-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmayer1
senior tag
válasz
pendre54 #22295 üzenetére
Szia.
Én is kikapcsoltam a jélszókérő funkciót, és nekem is sokat molyol az üdvözlőképernyőnél.
A biosba a fast boot nekem is be van kapcsolva, csak én nem jöttem rá, hogy miért nem tudok belépni. Kénytelen voltam az alaplapon nyomni egy resetet, hogy be tudjak lépni ismét. Mondjuk utána nem szórakoztam vele, mert jönnöm kellett dolgozni.
Viszont a fast boot nekem mindig is be volt kapcsolva mikor még win 8.1 volt fent, de ott nem tapasztaltam azt, hogy ne tudtam volna a biosba belépni. Igaz ma frissítettem a biost, sajna és nem tudom már visszarakni a régit -
MrCsiT
addikt
válasz
spanglee001 #22297 üzenetére
kicsit konkrétabban, lszi: linket róla, pontos nevet, ilyesmit..
Burt1793: érdekesség kedvéért, légy szíves, stopperrel - minden droidos telón van, az órában ilyen funkció - hogy pontosan mennyi az annyi?
-
Burt1793
veterán
válasz
pendre54 #22295 üzenetére
Nekem indul pár dolog a windows-zal, mégse kell 10-15 másodpercnél több idő a gomb megnyomásától az asztalig. Nem mértem le pontosan, napi egyszer indítom el a gépet, estig megy.
Nálam is hibátlan a rendszer. A windows media player tudja néha összefosni magát a sok zenémtől, a groove jobban bírja, de mivel mappákat játszom le a wmp is jól teljesít (ugyanúgy, mint 7-nél vagy 8.1-nél). -
MrCsiT
addikt
válasz
Villanyász #22279 üzenetére
Szerintem, az alábbit tedd meg:
Sokszor be volt linkelve a topicban, hogy honnan tudod lehúzni a win10 általad kívánt bites, és általad kívánt nyelvű verzióját. Töltsd le az ISO-t, csomagold ki egy "massza_ma_fe" mappába, és a setup.exe-n üss egy kövér entert.
Ha ezek után feltelepül jó, ha nem, akkor nem is fog.**A megvalósítási próbálkozás előfeltétele, hogy tisztában van a T. felhasználó azzal, hogy 32 vagy 64 bites procival rendelkező eszközre akar telepíteni.
ux1: vicces vagy, de azért, mert a Linux-vízben az általam használt kacsák(játékok) nem tudnak úszni, mint felhasználó(gondos gazda) csak annyit tehetek, hogy azt a tócsát elkerülöm, és szép, langyos Windows-vízben úszkáltatom a sok ÁLLATOT?!
Clemi: öröm hallani, hogy itt olyan is ír, akinél rendben működik a W10.
(persze, biztosan nem mikrolagos AMD VGA-d van, és minden esetben főzöl egy teát, mire elindul egy Win 8.1-hez képest, de ezek bagatell dolgok.)
-
válasz
szmayer1 #22292 üzenetére
Üdv!
Ez nem csak nálad áll fent, én már lassan egy hónapja frissítettem Win 7-ről, és kb. 40-45 másodperc mire az asztalon találom magam az indítástól, és még utána is molyol egy kicsit az indításhoz kijelölt progik betöltésével. A 7-esnél ez 25-30 másodperc volt. Két dolgot vettem észre, az egyik, hogy amikor mrgjelenik az üdvözlő felirat, ott sok idő elmegy. Én kikapcsoltam a jelszókérő funkciót, mivel soha nem használtam, elképzelhető, hogy ott valami biztonsági ellenőrzést, azonosítást futtat emiatt a háttérben.
A másik dolog ami biztos, hogy lassítja az indulást, hogy kénytelen vagyok a BIOS-ban a Fast Boot opciót kikapcsolni, mert ha engedélyezve van, gyakorlatilag nem tudok belépni a BIOS-ba, mert nem érzékeli a billentyűzetet, csak az egér működne, de azzal ugye belépni nem lehet. Így kikapcsolva viszont egy pöccre megnyomva a Delete-et, már is elértem a BIOS-t, ez van, valamit valamiért. -
szmayer1
senior tag
Tudom, hogy ki lehet várni, csak kicsit morgolódós a hangulatom, de az a problémám, ha már egyszer sikerült nekik eltalálni a gyors bebootolási időt, akkor ezt miért nem tudták megtartani a következő windowsban. Így olyan mintha visszafejlődne az op rendszer.
Egyébként egy teljes újraindítás nekem is 35-40 másodperc, még ezen a gépen is, de jobb volt látni mikor max 20-25 mp volt. -
TRob1
veterán
válasz
szmayer1 #22292 üzenetére
Vazze, ha ennyire "gyorstüzelő" vagy hogy 10-15 mp is sok, akkor miért állítod le, miért nem az alvó módot használod?
AZ csak 1 pillanat és minden ott van újra.
szerk: Most kipróbáltam teljesen kikapcsolva, és van vagy 35-36 mp összesen a bekapcs gomb megnyomásától a chrome megnyitásával együtt. Pedig nekem nincs olyan "csúcs" gépem.
-
szmayer1
senior tag
válasz
syler123 #22290 üzenetére
Sajna nekem kb 10-15 másodpercel lassabb, ami bosszantó
persze egy sima hdd-hez képest gyors, még ki tudom várni, csak a win 8.1 után nem ezt vártam. Lehet, megy vissza a 8.1.
@Sinesol Értem, hogy kiforratlan, de akkor miért adták ki így, netán valaki sürgette őket, vagy nem volt elég idejük tesztelni? Ha a 8.1-et sikerült úgy megcsinálni, hogy villám gyorsan induljon el, akkor itt melyik részét nem sikerült "májkroszoftéknak" összehozni?
Bocs az offért. -
prolad
addikt
Kb. egy hetet nem használtam a gépet,ma bekapcsoltam,nem látja az egyik merevlemezt és nagyon nehezen,lassan indul.Mindkettő a win 10 hibája lenne (10525-ös build ami közben frissült 10532-re).A HDD-t a BIOS se látja,ezért nem értem a dolgot.
-
Aarpok
őstag
válasz
spanglee001 #22286 üzenetére
Igen van ez így ennek ellenére nekem tetszett a rendszer maga míg próbálgattam a tesztverziókat igaz a hibrid startmenü nem volt a szívem csücske és jobban örültem volna,ha a kezőképernyőt is lehetett volna választani ( a tabletmódos nekem nem az igazi).2023 még messze van (addig támogatott a 8.1) és még másik gépem is lehet ami jobban támogatja a 10 - et.
-
szmayer1
senior tag
válasz
syler123 #22274 üzenetére
Akkor vajon ezt nem is lehet orvosolni?
Illetve akkor nálad is lényegesen lassabb, vagy csak egy picit? Mert engem megőrít a tudat, hogy másfélszer gyorsabban is el tudna indulni az op rendszer, megfelelő windows-al. Meg legalább megnyukszok egy kicsit, hogy nem csak nálam van ez a lassulás, mert elég gáz egy új rendszertől. -
StLui
veterán
-
törölt tag
válasz
Villanyász #22277 üzenetére
Képes futtatni a win 10-et? Lefuttattad a Windows 10 Upgrade Advisor-t?
-
Villanyász
tag
Sziasztok!
Egy barátom gépén próbálom frissíteni a win7 x64 et win updeten keresztül ami le is töltődött. Kéri is a gép újraindítását. Majd újraindul a gép és ismét win7, és semmi változás. Ha penrőn indítok egy MSDN verziót akkor a telepítő előkészít valamit ami lefut 100%-ig majd amikor kíírja hogy mindjárt újraindul, kiugrik a telepítőből, és kiírja hogy nem sikerült, mert hiba történt. Penről bootolva ugyanez a helyzet.
Mi tudok esetleg tenni, hogy sikerüljön? -
Aarpok
őstag
válasz
spanglee001 #22264 üzenetére
Acer aspire 5741g lapos 5 éves volt frissítés és tiszta telepítés is.Apró mikrolaggokat tapasztaltam ami érintette a felületet,csempéket,egeret és a videólejátszást.Valószínű rossz vagy hiányzó driver okozza.Acer honlapján win7 driverek vannak csak.visszatettem a 8.1 - et ott minden oké.
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Létezik, hogy a win 10 lényegesen lassabban indul el mint a win 8.1? Mikor csak frissítettem a 8.1-et 10-re, már akkor éreztem, hogy picit lassabban indul, de gondoltam a frissítés miatt. Most csináltam egy tiszta telepítést, hát brutálisan lassan akar elindulni. Kb másfélszer annyi ideig tart az elindulás. i5, 8 GB ram, gtx 970 g1, ssd 120GB
Esetleg tapasztalt valaki ilyet?Üdv
-
szimi57
őstag
válasz
szundybence #22196 üzenetére
Az Ubuntuddal kitörölheted a hátsódat. Arra jó, hogy bedugd ide-oda.
-
preecHa
csendes tag
Tudnátok hasonló programot ajánlani, mint a HostsMan? Ennek leállt a fejlesztése több mint egy éve.
-
válasz
MrCsiT #22255 üzenetére
Őszintén szólva nálam kapott egy rohadt nagy fekete pontot a PiciPuha ezért a francos értesítőikonért, és azért, mert nem lehet két kattintással kikapcsolni. Megértem, hogy át akarnak mindenkit terelni, de erre több okból sem mindenhol van lehetőség, és aki nem akar áttérni, az meg állhat neki KB számok alapján frissitést keresni, futó alkalmazást kilőni, meg ilyenek. A hórihorgas északi népek akasszanak be nekik hátulról ezért a megoldásért...
-
ƵøŁĭ
veterán
Csak én nem tudok semmit letölteni az áruházból ?
-
Clemi
veterán
válasz
Ott az Ubuntu. Éles rendszer 32 GB-os pendrájvon. Különböző gépekbe bedugom, indítok róla, és megy. Na pont a Linux distrókat ne emlegesd mert attól meg az én hajam áll égnek. Nagyjából évente nekifutok hátha.... most legutóbb is rápróbáltam néhányra többek között az Ubuntu volt az egyik. Azon kívül, hogy egy W3.1-nél nem nyújt többet még szar is, mert hol ez a baja, hol az a baja, hol ezt a hardvert nem hajlandó felismerni hol meg azt nem, hol a hálózatot nem képes kezelni, hol meg egyszerűen el se indul. Legutóbb 3 napom ment rá, de képtelen voltam életet lehelni bármilyen distrot is használtam. Ugyanerre a gépre feltoltam egy windowst és működik, teszi a dolgát. Nem kell parancssorban órákat gépelgetve konfigurálgatni olyan parancsokat használva, amik ismeretéhez minimum egy informatikai végzettség kell. Tudom ez az én szegénységem, de a biztosítékot minden alkalommal kiveri nálam, mikor Linuxot akarják mindenáron a Windows-al helyettesíteni. A két rendszer két teljesen más dologora való és kész. Majd ha lesz Far Cry meg COD sorozat, meg PS és LR család Linux-ra, na majd legközelebb akkor engedek egyetlen bitjét is gépem közelébe. Jaaa és érdekes módon nekem a kiadása óta 99%-os stabilitással teszi a W10x64 Home a dolgát. Persze nem engedtem rá semmiféle csoda varázsló meg tuti tunning jobbá tevő programot a frissítések pedig érkeznek ahogy a rendszer kívánja. De egyébként erre a hsz-re felesleges válaszolni, mert én nem fogok ebben a témában vitát nyitni. Akinek nem tetszik a W10 jelen állapotában, tegye vissza a korábbit ami bejött neki de ne itt hisztériázzon feleslegesen. Peace
-
Warter
addikt
Kingnek külön ajánlom a cikket
-
spanglee001
addikt
egyébként mi pluszt ad a win10? a dx12-őn kívűl, amit ha jól tudom semmi nem használ egyelőre?
asus a drivereket szeptemberre igérte, mostmár szeptember végére ígéri sokaknál hanghibák vannak
akad a gép, ahány gép annyiféleképp működő win10rakom vissza a 8at, majd párhónap múlva visszatérek
-
Partyface007
őstag
válasz
spanglee001 #22257 üzenetére
majdnem hiba nélkül:
eddig egy hibát vettem észre hogy context menüből manage a this pc nem működik mert az igazából egy link és az hiányzik, de együtt tudok élni vele mert általában úgyis egy saját készítésű mmc konzolt használok :-)
amúgy ez upgrade után romlott el, tiszta installnál nyilván ez működne csak hát lustaság fél egészség :-)
ennyi
minden általam használt program működik
-
StLui
veterán
válasz
spanglee001 #22257 üzenetére
Nekem, egy 2008-as Toshiba A200 laptopon, igaz csak könyvelek kulcssoft programmal, Abev program, Chrome böngészés és ennyi amire használom, ja és sima upgrade win7-ről
-
MrCsiT
addikt
Csak akkor egyszerűbb, ha nem zavar, hogy ott marad a GWX mappa, és foglalja a tárhelyet. Ugyanez igaz az esetleges $windows.~BT-re is: nekem, 8.1 felhasználóként nem kellett a letöltött fájlhalmaz.
Ha csak 1 reg.kulcsot adok meg, akkor a fentiekkel nem foglalkoztam. Mindenki döntse el.. -
Döglött Róka
veterán
válasz
MrCsiT #22255 üzenetére
Lescriptelhetem csak nekem nincs gepem amin le lehetne tesztelni.
@spanglee001: Nalam, egy aspire switch 10-en meg egy asztali gepen (amd phenom 965, 4 gb ram, radeon 3870, 3 vinyo, osoreg gigabyte alaplap) gond nelkul szalad es mindegyiken csak upgrade volt clean installt egyik se latott. A 3 eves asus vivotab smart-on mar darabos, de abban meg regebbi powervr gpu van amihez az intel nem szallitott drivert.
-
spanglee001
addikt
van olyan akinek megy a win10 mindenféle hiba nélkül?
sok bajom nincs vele, hangkártyát lecseréltem xonar dx re itt van unidriver hang okés nagyjából.
ha pl chromeban böngészek frissitéskor vagy uj oldal betöltésekor akadozik a hang az egér minden
online játékoknál is előjön ez a hiba hang és egér is akad pár tized másodpercre
erősen gondolkodom hogy visszateszem a win8.1 et ott minden okés volt -
MrCsiT
addikt
válasz
Воланд #22236 üzenetére
update:
Mégsem.Annak azért örülök, hogy van jobb megoldás, mint a registry turkálás, bár ez a saját használatba vételes-parancssoros dolog sem egy automata folyamat, lásd lentebb.
Partyface007: köszönöm, közben meglett a megoldás, össze is szedtem, magyarul, hogy nálam mi vált be:
Az rgeorge által írt: "Windows 7-en két frissítést kellett unistallálni és elrejteni: KB3035583 és KB2952664." teljesen igaz, viszont én írtam 2x is, hogy nálam 8.1 Pro az érintett operációs rendszer.
Ott a KB3035583 "párja" nem a KB2952664, hanem a KB2976978.
Tehát: ( pzstm: szerintem, ez mehetne az 1-es hsz-be, mert közérdekű. )
A Windos 7, 8, 8.1 rendszereknél, az óra melletti, Windows 10 frissítési értesítés ikon eltávolításához
- Windows 7-en a KB3035583 és KB2952664
- Windows 8-on a KB3035583 és KB2976978frissítéseket kell letörölni és elrejteni.
Ezt követően,- feladatkezelőben a GWX.exe -t kilőni, ha netán még fut
- a c:\Windows\System32\GWX mappát kell saját tulajdonba venni
- rendszergazdai parancssorban a c:\Windows\System32\ -útvonalra lépve az
Attrib -s GWX
parancsot kiadva, már nem lesz a GWX mappa rendszermappa, és úgy ahogy van, törölhető: a GWX-ből fut(ott) a frissítési értesítés ikon mögötti GWX.exeHa már előrehaladott a telepítési folyamat, akkor a C: gyökérkönyvtárban egy $windows.~BT nevű mappa is létrejön, ebbe tölti le a Win10 a telepítő anyagot, ez is törölhető, ha nem kell a telepítő anyag.
(Figyelem! aki korábban upgrade-del frissített Windows-t, az a $windows.~BT le ne törölje! ) -
hati
addikt
válasz
King Unique #22248 üzenetére
-
Воланд
titán
válasz
Audison #22243 üzenetére
egyreszt ez a hiba egy preview build-ben jelentkezett, masreszt ez a google sara ("For some background, the issue causing the crash was due to the use of unauthorized "hooking" to work around Microsoft's APIs. When Microsoft changed how memory is handled, Google's workaround was effectively broken. " [link]), harmadreszt mar javitva lett.
-
Chrome-al nekem egy bajom van, hogy sokkal nagyobb a gépigénye (kis gép és nem bírja a HD-t vele), viszont azzal rendesen működik az online videó, mert Edge/Exporer párossal nem igazán stabil (hol zöld képernyő, hol szakadozik és kép sincs olyankor, vagy esetleg hajlandó lejátszani).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szundybence #22242 üzenetére
Fejezzétek be a veszekedést.
-
Audison
senior tag
Megéri a pénzét az MS. A frissítésekről nem is beszélve. Kevesen használják az edge böngészőt? Nesze nektek itt egy frissítés. Máris jött a sok panasz, hogy nem megy a chrome..vajon miért?!
-
-
hati
addikt
válasz
King Unique #22227 üzenetére
-
MrCsiT
addikt
Sajnos, nem oldódott meg.
Az rgeorge által írt: "Windows 7-en két frissítést kellett unistallálni és elrejteni: KB3035583 és KB2952664." közül, a KB3035583 van letörölve és elrejtve, azonban a KB2952664 nincs a telepített frissítések között.Tehát, a kérdés megmaradt:
A W10 notification 8.1 Pro-n hogyan tüntethető el?ux1: Mi? Széllel szemben?? Azt nem tudok: én fújom a passzát-szelet?!
woland_y2k: az isten szerelmére.. ha annyira jó ez a folyamat, hogyan lettek azok a boot-loop-szerű jelenségek, amiktől hangos volt pár hete a sajtó?
Nem mellesleg, saját tapasztalat: Win 8.1 update után, amikor is a Windows Update MS-től letöltve feltette a VGA drivert, majd újraindult, nem kaptam képet Displayport-ra. Miután rájöttem, hogy DVI-on még van kép, annyit láttam, hogy a hardvert letiltotta a Windows (ezt írta az eszközkezelőben) és visszaállítási pont éppen nem volt egy darab sem.
Erre még mondhatod, hogy az update furcsasága, mert tiszta telepítésnél ezt a hibát nem tapasztaltam, de az Update folyamatra - ami nem feltétlenül csinál visszaállítási pontot - ismét egy jó példa. Nyilván ezek után, a tiszta telepítés első boot-ját követően, készítettem kézzel egy visszaállítási pontot, hogy ha a Windows Update megint elrontana valamit, ne legyen 1,5 óra, mire ugyanott tartok, de ez milyen már?.. -
ux1
addikt
-
Воланд
titán
válasz
King Unique #22220 üzenetére
a bennfentessegnek semmi koze nincs ahhoz, hogy a publikusan elerheto szakmai leirasokat elolvassa valaki...
-
Воланд
titán
válasz
MrCsiT #22225 üzenetére
"szerinted ez így teljesen rendben van"
akarhogy is nezem, ilyet sehol nem irtam.
a windows update ugy mukodik (maradjunk a home verzional), hogy naponta egyszer, fix idopontban ellenorzi, hogy van-e elerheto frissites. ha van, akkor letolti es vagy telepiti automatikusan a szokasos hajnali harom oras idopontban, ha a felhasznalo nem hasznalja akkor a gepet, vagy telepiti kikapcsolas elott, vagy ujrainditaskor. ha hibat okoz a frissites, akkor tobb opcio van: vagy megszakitja a frissites telepiteset mar a telepitesi folyamat alatt, vagy ha nem tud elindulni a rendszer, akkor alkalmazhato a visszaallitasi pont (most nem fogom megmondani fejlbol, de meg van hatarozva, hogy hany, egymast koveto sikertelen inditasi kiserlet utan indul el a recovery mod). ha olyan hiba van, ami a rendszer mukodeset sulyosan nem befolyasolja, tehat a rendszer el tud indulni, de a user valami hibat tapasztal, akkor a user meg mindig alkalmazhatja a visszaallitasi pontot es nagyobb az eselye annak, hogy mire a kovetkezo frissites keresesre es telepitesre kerul sor mar olyan frissites fog letoltodni, ami nem okoz hibat, mint annak, hogy megint egy hibat okozo frissitesbe fut bele.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Ice_Man22 #22226 üzenetére
A logikus érvelést megértem, a vitákkal semmi bajom.
Semmiféle értelmes indokot nem hallottam arra, hogy bárki szerint is miért működött jól az az Update verzió, ami ezt a boot-loop szerűséget összehozta a felhasználóknál.
Remélem, MS tanul az esetből, és javítják a folyamatot."Viszont csak nekem tunt fel, hogy a windows op rendszer pc ken hagy kivanni valot"-
..elnézést, hogy félbevágtam a mondandód, de ez így viccesen hangzik. A topic 22000 hsz-e éppen azt támasztja alá, hogy másnak is feltűnt.
-
yozsee11
aktív tag
válasz
King Unique #22227 üzenetére
Lehet halasztani, max 1 hét.
-
King Unique
titán
-
-
MrCsiT
addikt
válasz
Воланд #22218 üzenetére
Tehát akkor, csak hogy végre most már jól értsem, szerinted ez így teljesen rendben van.
Az MS-nek még véletlenül sem kellett volna úgy megírnia a Windows Update kliens oldali változatát, hogy az fel legyen készítve a rendszer működését ellehetetlenítő, frissítés általi hibák lekezelésére, ezáltal is biztosítva a rendszer működőképességének fenntartását.
Értem.
Más a véleményem, és az érintett x ezer felhasználónak is biztosan más, de az én példám ettől még rossz.
Ezt akkor túlbeszéltük.Döglött Róka: megértettem végre, köszönöm.
King Unique: elvileg, az Enterprise-nál azért tudsz majd kategóriákat létrehozni, így legalább újraindulni nem fog azonnal.
Ice_Man22: WP-s telefonom van. ..de nem úgy volt, hogy még erősen Béta állapotú a WP10? Pár napja olvastam bele a vonatkozó topicba, akkor még írogattak hibákról vastagon.
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
Döglött Róka #22222 üzenetére
Viszont az teny, hogy sokan itt a forumban nagyon tudjak mit jelent a segg nyalas 😁.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
King Unique #22220 üzenetére
Direkt trukkoznek, hogy a nem "MS bennfentesek" ne ertsek meg.
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
Döglött Róka #22208 üzenetére
Nem használtam, viszont most ujratelepítés után nincs probléma
-
King Unique
titán
válasz
Döglött Róka #22219 üzenetére
Ja bocs, nem vagyok akkora MS bennfentes, mint itt egyesek...
Kérdem én, talán a korábbiakban megszokott választási lehetőségek benne vannak, néztem Pro és az Enterprise-nak megfelelő Education alatt is és nem találtam...valamint az MS oldal azt írja, hogy a biztonsági frissítések nem elhalaszthatóak, talán hazudnak?? Illetve netán a Windows 10 felhasználói tábor. csak az Enterprise verzióból és a vállalti szektorból áll? -
Döglött Róka
veterán
válasz
King Unique #22216 üzenetére
"hogy mikor telepíted opció, még a Pro, Enterprise, Education kiadás esetében sem" - csak sikerult megint orbitalis ostobasagot irni
Gondolkozzal mar el egy picit ha a vallalati verzio is opt-in update-el operalna, kidobhatnad az SCCM-et es hovegi zaraskor indulnanak ujra a gepek.
Mi a budos francert nem lehet hivatalos uton tajekozodni a gyarto oldalarol hogy hogyan mukodik az a szajbatekert rendszer?
-
King Unique
titán
válasz
MrCsiT #22182 üzenetére
Kösz, gondoltam, hogy nem hogy a fórumon, de itt a topikban sem.
Csak ugye ne feszegessük, mert mindjárt megkapjuk a konteó, meg a paranoiás jelzőt....
Aztán meg ki tudja, hogy abban a leírásban, mit és hogyan tartanak be nem hivatalosan, 2.0 lite verzió sincsen, amit lehetne helyette választani, kevésbé kíváncsiskodó formában. Illetve volt már az elmúlt években épp elég furcsa cikk, utólagosan becsatolt bírói engedélyekről stb. Illetve manapság már talán az sem kell. Amúgy meg milyen érdekes kis cikk: [link]Érdekes ez a Windows 10 frissítés is, van a gépházban elvileg ez a frissítések elhalasztása lehetőség, de az MS oldal azt írja, hogy az csak a Windows szolgáltatások elhalasztására érvényes, alap biztonsági frissítésekre nem....magyarán kikapcsolni teljesen nem tudod, nincs a korábbi csak értesítés, csak letöltés és te döntöd el, hogy mikor telepíted opció, még a Pro, Enterprise, Education kiadás esetében sem. Tehát lényegében, nem csak a Home verziónál tud problémát okozni. Mert egyből tolja fel rá, így, ha vmit netán elcsesznek (szoktak), akkor máris szívhatsz miatta.
-
simon7012
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom,hogy jó helyen teszem-e fel a kérdésem de hátha...
Észrevettem, hogy Windows 10 alatt ha feltelepítem a GTAV-öt
akkor nem kapcsol be a képernyő kímélő akkor sem ha nem játszom
tehát a GTA csinál vele valamit. Van erre megoldás? -
Gyick
őstag
válasz
Rasiel #22190 üzenetére
"Desolate Sands bug" -nak hivják ami elöjött nálam.A blizzard is tud róla,pont most találtam egy kék posztot amiben azt irják hogy érdemes megprobálni a 15.8 beta-t [link] remélemez müködni fog azt nem kell visszaállitgatnom mindig az elöző drivert.
régebbi dll-ek bemásolása nem segitett nálam
-
Döglött Róka
veterán
válasz
CartmanLand0 #22183 üzenetére
Valami codecpack-ot hasznalsz?
@MrCsiT : Latom nem sikerult felfogni woland mondatat. Olvasd at ujra, probald meg kevesbe ferditeni a mondandojat. Nem halsz bele ha veletlenul nincs igazad
-
MrCsiT
addikt
válasz
Воланд #22199 üzenetére
OK. egy példa:
Tehát akkor - tegyük fel - ha egy dobozos terméket, szoftvert veszel, ami, indításkor 1-est vár tőled, de Te 2-est nyomsz véletlen, erre a termék soha többet nem működik megfelelően, miközben mondjuk félmilliót fizettél érte, akkor vajon azt fogod mondani, idézlek:
"hibakezeles meg mindig server oldalon van, nem pedig kliens oldalon" - azaz, mivel neked a nem-szerver oldali terméked a hibás termék, természetesen csendben benyeled a veszteséget, és mosolyogva veszel egy újat ? Hm..Légy szíves, ne keverd össze kérlek a fanboy-ságot, vakhitet, meg azt, hogy kérdéseim vannak.
A W10 notification eltüntetésre van ötleted?
Sajnos, a 22204-ben javasolton már túl vagyunk, le van szedve, el van rejtve, és mégis ott az ikon a tálcán.
Az érintett op.rendszer, egy 8.1 Pro.Milestone2:
Köszönöm, közben update-eltem a hsz-t. A 22204-ben javasolt, sajnos, nem megoldás.
-
-
yanna
addikt
válasz
CartmanLand0 #22183 üzenetére
-
pinnacle
nagyúr
Egymás melletti ablakokat, hogy kell beállítani teljes képernyőre? Nekem most ilyen.
-
Воланд
titán
válasz
talalkoztam mar olyan gepparkkal (es nem egy-ket geprol volt szo), ahol az ubuntu telepitese utan nem indult el az ablakkezelo, csak az ures hatteret lehetett bamulni. a windows 7 meg gond nelkul ment a gepeken.
meg talalkoztam mar olyan debian serverrel, ahol a mysql frissites olyan jol sikerult, hogy lehetett visszaallitani mentesbol az egeszet. ezek tovabbra is programok, amit emberek irnak es mindegyik tele van hibaval. es teljesen mindegy, hogy windowsrol, vagy linuxrol van szo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest