-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Barthezz2 #23399 üzenetére
Modern appok a storebol huzzak az update-et. En inkabb arra tippelnek hogy a user profilodban van korrupt adat.
Nincs nalam most 10-es gep de emlekeim szerint a settingsben van storage-ra vonatkozo beallitasok es ott mintha lehetne torolni. Illetve a $env:localappdata-ban lehet. Woland te nem tudod veletlen igy fejbol?
-
válasz
Döglött Róka #23391 üzenetére
Okés, eddig talán 2x használtam ps-t, ha ilyesféle dolgom van, 99%-ban normál cmd-ben nyomom. Ott kéne pl dism-et hívni a getappxpackage-hez.
-
válasz
Döglött Róka #23394 üzenetére
Neked sikerült, légy büszke magadra, bizonyára te mindenhez értesz, gratulálok, lapozzunk. Köszi!
-
Döglött Róka
veterán
Nem sikerult beszolni, a ps parancsok szintaktikaja egyszeruen nem osszeegyeztethetoek a command promp klasszikus funkcioival. Allitmany-alany es ez a fenti parancsokon is latszik. Hogy hogy jon ide a regex azt nem tudom. De majd biztos megmagyarazod. Kepzelj ide egy smiley-t.
@Barthezz: Engedd meg, hogy felhivjam a figyelmet ra, hogy nem neked szolt a hozzaszolasom. Igy a megalazkodasod felesleges. A cinizmust meg ne eroltesd.
@t72killer: Oreg hiba
-
válasz
Engedd meg, hogy megalázkodjam, hogy életemben nem használtam még, én mint mezei felhasználó, így fogalmam nem volt, hogy erről van szó..
woland_y2k: Köszi, próba indul
-
ux1
addikt
válasz
Gondolom te meg vérprofi vagy a regex kifelyezésekben.
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy nekem összevan kapcsolva két email címem és ha jön levél a gmail címemre meg a másikra is akkor a beérkezett leveleknél is megjelenik az összes üzenet amit kaptam meg az összes levélnél is.
Így kétszer kell törölnöm minden levelet,a kukában meg nem 10 hanem 20 levelem lesz.
Ezt hogy lehetne megcsinálni,hogy csak egy heylen jelenjenek meg a levelek?
Nem tudok rájönni... -
-
válasz
zoo8800 #23374 üzenetére
Nálam sajnos nagyon fagyni kezdett az utóbbi időben (a konkurrens böngészők oldalainak vontatottabb betültése felett meg már végépp nem tudok elmenni). Asszem jön szépen vissza az IE11.
Amúgy az Edge-et el lehet távolítani a rendszerből úgy, ahogy az IE-t lehetett, vagy ez csak az LTSB kiadás privilégiuma? (=ha egyáltalán nem használom, ne töltögessen hozzá frissítéseket se meg ilyenek).
-
Hogyan tudom törölni egy gyári alkalmazás adatait?
A mail alkalmazás még mindig nem megy. Illetve de, megy, frissül, jelez új mail esetén, de ahogy megnyitom rögtön be is zár. Áruház alól nem lehet törölni, meg semmi hasonlót nem találtam rá..
-
glspeter1
őstag
válasz
tatararpad #23369 üzenetére
Pff. Hát ez nekem marhára kimaradt.
Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet. -
válasz
Hasaggymeg #23376 üzenetére
Elvileg így. Ha törölte a windows.old mappát, akkor újra kell rakni.
-
Hasaggymeg
veterán
Sziasztok! Van egy nyugger emberke aki hozzám hozza minden f@szságért laptopját,most meg nagy okosan ráharapott erre a win 10.es csalira és folyton hozza nekem gépét újabb,meg újabb hülyeségekkel,amire már időm sincs.Mielőtt elküldöm valakihez aki majd jól lehúzza,megkérdem tőletek vissza lehet-e egyszerűen térni a hetesre ami a gépen eredetileg volt,vagy az már egy elszalasztott vonat? Köszönöm!
-
h1mpi
félisten
Meglett az oka a korábbi bejelentkezés utáni lassulásos szenvedésemnek. Volt a gépen egy virágbolti Office2013
és nem ment át az aktiválás ellenőrzésen a serialja és mindig, amikor beellenőrizte, akkor érdekes módon használhatatlan lett a Win10. Tehát működik a korábban leírt szívató algoritmus...
Vettem egy jogtiszta Office-t és csodák csodájára megszűntek a bajok napok óta. -
zoo8800
veterán
válasz
King Unique #23363 üzenetére
Azon kívül, hogy "buta", semmi bajom az Edge-zsel.
-
honeker
őstag
válasz
tatararpad #23369 üzenetére
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Van itt felébredés meg alvás, meg USB billentyű probléma.
Nálam, laptopon (!), ritkán (!) olyan probléma van, hogy bekapcsoláskor, amikor be kellene írni a jelszót, nem működik a laptop numepad "egérkattintás" (hogy ide akarok írni), nem működik a billentyű. És ilyenkor nem működik a kívülről USB-n rácsatlakoztatott rádiós egér sem.
Ez win10 bug, vagy win10 driver hiba, vagy mi? -
hackeeeee
Jómunkásember
Egy OEM win7 HP-vel telepített notit frissítenék 10-re, de mivel 7 alatt mondhatni nem nagyon akar működni a win update, így a telepítő sem akarja letölteni a frissítéseket, amikor lemezről próbálnék frissíteni.. Ilyenkor mit lehet tenni? hagyjam ki a frissítéseket?
Most lemezről próbálnék frissíteni, de, frissítések keresése, egy svchost.exe megpakol közel 1GB ramot, és sehová tovább. Ez van, ha csak frissítéseket keresnék 7 alatt.
-
thomasa
senior tag
válasz
old-dog #23348 üzenetére
A céges gépemen is ez van, lehet azért mert már vagy 4 éve telepítettem a 7-et, és a sokmindenen végignyálazza magát kompatibilitás szempontból, vagy csak simán hátrább vagyunk sorolva a MS listán. Az viszont elgondolkodtató, hogy egy clean win7/8 telepítés után szinte azonnal ráugrik a 10 update-ra.
-
-
Egyrészt a 3rd party böngészők win10-es startja nem volt teljesen zökkenőmentes, másrészt én felültem a hypenak, h jó alternatívája lesz az ie11-nek. Tévedtem. Ahogy nézem, még legalább egy évet kell fejlődnie, h az ie11-et stabilitásban és funkciógazdagságban utolérje, ami elég vicces, lévén házon belüli termékről van szó, aminek arról a szintről kéne indulni, ahol az előd ie11 állt
.
-
glspeter1
őstag
Hát nálam nagyon vegyes ez a dolog.
PC-n 8.1 alatt alap volt a Chrome, hasított is. Majd váltottam laptopra és ott már csak cammogott a Chrome. Váltottam IE-re és csodák csodájára jóval gyorsabb volt (előbb töltött be mindent, gyorsabban pufferelte a YT videókat.. stb). Win10-en még mindig szenved a Chrome, még az Edge is gyorsabb nála. IE-t még nem próbáltam, bár ami ezekből nagyon hiányzott az a könyvjelzősáv és mivel az Edge-ben van ezért maradt ez. -
King Unique
titán
-
BiP
nagyúr
Miért van rápörögve mindenki az Edge-re? Vagy legalábbis miért bosszankodtok rajta?
Eddig mindenki használta a megszokott böngészőjét (IE, Opera, FF, Chrome, ...), ezután is egyszerűbb lenne azt használni továbbra is, nem pedig szenvedni az Edge-dzsel.Én legalábbis eddig is megvoltam nélküle, ezután is megleszek. Bosszankodni rajta meg totál felesleges, annyit nem ér.
-
válasz
#56474624 #23359 üzenetére
Nem értem, hogy IE-nél gyorsabb teszteredményeket mutogattak rajta - aztán valahogy edge alatt 3x annyi idő kell egy oldalmegnyitáshoz, rendszeres a crash... A nagy hosts fájlra meg szükség van, lévén ez a szerencsétlen nem fogad semmilyen bővítményt. Asszem visszatérek az IE11+Chrome vagy Opera pároshoz
#23361: a mobil verzió azért gondolom más. El tudnám hinni, hogy amin most desktopon gépelek egy "kész" mobil böngésző asztali skinnel, béna x86 porttal... Ettől még simán lehet villám a wp10 böngészője telóprocikon.
-
törölt tag
válasz
t72killer #23358 üzenetére
Nálam az űrlapadatokat sem jegyzi meg, noha be van kapcsolva (kikapcsolt állapotban is próbáltam, hátha). De a lassúsága is feltűnt, IE11 csak úgy pattog hozzá képest. Egyszerűen használhatatlan jelenleg az egész böngésző. Remélem, WP10-nél ugyanúgy lesz IE is, különben ez így nagyon gáz lesz. Hacsak addig nem történik valami csoda, és szedik ráncba.
-
Ez már nevetséges: Edge alatt nem akar bejönni az Opera.com, a google.com/chrome kb 3x olyan lassan töltődik be, mint IE11 alatt
.
Honnan a rákból szedték ezek, hogy az edge gyorsabb az explorernél???
-
ksanc
őstag
Elég valószínű, hogy valamilyen hardveres problémád van, ezen semmilyen oprendszer nem fog segíteni.
Egy memtest minimum kellene. Az alaplapra is nézz rá, milyenek a kondik. Púpos, szivárgó, kifolyt kondik nem szoftverprobléma. Persze ehhez elég régi, vagy nagyon fos alaplap kell.
Esetleg valami driverproblémád is lehet, akkor szintén nem nagyon fog segíteni a win10.
Win7-ből pedig túrj egy eredeti telepítőt és az ilyen istencsászár edition for nagyon király csávóknak pedig felejtsd el.
Végül először mindenképpen frissítened kell, csak utána tudsz tisztán Win10-et telepíteni, mert gondolom eszedbe sem jut licenszet venni... -
bl0ck
tag
Üdv.
Jelenleg Win 7-em van, az hogy milyen módon, azt gondolom sejtitek, de mindegy is.
Olyan mint egy rossz nő. Mindig van valami nyűge, és kezd most már idegesíteni.
10 indításból 3-4 alkalommal szerinte nem megfelelően állt le, és ezért felajánlja a csökkentett módokat, meg a normál indítást. Néha bedob egy kék képet, ram nyűggel( nem tudom mi a pontos hiba), újra indul, és 1-2-3-4-10 napig semmi baja, majd megint.
Kérdés ebből fakadóan volna ,hogy szeretném újra telepíteni, de nem ezt ami van. Érdemes e a 10-re váltás, vagy túrjak egy másik 7-t inkább? -
lufi7
aktív tag
Sziasztok!
Véletlenül elfelejtettem lementeni a leveleket Windows Live Mail-ból.
Van rá lehetőség a windows old mappából visszanyerni már ha egyáltalán tárolódott? -
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Mi kehet annak az okozója, hogy miután bebootolt a gép minden okés, és lépek be a rendszerbe ( jelszó, enter), és csak kőröz és kőröz és nem történik semmi, valahogy meglehet ezt oldani? :S
-
Rocko
tag
válasz
korcsi #23346 üzenetére
sziasztok!
hogyan lehet azt megoldani az eszközkezelőben, hogy egy hardware drivere ne frissüljön és az általam kijelölt drivert használja minden (újra)indítás/eltávoláts után.
az eszköz egy USB-soros port kábel, ami nem hajlandó elindulni az automatikusan letöltött frissebb driverrel. (10-es hiba kód, az eszközt nem lehet elindítani) kizárólag egy régebbivel hajlandó működni.
próbáltam utánakeresni a dolognak többféle képpen is (angolul), de kizárólag irreleváns találatokat kaptam.
ha küzdött már meg valaki a problémával szívesen fogadnám a megoldást.
köszi!
-
korcsi
veterán
Sziasztok!
Nem alszik el automatikusan a rendszer, ha kinyomom szépen megy S3-ba, de az időzítés nem működik, már áttúrtam a netet megoldás után, powercfg requestsoverride megvolt, hálókártya beálítás szintén, és a powercfg -energy sem mutat semmi olyat ami megakadályozná az alvást, csak USB szelektív felfügesztésen problémázik.
Windows 8.1-el nem volt gond ugyanezen vason.
Néha amúgy a gombra sem reagál, de menüből ilyenkor is lehet altatni.
Másik dolog, felébresztés után a mindig megjelenő bejelentkező képernyőt ki lehet valahogy kapcsolni?
Válaszokat előre is köszi!
-
Pipó
őstag
Meg tudná valaki mondani, hogy fel lehet-e tenni úgy a 10-et, hogy a betöltéskor legyen választóképernyő, melyik oprendszert akarom használni? Vista/10 lenne a páros.
-
raidx
őstag
Tegnap frissítések települése után vettem észre, lemezmeghejtón jobb klikk, tulajdonságoknál eltünt a biztonság fül. Valamint a tálcáról eltünt a hangszóró ikon. Ezt már vissza tudtam varázaolni a regisztri segítségével de az elsőre semmi tippem nincs. Még csökkentett módban sincs.
Most nem tudom, ez hiba vagy ficsőr? -
Воланд
titán
válasz
t72killer #23339 üzenetére
"Pontosan.
Semmit nem tudnak tiltani, amit magadtól nem tilthatnál pl a házirendben, viszont ők is "hallgatóznak".
"ez mar akkor sem volt igaz, amikor legeloszor irtad. azota nem valtozott a helyzet.
-
válasz
VoidXs #23336 üzenetére
At the end of the day, you might be tempted to throw up your hands and give up perusing privacy at all. You might not see the point, since disabling certain settings doesn’t really guarantee that you are not being spied on, or that your personal data isn’t being sold or distributed.
Szóval kapcsolgathatunk mi bármit, attól még el lesznek adva az adataink, fel lesznek használva reklámokra, hogy továbbra is kaphassuk az "ingyenes" szolgáltatásokat...
-
válasz
syler123 #23335 üzenetére
"Meg hát ilyen O&O ShutUp 10-et feltenni, lehet hogy még több kémprogramot telepít, mint amit a Win10"
Semmit nem tudnak tiltani, amit magadtól nem tilthatnál pl a házirendben, viszont ők is "hallgatóznak".
#23338: feltételezhetjük, hogy a 3betűsök vigyáznak is az infóra és bűnözői kezekbe nem kerülnek adatok - bár a tőlük kiáramló adatszivárgások nem erre utalnak. Amúgy jogos, a teljes kommunikációt meg lehet figyelni manapság, akkor már nem a win10 spyware a szűk keresztmetszet.
-
-
Bali27
addikt
válasz
VoidXs #23336 üzenetére
Ok tegyük fel hogy megnyugszunk.
"Az adatgyűjtésre a világon mindenhol, de legalábbis abban a modernnek nevezett felében, ahol a Microsoft tevékenykedik, szigorú törvényi szabályozások vonatkoznak, amiket a vállalat be is tart."Igen.. Magyarországon is elméletileg van jog meg minden, csak ugye vannak olyanok akire ezeket "ráírják"
Ezzel az erővel a 3 bötűs szervezetektől kezdve (igaz tőlem bármit nézhetnek nálam) fene tudja még kik "formálhatnak majd a jövőben jogot" a "tudásra" -
VoidXs
nagyúr
-
syler123
veterán
válasz
bobalazs #23333 üzenetére
Hát nem tudom mennyit érhet az hogy hely accountot használunk, bár én azt használok, de hogy előrébb vagyok-e vele azt nem tudom.
Meg hát ilyen O&O ShutUp 10-et feltenni, lehet hogy még több kémprogramot telepít, mint amit a Win10
Az alsó laptopos kép kegyetlen, Sit back and relax while Windows is collecting your personal data
-
-
-
< CyberBob >
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #23319 üzenetére
Szerintem ki lesz tolva az időpont, vagy el is törlik. Nem akarja megismételni az MS a Win8 bakit, így az ingyenes váltás a legjobb esélyük a Win10 terjesztésére.
csaba951: én úgy tudom, hogy a fontos biztonsági frissítéseket akkor is telepíti ha az elhalasztást választod.
"A Windows 10 egyes kiadásaiban elhalaszthatja a számítógép frissítéseit. A frissítések elhalasztásakor az új Windows-szolgáltatások több hónapig nem lesznek letöltve vagy telepítve. A frissítések elhalasztása a biztonsági frissítéseket nem érinti." -
-
Clemi
veterán
válasz
[CS]Blade2 #23316 üzenetére
Az a helyzet, hogy nekem is Home verzió van és még soha egyszer sem kellett kapkodni mert a frissítések miatt a rendszer újraindul.
Nekem ez a beállítás van:
Ha frissített a rendszer, akkor az értesítési sávon jelzi, hogy újraindítás van ütemezve, de egyrészt ilyenkor ott az ütemezés időpontja beállítható, másrészt az azonnali újraindítás is választható.
-
csaba951
veterán
válasz
Kakumix #23320 üzenetére
Pro változatban lehetőséged van:
* Értesítés újraindítás ütemezéséről
Kiválaszthatod, hogy mikor induljon újra a géped a frissítések telepítése után. Mondjuk ne pont egy határidős munka közepén...* Frissítések elhalasztása
Ilyenkor nem tölti le/telepíti a frissítéseket, akár hónapokon keresztül. Szerintem ez lenne neked a legjobb. 1-2 havonta meg tartasz egy "frissítési napot", amikor letölti/feltelepíti a frissítéseket.#23324 t72killer
Rendben, de ha már letöltötted, mivel akarod megnyitni a pdf-et?Egyébként ha jól tudom, a Chome-ban, Firefox-ban már beépített pdf megjelenítő van. Nem kell hozzá letölteni, feltelepíteni semmilyen programot sem.
-
válasz
honeker #23322 üzenetére
Bármelyik jobb, a beépített (csak épp eldugott) IE11 is
#23323: jaja, robbanékony téma
Bár annyira bétás darabról van szó, hogy tényleg csak a kísérletező kedvűeknek ajánlott - a többiek között pedig döntsön a személyes preferencia, vagy a tesztek. Én egyelőre próbálkozok vele, de nem tudom, meddig tűröm a hülyeséget
Legújabb példa:
N-verzión vagyok, és itt az edge nem tud pdf-et megnyitni - kéne hozzá a media feturepakk - fenét, épp azért választottam N-es windowst, hogy ne legyen benne az általam egyáltalán nem használt médiablokk. Viszont ha egy oldalon pdf-et linkelnek, azt nem letölteni akarja, hanem újra és újra bepróbálkozik a megnyitással a szerencsétlen. Nem széthekkelt registry-buherált windows-ról van szó, hanem gyárilag ilyen, nekifut a falnak
. Jobbklikkre nincs letöltési lehetőség, csak új tabon/ablakban megnyitás van.
-
Kakumix
senior tag
Sziasztok! Érdekelne, hogy a frissítéseket lehet-e elutasítani, halasztani vezetékes hálózaton (akár SIM-es routerrel)? Pro verzióra tudnék frissíteni, de ez nem elfogadható, hogy ne legyen beleszólásom, hogy mikor akarok többszáz megabyte-ot letölteni és telepíteni, akár fél órán keresztül használhatatlanná téve a számítógépemet. Sajnos csak a metered connectiont találtam, mint nagyjából működő megoldást, de azt is csak vezeték nélküli kapcsolatokra.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
< CyberBob > #23318 üzenetére
Persze. De ha sokat vár akkor már nem lesz ingyenes a váltás.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
bazsimano #23313 üzenetére
Még bőven ráérsz váltani (2020-ig kap a Win7 javításokat). Majd ha jönnek az új generációs játékok (kb. jövőre) és tényleg lesz gyorsulás akkor érdemes lesz, de hétköznapi használat során nincs nagy változás.
[CS]Blade2: na igen a home verzió még a többihez képest is jobban le van butítva.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
< CyberBob > #23308 üzenetére
Nincs "Frissítések elhalasztása". Ez egy Home verzió. De meg lehet oldani, csak a felhasználók 99%-a nem fogja tudni, hogy hogy kell.
-
Nálatok előfordult már, hogy kifagyott az Edge, mert lassan töltötte az egyik lapot? Lassú neten vagyok, és van, hogy vacakol egyik-másik oldalon, és ilyenkor tabot se tudok váltani - pedig olvasnám, ami már betöltődött.
Elég vaskos hosts fájlom van hirdetés és malware-blokkolás céljára, lehet ez az ok?
-
csaba951
veterán
válasz
Petyyyyy #23310 üzenetére
Csak a Home változatra szól a licenced! Felteheted a Professional változatot is, de ennek az aktiválásához vásárolnod kell egy Professional licenct (kulcsot).
#23313 bazsimano
Én még várok vele 3-4 hónapot! Sok gyártó még nem jött ki a Windows 10-es drivereivel vagy (még) nem túl jók ezek a driverek. A programokra is igaz ugyanez. Pár hónap múlva már sokkal jobb lesz a helyzet. Remélem! -
bazsimano
őstag
sziasztok!
erdeklodnek,hogy erdemes-e atterni a win 10re? vagy meg maradjak a 7nel aztan ha eltelt megegy kis ido...javitottak rajta dolgokat stb stb?udv
b -
Petyyyyy
addikt
Hadd legyek én az ügyeletes idióta ma. Jogtiszta 8-ról történt update 10-re (Home).
Media creation tool, majd Win 10 Pro letöltve. Ha most elkészítem az usb-t és telepítem a Pro verziót, akkor aktiválódik ha netre ér, vagy csak a Home verzióval ejthetem meg ezt a mutatványt? -
GUID particiós tábla gond.
Próbálom egy fehér -utolsó szériás 2010-es macbook bootcamp partíciójára feltolni a Win 10-et.
Win 8.1-ről frissítve ment (hivatalosan csak Win 7 támogatott, de évekig Win 8.1-el használtam). Mivel lassú úgy gondoltam tisztán újratelepítem, 4 GUID táblás partíciót készít az OSX Bottcamp assistant. 4. lenne az NTFS. Win 7 és 8.1 fel is menne rá, a Win 10 telepítő USB-ről bootolva azon hisztizik, hogy nem GUID, hanem GPT tábla van (pedig nem az) és nem hajlandó települni. (Érdekes 8.1 alól indítva és frissítve felment korábban)
Ki lehet ezt valahogy kerülni? -
< CyberBob >
őstag
válasz
[CS]Blade2 #23306 üzenetére
A frissítések telepítésének módja legyen "Értesítés újraindítás ütemezéséről" és tegyél pipát a "Frissítések elhalasztása" elé.
-
syler123
veterán
Volt korábban arról szó, hogy meddig tart a Dreamspark license. Én annó lementettem a képet, amin a serial van meg a lejárat, de nem teljesen értem. Azt írja hogy 24 hónapom van letölteni, vagy felhasználni a kulcsot, de most akkor mi jár le 2 év után a fel nem használt kulcs vagy maga a licensz is?
-
[CS]Blade2
addikt
Ma eljött az a pillanat, amikor felb.am magam az automatikus frissítéssel, ugyanis ez a sz*r ad kb 10-15 percet, hogy ments el mindent, mert újraindul. Na most, ha az ember épp ír valami fontosat, vagy meg kell néznie valami fontosat, mert pl. épp indul valahova, és kellene pár információ vagy pl. busz/vonat menetrend miatt időre menne pl. buszhoz, akkor a Windows 10 jól beszo..ja, mert amint letelik a 10-15 perc türelmi idő, függetlenül attól, hogy a user még lázasan kattintgat a sietségében, bumm, és elveszi az asztalt és az ablakokat. [Miért nem vár az első olyan időszakra, amikor mondjuk nem volt bill+egér művelet mondjuk 10 percig?] Utána jön egy adag malmozás, és persze újraindítás után már nem lesznek ott a megnyitott dolgok. [De miért nem? Miért dönti el, hogy nekem már nem kell az a 8 megnyitott ablak?]
És az a vicc az egészben, hogy mint, tudjuk, az ilyen dolgok mindig a legrosszabbkor jönnek be. A szlogen, sz.pj rá a frissítésre, hogy azonnal használhasd a Windows 10 új szolgáltatásait. -
raidx
őstag
válasz
Milestone2 #23300 üzenetére
Asrock E350M1 lapot cseréltem Asrock QC5000-re, a Win SSD-re került tiszta telepítéssel és aktivált maradt a Win 10. Már három napja! Remélem marad is!
-
Petyyyyy
addikt
Bocsi. [link]
-
hunor70
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HP 250 G3-as notebook-om amire 1-2 hónapja került fel a W10 64 bit (8.1-ről).
Két hete minden új oldal megnyitásánál kihozza, hogy a shockwave bővítmény nem válaszol, vagy leáll...
Csak úgy lehet továbblépni ha a "bővítmény lállítása"-ra klikkelek, ez kissé lelassítja a böngészést...
Azután az Adobe Flash Player elkezdett összeomlani, ekkor már nem játszotta le a jutyub és más videókat sem. Ja ha a Flash Player le van törölve akkor nem hozza ki a shockwave hibát...
Tegnap óta már az AVI, MKV fájlokat (filmeket) sem játsza le. Se VLC, se BS, se media player.
Kiírja, hogy mi a címe, hány perces de nem indul el..., zenéket (mp3) sem játszik le.Help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Napelem
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest