- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
SharpSA #15902 üzenetére
Ja, ezt láttam, csak kicsit félreértettem, amit írtál.
Most nem tudom megnézni azt, hogy van-e lehetőség több küldőt felvenni - azaz, a felületen megjeleníteni a feladó mezőt, és módosítani azt tetszőlegesre - de ha nincs, akkor ez nekem, mint írtam is, nem lesz jó.NGA: az x32/x64 , főleg operációs rendszernél nem szeretném-nem szeretném kérdése: ha a hardver nem támogatja - legfőképpen, mert a processzor nem tud 64 bites utasításkészleteket - akkor elvileg fel sem települ a 64 bites operációs rendszer. Abban igazad van, hogy lehet olyan eset, hogy egy régebbi, de már 64 bites környezet valamely tagjára nincs, vagy nem jól működő 64 bites driver van, ez esetben lehet kékhalál, de nem a hardver, hanem a driver hibájából. Persze, ez a felhasználónak édesmindegy ugye, mert van a "megy" és a "nem megy" állapot, a háttér ok nem feltétlen számít. Ezzel együtt, szerintem ha 32 bites op.rendszerrel ment, és a hardver egyébként támogatná a 64 bitet, akkor valamelyik driver lesz a ludas, és ez általában az eseménynaplóban található logokban meg is jelenik.
szunyi777: így már értem, amire gondoltál, és igazad van.
A hibakeresés és elhárítás már magasabb szintű tudást feltételez, mint a next-next-finish.
t72killer: ha ez valóban így működik, az nagyon gáz..
-
Xero
nagyúr
válasz
SharpSA #2628 üzenetére
Már hogy a viharba ne lenne jobb klikk? Toucpad jobb széle, két ujj vagy ctrl-click.
Az Office valóban sz*rabb OS X-en, de ez ilyen. Majd jön a következő és akkor rendben lesz, addig meg lehet virtuális gépen is használni normálisan.
Egy virtuális gépre és a gameboy pc egyik lemezére most én is frisset raktam fel. Kezd egyre inkább összeállni a dolog, bár itt-ott még kilóg a lóláb. Ha befejezik, akkor ismét lesz egy jó Windows.
-
válasz
SharpSA #2133 üzenetére
Azt nem tudom, mivel egy 60 és egy 80 PPI-s kijelzőm van, így nekem felesleges lenne a PPI-t állítani.
Azt egyébként meg lehet csinálni, hogy az egyik megjelenítőt hozzáigazítsam a másikhoz fel vagy leskálázással?
Ugyanis az egyik kijelző 1280 magas, de fizikailag kisebb, mint a másik, ami csak 1080 magas.
mivel általában egy-egy ablak fut a két kijelzőn, így nem feltűnő a jelenség, de azért jó lenne, ha össze lehetne hangolni a kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Képregény topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Viccrovat
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- Nintendo Switch V2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest