Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
bandras0226 #13128 üzenetére
No, de a dobozost hol és mikortól lehet kapni? OEM-et már látok pl. Iponban, de dobozost még nsm sikerült kilesni.
-
kisfiu87
tag
Nekem valamiért nem kapcsolja ki a kijelzőt tétlenség után a rendszer és alvóba sem lép automatikusan. Valaki tapasztalt hasonlót?
-
Bali27
addikt
Sziasztok!
ZENE-t, TV-t Xboxot hogyan lehet eltávolítani??? Sehogy se sikerül.. Ilyen ráderőszakolós feelingje van picit -
Mate
nagyúr
Elvileg kínában kilehet így fehéríteni a win-t. Legalábbis az elején megemlítették ezt. Sajnos index és hasonló oldalak lehozták, hogy ingyen lesz mindenkinek a win, még kalózoknak is. Azóta hiába írta le már jó pár ember, hogy nem így lesz, nem hallják meg az emberek.
(#13293) kezo0: Megválaszolta a kérdésedet. Azért jelenik meg, mert warez win-t is lehet frissíteni, csak nem lesz aktivált és jogtiszta.
-
kezo0
addikt
A kérdéseimre nem kaptam választ, nem a cikkre... Ha észlelik, hogy warez, akkor egyáltalán miért jelenik meg ez az üzenet a Windows Update-ben, ami a Win10-re frissítést kínálja fel? És miért nem működik legalább az a link, ahol a frissítés további feltételeiről lehetne tájékozódni?
(Amúgy a cikk lényege az, hogy a warez példányok tulajdonosainak is gond nélkül megy a frissítés, melynek végén jogtiszta, aktivált Windows 10 boldog tulajdonosaivá válnak.)
-
takessz
senior tag
Üdvözlő képet ki lehet kapocsolni valahogyan nagyon zavaró??
-
belinho
senior tag
Üdv!
Felment a Win10, meg is van az első problémám, bekapcsolás után nem működik a billentyűzet.
Ha kihúzom és visszadugom egyből működik.
Valaki találkozott már ezzel vagy valami megoldás, mert most már kezd idegesíteni! -
t72killer
titán
-
FollowTheORI
nagyúr
-
Nem tudok megfeleloen angolul, ha leforditod nekem, szivesen reagalok a linkelt cikkre. Ami a lenyeg,a warez windows warez is marad.
Ingyenesen lehet frissiteni a windows 10-re egy evig, ez a lehetoseg nem valtoztatja meg az eppen hasznalt operacios rendszer legalitasat.
-
kezo0
addikt
válasz
FollowTheORI #13278 üzenetére
Ahha... Nem az én gépem (nekem legális Windows van az asztali gépen és a notebook-on is). De akkor miért engedik ahhoz a géphez letölteni és telepíteni az összes Win7-frissítést? Miért csak a Win10-re frissítésnél "tudják", hogy nem jogtiszta?
-
daczkó
aktív tag
Ha titkosítom a partícióimat BitLocker-el, akkor az mennyire fogja vissza a teljesítményt? Elég sokmindent olvasni, érdekelne egy konkrét tapasztalat.
5400rpm es HDD-m van a notebookban.
-
vlevi
nagyúr
válasz
zoltan6 #13228 üzenetére
Sajnos a Onedrivenak ezt a fajta mukodeset megszuntettek, valamelyik nagyon korai win-ben. Pontosabban nincs már integrált onedrive, hanem helyette szinte ugyanaza buta kliensprogi wan, ami win7 alatt is. Emiatt nekem sem fér rá a rendszerparticiora, berregteti is a masodik hdd-t bootolaaskor. Pedig nagyon jo volt ugy, hogy wmit nem nasznalatam, az csak inline volt meg. Törölni ne töröld, mert akkor a felhobol is torlodik.
-
takessz
senior tag
Nekem is lassúnak tünik a betöltés így vissza raktam az eredeti win 7 addig azt majd késöbb ha lesz frissités 10 re vissza rakom
Win 7 eredeti kulcsal lehet aktiválni úgy is
-
knuckle
aktív tag
Sziasztok!
Nos lefrissítettem én is, eddig még jó tapasztalatok vannak
Bár biztos ami biztos, teljes rendszermentés van azért -
FollowTheORI
nagyúr
Onnan hogy a MS oldalán ez az aktiváció nem létezik... ez csak a te saját gépeden egy hack/emuláció.
A másik lehetőség hogy valid "lopott" OEM kulccsal van aktiválva valamelyik gyártótól, így átmegy a szűrőn. De ettől még nem lesz genuine. Csak aktivált.
(Persze értem, hogy a gyakorlatban ez a lényeg csak, nem a papír meg a jog.) -
csixy
addikt
Nekem is sikerült az index cikke alapján kikérni a letöltést. A frissítés nem sikerült , hibával elszállt. Újraindítottam a masinát. Meglett a jobb alsó sarokban a windows10-es ablakocska,beregisztráltam a frissítést ... és most tart 13%-nál a windows frissítése a fájlok másolásánál.
-
A microsoft sosem nyilatkozott olyat, hogy a warez windowsbol legalis windows lesz, ha frissitesz windows 10-re. Ha ezzel ellentetes hirt olvastal, akkor az a hir kacsa volt. Sokaknak eredeti windows-al sem dobta meg fel a frissites lehetoseget, ezert frissitettek a media creation tool-al. Azt kellene felfogni, hogy senkit sem erdekel, jogtiszta-e a rendszered, vagy sem, mert aztan sem lesz az. A kmspicos windows sosem lesz eredeti.
-
maross
nagyúr
válasz
FollowTheORI #13249 üzenetére
Nem kovettem
. Koszi, es az elotted valaszolonak is.
-
Sleed
aktív tag
Sziasztok!
MSDNAA-s Win10-et szedtem le, de sehogy sem tudom egy USB stickre varázsolni. A Win7 és 8 esetén működött a Microsoft saját toolja, ezzel nem.
Ezt próbáltam, el is kezdi rá másolni, de még az elején kiírja hogy ISO kép kicsomagolása sikertelen.Ezt is néztem, de ez elkezdi elölről leszedni az egész ISO fájlt, úgyhogy ezt inkább kihagynám.
Valakinek sikerült valahogy felvarázsolnia egy pendrive-ra úgy, hogy tényleg tudta telepíteni?
köszi,
Sleed -
Draken
őstag
Sziasztok!
Most szeretném frissíteni én is a lenovo laptopomon. Egyelőre tartok tőle. A kérdésem az lenne, hogy a dpi skálázást megoldották már rendesen? Jelenleg 8.1-en nagyítva van a full hd miatt, de az óra melletti ikonok szörnyűek és néha a megnyitott alkalmazások is elmosódnak (kompatibilitás fülön a képernyő méretezésének letiltása oldja csak meg)!
Köszi!
-
Kátai
senior tag
Nektek milyen gyorsan tölt be a rendszer induláskor?Én egy kicsit lassúnak találom.
-
kezo0
addikt
Hát mondjuk én annak idején olvastam pár ezzel ellentétes hírt, de oké, tegyük fel, hogy így van. Akkor miért dobja fel a Windows Update azt, amit a screenshot mutat, és miért nem történik semmi még akkor sem, ha az ember további információt kér? Legalább annyit írhatna ilyenkor, hogy az Ön példánya nem jogtiszta, a Windows 10 beszerzéséhez ezt és ezt kell tennie...
(Megjegyzem, a KMS-sel aktivált Windows a Microsoft számára legálisnak látszódik, van neki rendes serial-je, folyamatosan, gond nélkül telepíti hozzá mindig az aktuális frissítéseket... Akkor honnan tudnák mégis, hogy nem jogtiszta?)Meg aztán itt van ez is: [link]
-
Lenry
félisten
még mindig rossz. lassú az egész, fagy, Start menüt egyetlen alkalommal sem tudtam még megnyitni...
-
arcitec
addikt
Az IE letöltéskor alul egy sávban felajánlotta hova töltsem le.
A win10 ezt a lehetőséget nem adja , lehet ezt állítani valahol? -
daczkó
aktív tag
Ez a BitLocker se sieti el a rendszermeghajtó titkosítását, pedig csak 50Gb és abból ~35 foglalt.
-
Armagedown
őstag
Nagyszerű ez a Windows 10!
Kipróbáltam a tartalék gépemen a 64 bites verzióját, 1 gb ram , Amd Athlon 63 3000+ és Radeon Hd 3470 mellett, működik az Edge böngészővel a html5ös Youtube 1080pben akadás nélkül, meglepően gyors volt az insider verziókhoz képest.
Próbáltátok már ennél lassabb gépen? -
B****** meg, egyre jobban tetszik!
-
kezo0
addikt
Sziasztok,
ismerősöm gépén egy nem jogtiszta, KMS-sel aktivált 64 bites Win7 Pro van.
A tálcán a mai napig nem jelent meg "A Windows 10 beszerzése" ikon, viszont a Windows Update ezt írja ki:Na most, akár a "Jelentkezés" gombra, akár a "További információ"-ra (ami elvileg egy link) kattint, nem történik semmi... Ez most akkor azért van, mert nem jogtiszta a Win7? Az ilyen Windows-t mégsem lehet jogtiszta Win 10-re frissíteni? Vagy más lehet a gond?
-
rolixyz
tag
Sziasztok,
feltettem én is ma a 10est, DreamSparkról leszedve education változatot, aktiváltam is, de a jobb also sarokban továbbra is ott van a Windows 10 Education szöveg.
Lehet ezzel kezdeni vmit, vagy az education az ilyen marad? -
lsc
nagyúr
Erre valami ötlet?
-
atti1985
csendes tag
Sziasztok!
Hogy lehet kikapcsolni, hogy ne kelljen mindig beírni a Microsoft fiók jelszót bejelentkezéskor hanem automatikusan menjen tovább?
Ezt a "netplwiz" dolgot már megcsináltam, de az sem jó. -
maross
nagyúr
Feltelepitett win10-nek meg lehet adni "masik termekkulcs megadása" gombbal win7 vagy win8 kodot, vagy muszaj feltelepiteni az adott rendszert + frissiteni win10-re?
-
Grande Ale
őstag
Csináltam ma egy tiszta telepítést a tegnapi frissítés után, mert a Microsoft fiók, Skype, semmi nem ment. Egyből aktiválta magát, minden működik szépen, gyors, nagyon meg vagyok elégedve. A gépem egy kb. 5 éves Vaio, szinte újjá született!
-
Beretvás
veterán
(KB3074683) ezzel találkozott valaki? nem tudja telepiteni.S: és vagy 5x6x ujraindul mire sikerül elindulnia a win nek..
-
tomboy0013
veterán
válasz
hroberto #13212 üzenetére
Én Switch 10-re tettem fel és amikor frissítettem eltűnt a Recovery partícióm, hozzáadódott a C-hez. Néztem is, hogy hogyan történt ez. Nálam 6,5 giga volt. Ma csináltam egy Clean Install-t USB-ről és ott tudtam újra partícionálni és te is ott fogod tudni ha esetleg nem tette meg neked a telepítő mint nekem. Én csináltam egy 20+40 GB-os partíciót. 20 elég a Winnek meg a programoknak, adatok meg mennek a 40-es részre. Így a jövőben elég lesz a C-t pucolni.
-
két gyári win 8 gép otthon egyikre simán felment , sony vaiora ezt a hiba kódot dobta ki
"0×c1900101 - 0x3000f"data migration hibát ír google semmi értelmeset nem mond rá... most próbálkozom egy olyan frissítésél most , hogy lementettem mindent , hogy upgrade de ne tartsa meg az adataimat hátha igy össze jön.
Ha addig bármi ötlet van szóljatok..
-
F6nt0m
csendes tag
A régi játékszabályok a 10-re is vonatkoznak, 3GB rammal 32 bit, 4 és felette 64 bit?
(Csak mert láttam, hogy páran 2GB ramhoz pakolgatták fel a 64 bitest.) -
valaki_xy
tag
Erről esetleg valaki tud valamit?
-
exor
tag
Üdv.
Van egy asus t100 tabletem sikeresen frissítettem win10 re.
Korábban win 8.1-en volt egy onedrive app, amiben be lehetett állítani, hogy a felhőben lévő fájlaimat (minden mappa zene video dokumentem stb..) mutassa a fájlkezelőben de NE töltse le a gépre csak ha épp meg akarom nyitni. Most nem találom a storeban a onedrive appot és sehol nem találok ehez beállítást. Ha bepipálom, hogy szinkronizálja a felhőben lévő dolgaimat le akarja tölteni mindet ami bajos lenne mert van kb. 40GB helyem a tableten és van 70GB cuccom fent, (írja is hogy nem lehet, kevés a hely) és egyébként sem akarom, hogy letöltse csak legyen ott a fájlkezelőben ahogy windows 8.1-nél is volt, ugyanúgy ott volt minden fájlom de valójában nem volt a gépen, ha megnyitottam akkor kezdte el letölteni csak a fájlt.Tud valaki erre megoldást? Csak én nem vettem észre hol kell ezt beállítani?
-
rgrg1
csendes tag
Két gépre telepítettem fel tegnap.
1. gép Windows 8.1 pro (Dreamspark), Insider preiviewban reszt vettem és így frissítettem. Minden gond nélkül ment. Aktivalta is.
2. gép Windows 8.1 pro (utólag jottem ra hogy kaloz) ezt is frissitettem. Aktivalta is.ShowKeyPlus programmal megnéztem mindkettő win 10 pro. Mindkettő Windows 10 serialja megegyezik plusz latom hogy "honnan jottem,milyen verzio,seriallal" Nyilván ez különbözik.
Kérdésem lenne:
- Meglévő eredeti Windows 7 pro "n" tudom aktivalni Windows 10-re anélkül hogy feltelepítem?
- Szeretnék tiszta telepítést. Ez esetben milyen serialt kell megadni installáláskor? (mint fennt irtam mind2 gepen a serial megegyezik ami a neten is fellelhető (VK7JG-.))Köszönöm a választ
-
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Szeretném kérdezni,hogy az Edge-hez létezik-e valamilyen reklámblokkoló vagy követésvédelem,mint a 8.1 alatt is volt?
Rohadt idegesítő a sok reklám és nagyon lelassítja a böngészést -
ldave
félisten
OneDrive hibaüzi már tegnap, első indítás óta:
Van erre valami megoldás?
-
junior11
veterán
Na már az asztali gépen is jelzi a W10 frissítését, éppen tölti le, érdekes módon itt viszont 5165MB körüli a csomag, a notebookon tegnap viszont csak kb. 2,7GB volt, és mind2 gépen W8.1 Home verzióról frissült, nem Pro, fura...
-
hroberto
veterán
Úgy tűnik minden jól és gyorsan működik a frissítés után. Úgyhogy egyenlőre nem csinálok tiszta telepítést.
Egy tabletre tettem fel, amin van egy recovery partíció. Elég sok helyet foglal, le szeretném törölni. Meg tudná mondani valaki, hogy kell? -
worxland
addikt
Végül egy nap sz@r@kodás után meguntam várni, hogy a WU frissítsen 8.1 Pro-ról 10-re. Rufus+ISO file -> félóra alatt kész is volt. MPC-HC működik, játékok közül kipróbálva: GTA V, AC Rogue, Baldur's Gate II EE - minden rendesen megy, összes hardverelemhez talált drivert a Win10. Megy a Classic Shell és az 8GadgetPack.
Manuális aktíváció nem sikerült, de amikor 2 perc múlva megnyitottam, már aktiválva volt.
-
törölt tag
és miért van még mindig benne az internet explorer?
-
válasz
Steelmanus #13186 üzenetére
Nem akarta akkor sem, viszont nézném ezt a MPC-BE-t de egyelőre nem látok 32 bitest
UI: Találtam, na meglessük az lejátsza-e. -
törölt tag
Valaki elárulná nekem hogyan kell kirakni ikont az asztalra a startmenüből?
-
Colos1
őstag
Mi az a 450 MB -os partíció, amit létrehozott a lemezemen? Valami helyreállítási partíciónak írja, ez jó valamire, vagy tüntethetem el?
-
Win 7 pro-ról frissítve a legfrissebb BlackBerry Blend menni ugyan megy, de kis méretnél valami búja baja van. Ált bármi baja van leokézom és megy tovább. Akkor meg minek szól?
-
pzstm
titán
válasz
mefistofeles #13196 üzenetére
igen, megjegyzi
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest