van az updateben. [kép]
Ha ma este leállítom a gépet, holnap reggel nem fog megint úgy indulni, hogy módosítások visszavonása? -
törölt tag
Üdv!
A mai napon frissítési problémába ütköztem
A KB4056892-es frissítés valamiért nem akar települni. Újraindításkor "Sikertelen volt a frissítések telepítése Módosítások visszavonása Ne kapcsolja ki a számítógépet" triumvirátus üzenet jelenik meg. A bosszantó az benne, hogy ezt kétszer is eljátssza és elmegy vele vagy negyed óra mire elindul a gép. Hibakódnak ezt írja ki a frissítési előzményeknél: 0x800f0922. Próbáltam letölteni manuálisan is a frissítési csomagot a microsoft oldaláról, le is megy a manuális frissítés de újraindításkor ugyanezt a hibát kapom.
Esetleg valaki tud rá valami megoldást?
Szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged