-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgt1981
senior tag
Az alábbi partíciók közül a lemez 2-n lévő 20,1GB-os helyreállítási partíciót törölhetem?
-
szunyi777
őstag
válasz
Воланд #23193 üzenetére
Szia
Segits légyszives EZZEL kapcsolatban!Internet csatlakozási hibára hivatkozik, Onedrive, MSfiók, stb eléréskor!
Ne kelljen már alaphelyzetbe tennem!
Nem szinkronizál sz MS fiókkal!
Nincs erre REPAIR?!Semmi mást nem tettem, csak jelszót cseréltem az MS fiókomban!
Őrület!!!!
-
szunyi777
őstag
Sziasztok
Amióta jelszót cseréltem az MS fiókomban, szinte semmi nem működik! Nincs internet csatlakozás, stb.. hiba...
Nem a nettel van a gond!
A Gép beenged az új MS jelszóval, de sem a Onedrive, sem a gépház/MS fiók, stbb... nem működik...Vissza igazoló email is volt!
5let esetleg?
-
Petyyyyy
addikt
Üdv urak!
Segítségetek kérném: bátyám notijára csaptam fel a 10-est, még a 10162 build idején - most is ez van fent - és azóta nem is lett hozzá nyúlva. Insiderként használja a rendszert most is, viszont amit még ezer éve kaptam itt kódot, azt sem fogadja el a rendszer így az aktiválás nem akaródzik.
Mi lehet erre a megoldás? - Csak mert ha jól emlékszem, az insiderek megkapják a rendszert ingyé' -
kisza25
félisten
és azt mi okozhatja, hogy kiírja egy programra, hogy a platform nem támogatja, aztán egy másik indításnál megy rendesen, aztán megint azt írja nem támogatja
-
vlevi
nagyúr
"nCore-on"
Torrentoldalak most be vannak f***va a win10-től, mert egyszer megjelent valahol az, hogy a win10 mindenkiről mindenkinek adatot küld, és még jól le is törli a nem legális programokat a gépről.
Aminek van is valami igazság tartalma, de nem úgy, és nem ott, ahogy sokan tudni vélik. -
gygalilei
tag
Sziasztok ! win 10-et fel lehet telepíteni külső winchester egyik partíciójára ? Milyen megoldás lehet erre ?
-
klepto
addikt
Valaki erre?
Előre is köszike -
Sztlaci
aktív tag
Nem tudom telepíteni a Google earth-öt.
Mi lehet az oka? Másnak sikerült?
1603-as hibakód. -
Воланд
titán
válasz
Döglött Róka #23168 üzenetére
mert ellopjak mindened44!!negy44!!
-
Colos1
őstag
Nézd meg, hogy az áruházban nincs-e beakadva frissítés. Ha van, akkor erről beszéltem az imént. Ha össze van/volt kapcsolva, akkor nem tudom.
-
Tibe
aktív tag
Sziasztok!
Legális Win10-et használok, és olvastam hogy a torrentről amit használsz mindent elküld a Microsoftnak, miket töltesz le stb... illetve hogy ha van valami nem legális progi a gépen azt törli?!? Ebből igaz vmi, vagy csak hoax?
Köszi!
-
VoidXs
nagyúr
válasz
CartmanLand0 #23173 üzenetére
A lapozófájlt és a rendszervisszaállítás fájlait nem lehet töredezettségmentesíteni. Utóbbit érdemes kikapcsolni, több problémát okoz, mint amennyi előnye van, és felszabadul azonnal vagy 10 gigád.
-
CartmanLand0
senior tag
Smart Defrag 4-et használok, egészen a mai napig gond nélkül ... most viszont olyan jelenséggel találkoztam, hogy 19,90% töredezettség marad mentesítés után .... hiába indítom el ujra a mentesítést, 19,90% marad utána .... ez miért lehet ?
-
Sziasztok!
Tegnap feltettem tiszta telepítéssel a Win10-t. Ma vettem észre hogy a frissítéseknél az áll, hogy van elérhető frissítés, de 0% a letöltés.. Ha belemegyek a részletekbe, akkor ez fogad "Várakozás a letöltésre".
Mire vár? Nincsen ütemezés beállítva.. -
JanR
addikt
Valamiért megállt az update-m 25%-nál. Mit lehet vele kezdeni? Nincs leállítás gomb, vagy az "újra" lehetőség sem jön fel
-
Colos1
őstag
Nem, de miután létrehoztad a helyi fiókodat, legalább egyszer érdemes vele belépni, különben hibát okozhat egyes áruházbeli alkalmazások frissítésekor. Nálam ez kétszer is előfordult, hogy megakadtak a frissítések, amely kihatott a windows frissítéseire is, mindkétszer az egyszeri összekapcsolás-újraindítás majd visszaállás helyi fiókra játék oldotta meg. Kérdeztem erről az MS üf -t, csak sejtelmesen annyit írtak, hogy az áruházbeli alkalmazásokhoz kell az MS fiók. Amúgy gyanítom, hogy ha egyszer össze volt kötve, akkor utána már el tudja érni, ha kell neki.
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Egy nCore-on talált Windows 10 telepítési és beállítási ajánlásban azt írják, hogy még valódi licenszel rendelkező felhasználók esetén sem ajánlott Microsoft account használata.
Ezzel kapcsolatban szeretnék egy kis közvélemény kutatást, hogy ti bejelentkeztek-e ilyen fiókkal. Válaszoljon tíz emberrel igennel vagy nemmel - kíváncsi vagyok rá, hogy a gyakorlat mit mutat.
Köszönöm!
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Tegnap rászántam magam a Windows 10 telepítésére, de valamit nem sikerült megtalálnom...
Hol lehet beállítani, hogy ne kérjen jelszót a gép indulásakor, illetve kijelentkezés utáni visszalépéskor?
A másik kérdésem pedig az, hogy az IE fog-e még kapni, és ha igen, meddig; frissítéseket?
Így W10 alatt még ez is furcsa, de az új böngésző, az Edge egyenesen unszimpatikus számomra a vastag keret, illetve a kedvencek importálása utáni kedvencek megjelenítése miatt... Persze van benne logika, de megszoktam már az időrendi megjelenítést, és emiatt az ABC szerinti rendezés megnehezíti a keresést -
Nos akkor most kellene dönteni hogy a dell vostro 3300-an váltsak-e 10-re.
-
sirály12
őstag
válasz
Hegyirabló #23158 üzenetére
A fontos adatokat gondolom már kimentetted a vinyóról, akkor egyszerűen csak format és egy win7 telepítés, hogy tiszta legyen minden. Sem démon tools sem semmi egyéb ilyen ketyere.
Ekkor frissítesz win10-re.
Majd format és tiszta telepítéssel mehet a win10 megint.
Így jogtiszta is lesz, és nem lesz tele szeméttel sem. Az egyész max 1 óra. -
törölt tag
válasz
Milyen vírusirtó van rajta? Addig kapcsold már ki. Az SPTD nem lett telepítve a Daemon tools telepítésekor? Azt sem nagyon csípi .
-
szallasi007
őstag
válasz
Szia, formatált vinyóra akarod felrakni vagy sem? Ha nem akkor mekkora logikai diszkre? Előző rendszer meghajtó szokott ilyen hibát okozni mint ami nálad van, ha nem került törlése. Adatlapodon levőhöz hasonló gépre tegnap kb 20 perc alatt ment fel (kb 17 perc volt, kicsit csodálkoztam is).
Telepitő image honnan van? Eredeti v virágbolti? -
Ispy
nagyúr
válasz
Hegyirabló #23152 üzenetére
Mármint gyanúsan lassan megy nálad, szóval vagy itt rinyálsz, hogy szar a 10, vagy megpróbálsz csinálni is valamit.
Legalább azt nézd meg, hogy mit ír ki az elején (pár perc alatt lecsekkolja a vinyó állapotát), nem kell lefuttatni, de legalább képet kapsz a HDD állapotáról.
Én biztosan ráengednék egy hd sentinelt is, hogy milyen a kondíciója a hdd-nek.
(#23154) Hegyirabló
Vicces vagy, segíteni próbálunk neked, mert te jöttél ide, hogy gondod van vele, nem mi hívtunk, hogy ugyan rakjad már fel, mert olyan jó.
Ha nem, szar, unod, hagyjad a francba, használd tovább azt, ami eddig volt....
(#23156) Hegyirabló
Akkor szerintem ne erőltesd, most fejezd be.
-
Hegyirabló
veterán
Egyébként meg nem fogok vitázni veletek, mert ti fanok vagytok, egy fannal pedig nem lehet vitázni.
-
-
bladex73
aktív tag
válasz
Partyface007 #23079 üzenetére
Sajnos ez nem vált be a probléma ugyan úgy megmaradt.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Hegyirabló #23147 üzenetére
Írtam már, csinálj egy disk cleanupot, pucolj le minden szart a gépről (telepítési maradványokat, temp fájlokat, ilyenek), és nézd meg a töredezettségét a HDD-nek, gyanúsan lassan fut nálad minden.
Vagy vegyél SSD-t, rögtön szép és gyors lesz minden
-
Воланд
titán
válasz
Hegyirabló #23147 üzenetére
tobb, mint 75 millio felhasznalonak mar felment valahogy...
-
Ispy
nagyúr
válasz
Hegyirabló #23141 üzenetére
Valami gebasz van a vinyóval, HDD vagy SSD?
Ha HDD futtass egy töredezettség mentesítést, pucold ki a szemetet a rendszerből (saját gép -> meghajtón jobb klikk -> tulajdonságok -> lemezkarbantartó).
-
törölt tag
válasz
Hegyirabló #23141 üzenetére
Mennyi szabad helyed van?
(#23143) bodrik11 Miért nem ? usb 2.0-ba van dugva? Mivel írtad ki ? Bios beállítások jók? Picit utána kellene olvasgatni a neten.
-
Ispy
nagyúr
Én is megcsináltam, első körben felment 199 frissítés (sp1-re), majd még apránként legalább 50, utána megjelent az ikon, regisztráltam, pár perc múlva szólt az ablak, hogy lehet telepíteni a 10-et.
Ja és indítsd újra a gépet, majd menjél be a windows update-be és manuálisan futtasd a keresést, addig, amíg nem lesz naprakész.
-
HI-FI
tag
Ma raktam össze az új gépem.
Eredeti Windows 7 Professional 64 op. rendszert aktiváltam rajta.
Már feltelepített több, mit 200 frissítést. De a Windows 10-re való ingyenes frissítés lehetőségét sehol sem találom. Hogyan tudok frissíteni? -
jel1
aktív tag
egy outlookos jelszavas felhasználó mellé hogyan lehet létrehozni egy jelszó nélküli felhasználót is?
-
Ispy
nagyúr
válasz
Hegyirabló #23133 üzenetére
Pedig lehet gyorsabb lenne
Erre valakinek ötlete?
-
Hegyirabló
veterán
Mert még mindig nem tartok ott, jelenleg a Windows 10 adathordozójának létrehozása nevű fázisban vagyok, 49%.
Biztos, hogy nem user error van.
Kiírtam DVD-re, a másik gépen. Most nem másolgatom onnan a 3GB-os ISO fájlt, főként, hogy úgy tűnik nem is jó, hanem letöltöm még egyszer, most már erre, a cél gépre.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Hegyirabló #23130 üzenetére
Mindig nem írtad mit csinál a daemon tools, amikor az iso-t mountolod
Biztos user error van, nekem 20 perc alatt sikerült felraknom (2x is egymás után
)
(#23133) Hegyirabló
Akkor éjfélkor visszatérünk rá
De nem arról volt szó, hogy már kiírtad DVD-re is? Akkor most én nem értek valamit
-
-
Ispy
nagyúr
válasz
Hegyirabló #23125 üzenetére
ISO képfájlt, ergo egy DVD-t. Daemon tools mit ír ki?
-
net91
senior tag
válasz
Hegyirabló #23118 üzenetére
Pedig Nálad lehet a probléma.
Én négy gépre tettem fel a W10-et, mindegyik fél órán belül kész volt. És nem vagyok informatikus...... -
törölt tag
Pedig amennyiben ugyan úgy van beállítva a biosban minden mint az előző lapodon akkor be kell, hogy bootoljon. Ez az egyik előnye a win 8, win 8,1 ,win 10-nek a win 7-el szemben.
(#23123) samgar Be kell írni a gugliba a wifi modul nevét és keresni kell, mást erre nem tudok mondani sajna. Esetleg megpróbálhatod felrakni kompatibilis módban a régi drivert.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Hegyirabló #23118 üzenetére
Tegyél fel egy mount programot (DaemonTools pl., vagy alcohol 120) és csinálj egy virtuális meghajtót, majd töltsd be az ISO-t. Ekkor elindul az setup.exe, ha tényleg nem az ISO-val van a baj.
Pendriveról nem tudsz bootolni?
Illetve mire akarsz telepíteni? Meglévőt frissítesz, vagy szűz install lesz?
-
Hegyirabló
veterán
-
Ispy
nagyúr
válasz
Hegyirabló #23112 üzenetére
Nálad van a hiba. Nekem kb. 5 perc alatt lejött az egész. Az utána lefutó ellenőrzés kb. 10 percig futott.
Vagy csak rossz időben próbálkozol, mindenki most szedi
-
paye
tag
Alaplapom / 1155-ös / váratlanul elhalálozott telepített, regisztrált Win 10 - el. Garanciában kicserélték de már nincs ATX méretú 1155-ös alaplap ezért kaptam helyette egy 1150-est / természetesen vehettem bele másik procit is
/
Valahogy megmenthetem a wincsin való telepítést, vagy - hála a regisztrációnak - rakhatom újra az egészet? -
samgar
őstag
Segítsetek légyszíves:
Mikor PCI eszközt és SM buszvezérlőt keres a rendszer (nincs wifi) akkor milyen drivert kell telepítenem?
-
lufi7
aktív tag
Sziasztok!
Az miért csinálja, hogy törlök bármit akkor egyből kidobja.
Miért nem kérdi meg, hogy biztos akarom-e?
Feladat kezelőben a leállításra kattintok, egyből leállítja a kijelölt programot.
Itt sem dob fel ablakot. Stb...
Vissza lehet hozni ezt a funkciót? -
lck
senior tag
válasz
Hegyirabló #23099 üzenetére
Remélhetőleg nem magát az iso-t másoltad a lemezre hanem lemez írása lemezképből opcióval írtad.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Hegyirabló #23104 üzenetére
Pedig nálad lehet valami,nekem három otthoni gépre is felment gond nélkül.Eredeti a Windows?
-
Hegyirabló
veterán
Örömmel jelenthetem, hogy nekem már most tele van a f@szom a Windows 10-el, három óra óta akarom telepíteni, de sehová nem jutottam még, és nem úgy érzem, hogy ez az én hibám lenne!
-
ssgt1981
senior tag
Adott két laptop mindkettőn jogtiszta Win 10-el, az egyiken tökéletesen működnek az élő csempék a másiknál nem. Az összes frissítés fent van telepítve van mindkét gépen. Mi lehet a probléma?
-
V.Stryker
nagyúr
Mi van kikapcsolva vagy mitől csinálja azt a gép, hogy megnyitok egy mappát és a tartalmát nem jeleníti meg csak x másodperc, fél perc múlva? Közben meg fent fut a zöld csík, a mappában meg kiírja,hogy "Dolgozunk rajta..." ?
A gépben van ssd is és hdd is, mindkettőnél csinálja. A hdd-nél pl.hogy egy képes mappán rohadt későn jelenítette meg a miniatűröket.
Mondjuk ma behülyült, mert chrome is állandóan összeszarta magát, csak restart oldotta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest