- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát ez vicc..
Még mindig a Mail appal szívok. Próbálom eltávolítani a hozzá kapcsol fiókokat, de egyszerűen nem lehet. A Microsoft saját leírása nem jó, mert egyszerűen nincs olyan, amiről írnak. Fél órája keresem, hogy megtaláljam a fiókhoz kapcsolt többi fiók kezelését, de semmi. Az a vicc, hogy ha a naptár appba próbálok belépni, és onnan eltávolítani a fiókot, szintén webes fiókba dob, ugyan oda, ahol semmi ilyen nincs. Perfect..Valakinek esetleg egy linkje, ahol tényleg a fiókokat tudom kezelni?Oké, viszakettőpadló. Megvan a baj. Azt hiszem..
Korábban kérdeztem, hogy vajon mit törölhettem le véletlenül, ami megváltoztatta a böngészők szöveg megjelenítését. Nos, erre azóta sem jöttem rá, de úgy hiszem ugyan ez okozza, hogy bezár a mail app. Ugyanis nagynehezen elértem, hogy az üres outook alias nyíljon meg a mail app-al, ne a használt gmail fiókom és láss csodát, így nem zár be. Innen tudtam törölni a gmail fiókom, viszont amint újra hozzáadom és betöltene egy mail tartalom, vagy akár az outlook alól nyitok egy új mailt, azaz bármilyen nem alkalmazáshoz tartozó szöveg jelenne meg, már be is zár.
Szóval most akkor azt kellene kitalálni, hogy mi hiányzik a szövegmegjelenítéshez..
Refresh funkció most merre van? A helyreállítás-gép alaphelyzetbe való állítása opció után lesz ilyen? Win8 alatt volt külön nem?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- 3D nyomtatás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LED világítás a lakásban
- Fujifilm X
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest