Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Valami baja van a tápomnak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
Üdv!
Lenne egy problémám a frissítés után. Bekapcsolás után, üdvözlő képernyő, kéri a jelszót, megadom, elfogadja, itt jön a meglepetés, vissza ugrik a zárolási képernyőre, azt feloldva, újra kéri a jelszót, mintha most kapcsoltam volna be. Merre induljak el, hogy ezt helyrehozzam, old mappa törlése megvolt. -
Gyick
őstag
Hali!
Van valami végső dátum amig minden gép megkapja az update-t automatikusan?(Van egy másik gépem is amit nem én használok azért kérdezem)
Amúgy másnak is van olyan érzése hogy gyorsabb/gördülékenyebb lett a win az update után(pl böngészésnél is mintha gyorsabban nyilnának meg az oldalak,video fájlok előbb megnyilanak stb)?Vagy csak placebo?
-
drsanya
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van e lehetőség arra, hogy egy alkalmazást el lehessen indítani performance módban. Nem jó mindig kapcsolgatni az energiasémák között, pláne ha elfelejtem. Van erre az exe tulajdonságai között valamilyen parancskiegészítés? Esetleg beállítás? Lehet hogy láma kérdés, de érdekelne a dolog.
Köszönöm

-
Pierre75
senior tag
válasz
Norbi887
üzenetére
Még 2 hete sincs, hogy tudhatnak róla, minek kapkodni? Az áprilisi CU-val alátettek az Edge-nek is, ami azóta nagyon lassan vagy meg se nyitja a disqus fórumait. Majd kiadták android-ra is, ezt nektek, fejlődés! Mondani se kell, a Fail alatt is olyan szar, mint volt.
Másnak is 3-4GB-tal foglal több helyet a CU Fail, mint az elődje?
3 napja gondolt egyet és annak ellenére, hogy tiltva volt a sw frissítés, feltett egy új Nv. drivert. Tegnap este feltette a Fail-t, ami törölte a 3 napja frissített vga drivert és egy régebbit rakott a helyébe.
-
Bal0924
senior tag
Telepítéskor feltűnt nekem hogy hogy most 2 választás helyett most 4 van...
Mi a fenét tarak az S és a Education változat?Nemsokára ott fogunk tartani mint a win8-nál, annak minimum 6 változata volt.
-
Joker88
őstag
fenn van a drága FCU, ellenben az EDGE a telepítés után, az összes jelszót/felh.nevet elfelejtette.. Most várok,hátha szinkronizál újra...
-
törölt tag
Intézőben eltűnt a fájlnevek elrejtése funkció! Ez gáz, mert képekkel teli mappáknál mindig így szoktam meg a letisztultság kedvéért.
-
Feri1977
senior tag
Most tettem fel a frissítést, elkellett számolnom vagy 100-ig, hogy ezt a kommentet megírjam, mert az agyvérzés semmi amit érzek!!! Hogy rohadnál meg microsoft!!!
Megcsinálta a frissítést, bejött a windows és csak néztem...
!!
Minden ikon alul a tálcán eltünt, minden programot újra bekellett állítani, mindent elfelejtett a total commander, winamp, mozilla könyvjelzőim eltüntek minden!!!! Alapértelmezett programok, kuka beállításai és minden mintha új telepítés lenne téptem hajam...a névjegyeknél az eszközkezelő eltünt, speciális rendszerbeállításokat is csak keresővel találtam meg..!
Start menü élő csempe fele ikonok üres, másik fele nyil vagy program ikon van ott, töröltem a picsába az összeset, és behúztam jobbról balra a start menüig, hogy csak a start menü maradjon.Egymillió dolgot tudnék írni, minden b+ eltünt, és újra kellett konfigolni.
És most figyeljetek a legdurvább: nincs b+ számológép!! Amit naponta használtam! Akárhogy kerestem rá magyarul angolul, NINCS!! WTF??!!És még a windows old mappa is ott csücsül, amit nem tudok letörölni, a rohadt életbe már!!
Bezzeg a totál felesleges messenger meg minden faszság integrálásra került, felrobbanok!

-
törölt tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Ez így van. Én is kilövöm amit tudok, mert a kompatibilitási telemetria meg tudja fogni a gépet rendesen. Cserébe nem várom el, hogy a bugokról tudjanak.
A fejlesztésbe megy, ez biztos. A blogposztok alapján figyelik rendesen. -
quailstorm
félisten
válasz
üzenetére
Nagyságrendekkel több a telemetria a 10-ben mint az XP-ben. Ott még csak a CEIP volt (felhasználói élmény fokozása).
Nekem speciel nem is az adatlopás a legnagyobb gondom, valószínűleg értelmes dolgokat is ki tudnak nyerni, vagy legalábbis remélem, hogy a fejlesztésekbe is megy belőle.
De olyan szinten megfogja a gépet a legváratlanabb pillanatokban, hogy megengedhetetlen, tehát búcsút kell inteni neki.
Kritikus munka közben 3 magot koppon járató Compattelrunnerekből nem kérek. -
törölt tag
Nálam sem frissült automatikusan a Onedrive. Nyár eleji tavaszi CU tiszta telepítéskor is a 2016-ot mutatta a Onedrive névjegy, ahogy neked is. Egész nyáron azóta soha egy havi összegző frissítéssel sem rakta fel a 2017-est a Windows Update magától. Nekem az a tippem azért, mert Windows Update-ben alapból nincs bepipálva frissítsen más Microsoft termékeket is.

Hiába a Onedrive most már a Windows része, mégis elképzelem Windows Update szempontjából külön termék. Ha jól emlékszem Win7-hez (és Win8-hoz az asztali verziót) kezdetben külön kellett feltelepíteni. Win10-be már integrálták, automatikusan indul a rendszerrel alapból, csak lehet a Windows Update csapatnak elfelejtettek szólni, ott megmaradt "más MS terméknek" és mivel alapból nincs bepipálva mást is frissítsen négyzet...
-
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Gépház/Rendszer/Tárterület/ - Tárterületsegédnél egy link : "Válassza ki, hogyan szabadítsunk fel tártelületet"
Ezen belül Ki lehet pipálni a régi verzió törlését. Jah és itt írja azt is hogy 10 nap után automatikusan törlődik.
Én pont most töröltem, 15 giga plusz hely lett. -
dgyuri0123
nagyúr
-
törölt tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
A Steam és a játékok is folyamatosan küldenek használati statisztikát és hibajelentést a fejlesztőknek, és azok sincsenek ingyen. A videokártyádért is fizetsz, az Nvidia mégis telemetriát használ (és gondolom az AMD is). Arra hiába várhatnának, hogy több százezer felhasználó majd kézzel elkezd visszajelzéseket küldeni.
Amúgy az XP óta van telemetria, csak eddig el volt rejtve az adatvédelmi nyilatkozatban (ezért a "csak nem ilyen nagy/magas szinten, és nem volt hivatalos" megjegyzésed). Ha valaki ezt meg akarja akadályozni, akkor tegye, de én is inkább olyan programot használnék, ami pontosan írja, hogy mit miért csinál (és véletlenül sem ilyen hú, most jól megsemmisítjük a kémkedést, meg keyloggerek, meg nagy piros betűk mindenütt).
(#66346) vlevi: Korábban írtad, hogy volt már Insideres rendszered is, és soha nem telepítetted fel tisztán a rendszert. Talán itt lenne az ideje
A fene tudja, hogy milyen bugokat görgetsz.A Paint3D amúgy mindent tud, amit a régi, csak még többet is. Nem azért 3D-s, mert szemüveg kell hozzá, hanem mert 3D-s, textúrázott modelleket is lehet használni benne.
-
Boonen007
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Komolyan? Akkor kivárom, kb 2 hete lett új Win-em amikor bekerült egy SSD a laptopba, így újra nem akarnám rakni, de ha azt mondod, hogy eltűnik, simán jó, elférek az SSD-n.

-
Sziasztok,
Tegnap felkerült a frissítés, surface pro 1 és pc-n is. A gond a tableten van. Jól látom hogy eltűnt a teljes kiosztású touch keyboard? Vagy csak én nem találom.

Ez a microsoft launcher androidra vicces, de nem sok hasznát láttam. A gépházba viszont bekerült a távoli kezelés, gyorsan ki is próbáltam, egész használható. Androidos telóval kezelhető a tablet, vagy tablettel a pc. Játékot leszámítva egész jól fut. (Prey, Watch Dogs2 próbáltam, a többi nem akart elindulni, és kicsit laggol, de poén.)
-
Bogyó bá'
nagyúr
Egy kis segítséget kérnék.
Az egyik tabletre is sikerült felküszködnöm a frissítést, de tablet módban teljesen elrontotta a képernyő-billentyűzet kiosztását. Magyar QWERTZ van beállítva, de az ékezetes betűk teljesen értelmezhetetlen helyre kerültek. Hogyan tudnám visszaállítani "normálisra"?

-
Boonen007
őstag
Sziasztok!
Tegnap frissítettem a legújabb update-ra és maradt egy win.old mappám, amit sem a lemezkarbantartó nem lát sem a CCleaner, de a gépházas tárterületsegéd se tudja eltüntetni, próbáltam egy parancssoros módszert ott meg a hozzáférés megtagadva hibát kapom a fájlokra, mappákra. Egyéb ötlet?

-
rgeorge
addikt
Az új verzióban megjavult nálam az SMB: a médialejátszó ismét látja a megosztásokat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mintha a játékok is talán kicsit gördülékenyebben, dinamikusabban mennének, de lehet, hogy ez is csap placebó.
A Forzáknak biztosan jót tett az update.
-
Silεncε
őstag
Sziasztok!!! A tabletem produkál egy igen érdekes hibajelenséget. Ha bármilyen gombot megnyomok a tálcán (pl. bemegyek a Start menube, rányomok a hálózatokra), lezár a képernyőzár magától. Próbáltam kizárni, hogy esetleg az érintőnek van e baja, de mivel elforgatva ugyanúgy csinálja, ezért ennek kicsi az esélye. Oprendszer verzió: 15063.540. Remélem tud valaki segíteni. Előre is köszi!
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Feltettem az Új buildot iso pendrivról ma reggel ez engedte a hivatalos win 7 kulcsot....most mi a teendőm csak simán engedjem netre? Vagy lépjek be a Microsoft fiókba hogy a gép hardverét felismerje és a következő telepítésnél már ne kérje a kulcsot...?
A másik kérdésem az hogy hol lehet megnézni az új buildon hogy aktíválva van e? A régi kiírta , hogy a windows aktíválva van de itt sehol sem találom.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Bal0924
üzenetére
2012-es az alaplap, sokkal frissebb driver nem hiszem, hogy lenne hozzá, és win7 alatt semmi ilyen bajom nem volt, és kezdetben a win10-nel sem vettem észre ilyesmit
twofatcat: köszi, ki fogom próbálni!. Mondjuk, telepulhetett Volna a frissítéssel is, ha már frissült a rendszer....

-
cintula187
addikt
Ez a 1709 version nekem nem akar felmenni. NEm mintha hiányozna mondjuk..
-
lovi27
addikt
Aki használja - a mostani CU-hoz frissült az O&O ShutUp10.
-
VGYke
addikt
Lejött a nagy frissítés:

Felajánlott valami olyasmit, hogy telefon, Android, stb.tuti jó lesz Win10-el...
Beírtam a telefonszámom, jött SMS, linkre kattintva telepítettem az Andrid telefonra egy MS alkalmazást, a telefonon "indító" lett az ikonja
Azon túl, hogy az alkalmazás elkúrta a telefonon a háttér képeimet, mire lenne jó és mi köze a win10-hez
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
FollowTheORI
üzenetére
GYK reinstall van ilyenkor, ezert gyorsabb.
-
Csak én érzem így vagy tényleg reszponzívabb lett a grafikus felület meg úgy minden?
Mintha minden érezhetően hamarabb nyílna meg reagálna... nem mindha eddig rossz lett volna vagy lassú, de most kimondottan "snappy" lett a Windows 10.Amúgy nálam eddig nem jött elő szerencsére semmi hiba, de még tesztelgetem.

-
törölt tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
m0h0senator
üzenetére
Jobbklikk->kapcsolatok gomb megjelenítése.
-
m0h0senator
őstag
Sziasztok,
a személyek részt valahogy el lehet tüntetni a tálcáról?

számomra felesleges...
-
so_ha
senior tag
Úgy tűnik, hogy win10 frissítés közben az Avira blokkolta a Host fájlt, amit azóta ínaktiváltam a programban:
Avira FórumA kérdésem, hogy tudom win10pro-ban az alapértelmezett Host fájlt visszaállítani?
Ebben kérném a segítségeteket! Előre is köszi! so_ha
Microsoft support -
Bal0924
senior tag
A listádhoz én is tudok tenni egy vadonnyi hibát...
De 1-2t kiemelve..
-Nem csak 3D paint van. Láttam hogy fut a háttérben 3D Printer mi a sz*r.
És ami még mindig nagyon idegesít és nem képesek megcsinálni.
-A drivereket nem képes frissíteni magától. Amit letölt Nvidia driver akkori dátummal mikor kijött az első win10. A proci és egyéb hardvereket általánosságba veszi vagy 3-4évvel előtti drivert tesz fel, ami miatt szar az egész rendszer.
A saját szoftvereit azt viszont ontja magából. De azokat napra készre.Érdemes odafigyelni az Áruházi automata frissítésre.
Mindig az az első dolgom hogy leszedem a szarságokat. pl. semmire se való játékok, facebook, twitter, skype, hír újság (csak magyar nyelven nem működik.) és stb...
De az automata frissítés visszatette azzal a mozdulattal, ahogy töröltem..Az USB-d nem azért nem működik mert régi driver-t használ?
-
vlevi
nagyúr
Nem tudom, csak nálam van-e meg egy másik, visszatérő jelenség.
Win7 alatt még minden rendben volt, Win8-ban láttam először, és azóta is kísért.
A gépházon lévő powergombbal ki tudom kapcsolni a gépet. Eddig oké.
De, ha egyszer elaltatom a gépemet, akkor onnantól kezdve a gépházon lévő powergomb teljességgel hatástalan. Nem arról van szó, nem nem áll le rendesen, hanem, semmit nem csinál. Mintha rá sem nyomtam volna.
Természetesen, startmenü, leállítás, az rendesen leállítja, kikapcsolja a gépet.
Sőt, egyszer volt nálam egy olyan billentyűzet, amin volt kikapcsológomb. Azzal mindíg, minden körülmény között ki tudtam kapcsolni a gépet. Még COD-ozás közben, az nem volt olyan vicces
"rendes" asztali gép, Asus B75M alaplap, nem hinném, hogy bármi extra dolog lenne benne.
-
vlevi
nagyúr
Oké, jóvan, ottrohadjanakmeg, ahol vannak.
SEMMIT, az égvilágon semmit nem javítanak, csak ba****k bele ebbe a sz****ba a senkineknemkellő újdonságaikat.
Fejezzék abba, zárjanak be, vagy kezdjék újra és csinálják meg normálisan.- A Onedrive kliensem még 2016-os, fingomnincs miért. [kép]
- Az USB-t nem javíttották. Bedugok egy külső vinyót, leválasztom, majd visszadugom ugyanoda, akkor azt már nem ismeri fel. Eszközkezelőben sárgafelkiáltójeles. Ha bedugom egy másik portba, akkor addíg jó, amíg ki nem húzom onnan.
- ablakszínek nálam úgy vannak beállítva, hogy a félóránként változó háttérből veszi a színt. A startmenü viszont nem veszi át azonnal ezt a színt, amikor megnyitom, akkor egy tizedmásodpercre látom, hogy még a régi színt mutatja.
- paint3d, ki a ráknak kell? Pont most csengett le a nagy 3D láz, már nem is lehet kapni 3D-s TV-ket. Jól ráérzett a MS az igényekre
Csak 4-5 évvel maradtak le a nagy 3D hype-ról.
- már a tavaszi kreálmány update-ben sem nagyon találtam semmit, ami hasznos lett volna, ellenben hibát ott sem javíttottak. Legalábbis azok közül, ami engem bosszant, azokból minden ugyanolyan f*s, mint volt.
- file mentés ablak néha átvált ilyen csoportosított sz*rra, amit meg se tudok szüntetni. [kép]
- ésatöbbi, satöbbi, ... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
core i7
üzenetére
Az volt a gond, hogy elindítottam az overwatch-ot, fekete képernyő.. Leraktam alt+tabbal tálcára, majd vissza, és ment.
Nagyjából ugyan azt csinálja, mint amikor bekapcsolom az erősítőt, és érzékeli, hogy hdmi-re is van valami kötve dp-n kívül. Ha az OW fut, ilyenkor black screen.. alt tab, majd minden oké..
Viszont bekapcsoltam a képen szereplő menüpontot, és helyreállt a rend.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
üzenetére
"Azt se amikor Microsoft telemetriától félnek az emberek, de egy akármilyen névtelen tweaker programot, scriptet gondolkozás nélkül futtatnak."
Csak a windows-ért fizetsz is, és nem ingyen van. Másrészt ez így op rendszer szinten van és sokkal több felhasználó gépében.Eddig is volt telemetria, csak nem ilyen nagy/magas szinten, és nem volt hivatalos. Szerintem most gyakorlatilag az történt hogy hivatalossá tették, hogy jogilag ne lehessen őket felelősségre vonni, illetve nagyobb mértékben művelik.
-
törölt tag
Micsoda reklám egyébként. "Kisfiam nevess új Windows frissítés!" Áhh marketingosztály... amikor feldobta azt hittem hirtelen valami skpye spam, hát mondom ez meg ki.
(#66330) Géb89
zippymovies.xyz? Ezeréves trükk ilyenkor warezoldalakra piszkos ISO-kat feltenni a népnek. Tuti jó!
Komolyan a hivatalos Microsoft telepítő miért nem jó?
Tökre nem értem az ilyet. Azt se amikor Microsoft telemetriától félnek az emberek, de egy akármilyen névtelen tweaker programot, scriptet gondolkozás nélkül futtatnak. Amikor ismert programok is malware-t tartalmazhatnak, lásd Ccleaner feltörése.(#66333) Weareus
Megnyomhattad az F12 gombot, amire felugrott a fejlesztői eszközök kisablak.
-
Ga3rieL
senior tag
Na nembaj, akkor ha nemsok a 19-esre frissítés, akkor jó így is. Már lent van a 32es és a 64bites iso.
-
Az a vicc, hogy nekem még mindig azt mondja: már úton van a CU...
Géb89: én nem tenném...
-
Ga3rieL
senior tag
Itt itt van a 19-es isoba. Szerintetek megbízható innen beszerezni? Igaz angol,dehát na,...
sh4d0w akkor nem lesz 19-es se iso, a creation tool.
-
gduck
addikt

-
so_ha
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem: Windows frissítés futott most le. A rendszerem Win10Pro v1709.
Van élő net kapcsolatom (szolgáltatóm is ezt látja), de egyik böngésző sem tud a netre lépni, illetve 1-2 program sem. Az újratelepített vírusírtót nem mindig tudom frissíteni, a Win frissítése mindig lefut, és az outlook sem ír hibát.Az avirában az alábbi hibaüzenetet találtam (közben töröltem a programot, és újra telepítettem, de nem oldódott meg a helyzet):
Avira: Host file blocked 20:14
In accrdance with security guidelines, the Administrator has blocked acces to the Hosts file.
Avira: Service was stopped. 20:19Eddig sosem volt gondom frissítéssel, a megjelenésétől win10-et használok. Ha valakinek van 5lete és megoldása a fenti hibára, hogy mi blokkolja a böngészők/programok csatlakozását a netre, akkor légyszi szájbarágósan egy megoldást köszönnék! Előre is köszi so_ha
-
törölt tag
WU nekem gyorsan letöltötte, az előkészítés részre kellett várni jobban. A telepítés hamar megvolt, üdvözlés után rögtön kerestem hozzá az összegző frissítést, még egy restart és minden kész. 16299.19 a verziószám. Végzett a karbantartó is hamar a takarítással.
-
-
Weareus
addikt
Sziasztok!
Csökkentett módban, hálózattal írok, mert így sikerült életre lehelni a gépet.
Tegnap érdeklődtem a 60 hz átállítási lehetőségek után windowsban, mivel crt-t használok.
Itt írtak egy programot, a neve custom resolution utility.
Ma letöltöttem, kipróbáltam, beállítottam olyan hz-felbontás értékeket, amit az igp-m és a monitorom is tud, majd rányomtam a restartra.
Azóta fekete képernyő.
F5-tel sikerült csökk. módban hálózattal belépni, a letöltött custom resolution utility-t töröltem (nem kellett telepíteni, csak kicsomagolni), lomtárat is ürítettem, de nem oldotta meg.
Kérem, aki tud, segítsen, hogy mit-merre.
-
Norbi887
aktív tag
-
-
SharpSA
veterán
Nálam ennyi van most ott PC-n:
- 2017-10 Biztonsági frissítés a(z) Windows 10 Version 1709 rendszerhez készült Adobe Flash Player programhoz, x64-alapú rendszerek esetén
- Update for Windows 10 Version 1709 for x64-based Systems (KB4041994)
Mindkettő sikeresen telepítve: 2017.10.17.Viszont a laptop elsőre a 16299.15-re frissült.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Újratelepítés után a Horizon 3 működik, talán a motorsport is fog.
-
wwenigma
Jómunkásember
KB4043961 jött még rá 30 perce. Frissites keresest nyomjatok és szedi.
- Addressed issue where, after removing apps, they're reinstalled on every restart, logoff, and login.
- Addressed issue where localization of the error output from a JET database is broken. Only English error strings are reported.
- Security updates to Windows kernel-mode drivers, Microsoft Graphics Component, Internet Explorer, Windows kernel, Microsoft Windows Search Component, Windows TPM, Windows NTLM, Device Guard, Microsoft Scripting Engine, Windows Wireless Networking, Microsoft Windows DNS, Windows Server, Microsoft JET Database Engine, and the Windows SMB Server . -
core i7
addikt
Na leszedtem ISO-t ráraktam pendrivera újratelepítettem egész gépet de 15 ös itt is a vége

-
szabonagyur
félisten
MCT nem készíti el az USB-s telepítőt amit meg leszed ISO-t nem rakja rá Rufus sem a pendrivera, hibát dob.
Más lemezkép simán felment.
-
vlevi
nagyúr
Elsőre a 16299.15 települt, de után rögtön frissült, és 16299.19 van fenn.
Még semmit sem néztem meg, hogy mi jobb, vagy rosszabb, de egy dolgot vártam, a Onedrive-t, de azt látom, hogy az maradt a régi. Ez az egyetlen dolog, amit érdemleges változtatásnak tartok, vagyis azt, hogy a Onedrive nem szinkronizálná azonnal a teljes meghajtót, csak azt, amit valóban meg akarok nézni.
Mit kell ahhoz tenni, hogy az újabb Onedrive-t tudjam használni?
Használtam az Insider verziót, és láttam, hogy abban az Intézőben egy oszlopban mutatja, hogy a file le van-e töltve, vagy sem, de itt most semmi ilyet nem látok. -
hackeeeee
Jómunkásember
Hát vannak gondok..
Pl. overwatch-ot indítok, csak fekete képernyő, hang van. alt+tab, majd vissza, utána minden rendben..
Oké, kilőttem az értesítési területről az értesítéseket, és jó lett.Mégsem. -
SharpSA
veterán
Ez gyorsan települt a pc-n. Laptop ezután következik.

-
Angel2014
addikt
válasz
Drachoo
üzenetére
Múlthéten vettem egy lenovo legion y520 i7 es verzióval ssd vel...és a nyavalyáért nem tudom felrakni rá a win 7 et hogy a hivatalos termékkulccsal frissítsem win 10-re.. ezt próbálgattam és azért tettem rá a win 10 et addig..nem engedi a win 7 termékkulcsát beírni...
Ahogy felmegy a win 7 Hdd re legacyban kikapcsolja az usb2 , usb3 , nincs internetem , nincs media kártyám, és c portos usb portom sem.
SSD re telepítve meg kékhalállal kidob.
De isoban akkor letölthető a friss build?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest