- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Sziasztok,
Amennyiben nem 8.1/7-rol frissitek hanem dobozos/digitalis Win10 ENG x64 Pro-t szeretnek venni azt hol erdemes megtennem? Iponnal latok 51k-ert. Nem tudom ennel olcsobba kapok e valahol.
Mas: olvasgatom mar egy ideje a topicot meg kulfoldi oldalakat is, eleg tetemes mennyisegu info van. A dobozos verziokkal mi a bottom line: en viszonylag surun cserelek vasst az OS alatt, ez a dobozos verzional ugye nem fog gondot okozni?
Koszonom!
-
zoli62
addikt
Jellemző, hogy arra a Windows 10-ra való frissítési hibára, hogy a letöltési mappa teljesen létrejött, de az automatikus frissítés mégsem indul el, és az előzmények között látszik a kísérlet, már két különböző "félhivatalos'"megoldást elérhető: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_upgrade/windows-10-failed-to-install-error-code-80240020/9d69a99b-1851-4464-b10b-e69946993e78?auth=1
és https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-windows_install/windows-update-installation-failure-80240020/d695e827-9774-4e10-8972-df8d51a7bb51?auth=1Utóbbi szerint előző nem is hiba." The upgrade download is not corrupt as some have stated" Akkor most melyiket fogadjik el, ha erre a nem is egyedi frossítési problémára magának az MS-nek is két különböző megoldása van?
-
Frissítések érhetőek el, ok, frissítsd akkor, ja hogy nem lehet kézzel, akkor meg csináld magadtól, ja hogy az sem megy, akkor most mi a teendő ?
-
daczkó
aktív tag
-
SirRasor
addikt
Adtam még egy esélyt ennek:
Windows 10 Enterprise N x64 HUN
Felment szépen; állítgatom; tiltom le a dolgokat.
Elérek a windows defenderhez és ahogy letiltom, lefagy az egész windows. Egeret tudom mozgatni, de semmire se reagál. Reset, megint -> megint. Reset, megint -> megint. Atyám..ebben kötelező valamilyen vírusirtót használni? -
Snoop-y
veterán
válasz
daczkó #15382 üzenetére
Hjam csak atlagjozsi nem nezegeti ezt a beallitast meg ezekkel az adatvedelmi dolgokkal lassan mar nekem kell halasnak lennem hogy a penzemert meg hasznalhatom a rendszeremet is egy kicsit mikor eppen nem mas juzerek toltenek le tolem frissitest vagy oszt meg rolam a gep valamit.
-
King Unique
titán
válasz
nyunyu #15375 üzenetére
Projektmenedzsereket ne is említsd...
Röviden, nem teljesen penge ez még... de legalább most az insiderek mellett béta tesztelő lett az összes user, aki váltott, küldi a gépe rendesen az adatokat stb., talán csak sikerül belőle vmit összehozni és tovább fejleszteni a nagy szolgáltatást. -
törölt tag
válasz
csizi90 #15357 üzenetére
Nem fűzök hozzá sok reményt, azzal is tisztában vannak pl. a disk management ikonjai még mindig a 90-es évekből vannak, akkor mire számítsak? Oké az évente egyszer kell, de 20 év elég lett volna rá.
Azt még lehet mondani most gyorsan kidobták iskolakezdési vásárlás miatt és majd visszakapcsolják a vendégfiókot és lesznek kiegészítők a böngészőhöz stb.Viszont az UI-val találkozik először az ember, legalább azt gondolnák át. Most az ember kattintgat a tálcán, megnyitja a reklámozott appokat és 4 féle UI jön vele szembe, teljes káosz. Nézd meg az Apple-t, kihozzák a csilivili OSX-et, át van gondolva a design, aztán frissítéssel majd foltozzák a funkciókat is. Amit láttam az ősszel megjelenő OSX-ből tetszik ahogy kinéz. Nem mintha ott ne lenne gond, de legalább van egy koncepció. Egy. Nem 4 féle összevissza. Tablet mód kapcsán is egyetértek, aki megvette a Surface, Dell gépeket most érintővel rémes lehet használni. Számomra egyébként az lenne a tuti ha az Edge és az ablakos appok elérhetőek lennének 8.1-en. És akkor ott desktop és tablet módban is elégedett lehetne az ember. Most mindkettőt kicsinálták, félkész öszvér megoldás.
-
generic
senior tag
dual core-os, 2 gb ramos laptopon elég lassú a win10, esetleg valami speed up?
-
válasz
Norbi095HUN #15374 üzenetére
Ha tiszta telepítést csinálsz, akkor formázhatod is a partíciót. Ha win10 upgrade-et szeretnél, akkor először mindenképpen kell a frissítés.
-
eventus
veterán
válasz
King Unique #15369 üzenetére
Kivágom az ablakon ezt az ablakot
-
nyunyu
félisten
válasz
King Unique #15349 üzenetére
ki kell vmit tolni sulikezdésre, azt majd ráérnek befoltozgatni, a user meg legyen türelmes.
Pont emiatt a mentalitas miatt hagytam ott az egyik munkahelyemet.
Projektmenedzserek minden szart bevallaltak tegnapi hataridovel, holott tudtak jol, hogy nem fog beleferni a fejlesztok korabban betervezett munkai koze.
Aztan az volt a mondas, hogy hataridore szallitsunk le valamit, ami ugy nez ki, mintha mukodne, majd ha az ugyfelnek nem tetszik, akkor hibajavitas kereteben befejezzuk... -
Norbi095HUN
aktív tag
válasz
schawo #15364 üzenetére
És ez müködik tényleg úgy hogy még az éppen futó Win7-ről felrakjam?
Ja, és gondolom majd ezis csinál egy Windows.old mappát ugye? De majd azt kitörlöm nem gond
Különben ez tényleg biztonságos megoldás akkor? Tehát bemoutolom Daemon-nal, kimásolok mindent egy mappába, és a Sources-ből inditom a setup.exe-vel. -
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy van 2 helyi fiók a gépen. Eddig, Win7 alatt, a bekapcsoláskor megkérdezte, hogy hová lépjen be. Na ez most nincs. Az utolsó használt fiókba magától belép. Ezt mi okozhatja? Jelszó egyik fiókon sincs.
Köszi: Pribi
-
wwenigma
Jómunkásember
-
chuky666
csendes tag
Simán belakott rendszerre raktam fel.8.1---10
Gyors remek kényelmes.De ez a katyvasz ami itt van borzalom.Ahogyan többen írják 87 helyen a beállítások.Nincs egységesen szin alap(Beállítom a sötétet csomó fehér marad).Nem vágom ez kinek jó.Vagy teljesen a falusi színes szagos felé kellett volna venni az irányt brr ne!!!! vagy a teljesen letisztult felé.Tökre tetszik a fekete fehér tálca ikonok erre sok helyen bazári összevisszaság. áh.Nincs valami hack amivel az összes telepített ikont illetve a start menu elemeit mono chrommá lehet varázsolni? -
Colos1
őstag
válasz
Norbi095HUN #15356 üzenetére
Én eddig kettőt tettem fel, kétféleképpen. Az egyiket pendrive -ról, a másikat ISO képfájlból virtuális meghajtóban, mindkettőt Win7 alól indítva.
Mivel a telepítés elején a C -re másolja a telepítési fájlokat, szerintem akár könyvtárból is lehetne indítani...
-
válasz
Norbi095HUN #15356 üzenetére
Nem kell hozzá pendrive sem. Az iso fájl tartalmát kimásolod egy könyvtárba a merevlemezen, és ezen belül a sources könyvtárban található setup.exe fájllal indítod a telepítőt. Fontos, hogy a sources-en belül, mert a külső könyvtárban is van egy setup.exe, de onnan indítva csak update megy, tiszta telepítés nem.
-
nyunyu
félisten
válasz
King Unique #15360 üzenetére
7.1=7 SP1
Csak egysegesitettem a szamozast MS modra.
-
eventus
veterán
válasz
King Unique #15360 üzenetére
Én tv-re kitettem a gépet hdmi kábelen, azóta tiszta hülye a winfos. Egyik másik program más felbontással jelenik meg. Volt driver le/ fel és semmi javulás.
-
mcs
veterán
válasz
King Unique #15354 üzenetére
Van hozzáférésem a suli által, ahol végeztem. Amúgy utólag észrevettem már a nyelvválasztó listát, de köszi!
-
nyunyu
félisten
válasz
#78032384 #15351 üzenetére
Hihetetlen az UI katyvasz, ahány app, menü, funkció annyi féle különböző UI megoldás. Egyik appnál a settings egy fogaskerék, a másiknál 3 pöttynél, a harmadikban hamburgernél kell keresni, egyik fent, a másik lent, egyik jobb oldalt, másik bal oldalt.
Hja, egyik appnal feher a default hatter, masiknal be sem lehet allitani, hogy ne fekete legyen?
Vicc ez az egesz.
Na meg amikor beszolt a Pasziansz, hogy upgradeljem premium editionre, ha nem akarok reklamokat nezegetni?
(Meg jo, hogy bedoglott a kabelmodemem tapja, es nem volt net a hetvegen...)Ahh, hagyjuk...
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Van esélye annak hogy felrakjam a Windows 10-et Pendrive-ról, de úgy, hogy azt Bemuontolom Daemon Tools-szal, és felrakom Win7 alatt?
Előző gépemen mindig igy raktam fel a Windowsokat, 7-ről 8-ra, és 8.1-re, ezen menne 10-zel?
Köszi előre is! -
nyunyu
félisten
válasz
poli27 #15348 üzenetére
4 napig nem hasznaltam a 8.2-es gepemet, mert videken voltam.
2-3 napja irtatok, hogy a desktop skalazodasi problema megszunt, mert kijott ra a frissites.
Ehhez kepest ma raneztem a WUra, talalt 3 frissitest, de mar az elsonel elhasalt, masik kettot le se toltotte, manualisan noszogatni se nagyon lehet.
Kozben Talca tulajdonsagainal beallitottam, hogy kis ikonokat hasznaljon, erre az alkalmazasok ikonjait szanaszet torte, mintha minden harmadik sor/oszlop hianyzott volna az ikonbol. (Ugyanezeknek az ikonoknak semmi bajuk 7 alatt)
MSPaint is eleg erdekesen jelent meg 100% skalazas mellett, kepernyon 75%-ra kicsinyitve jelent meg a PrintScrrel tolt kepernyokep, kozben kep tulajdonsagainal helyesen 1920x1080 latszik, stb.Edgebol hianyzo beallitasi lehetosegeken is sikerult felhuznom magamat, gondoltam sebaj, hasznalom az IE-t.
Az meg azzal nyitott, hogy letiltotta a SetPoint 6.65-ot, mondvan nem IE kompatibilis...(Ja, telepites utan 2 oraval jott ki Logitechtol a 6.67-es egerdriver.)
Mindegy, keznel volt az egy hettel ezelotti komplett 7.1 particiobackup, igy fel ora utan lett egy rendszerem, amitol nem kapok hulyet.
-
King Unique
titán
Honnan szedted le, Dreamsparkból, van hozzáférésed?? Mert ott van full magyar telepítő is.
Amúgy meg igen, 8.x óta tudtommal szabadon lehet nyelvi csomagokat pakolászni a rendszerre, más kérdés, hogy nem mindenhol 100%-osan állítja át a nyelvet...(#15353) Sztlaci: csak teljes HDD-t. Van a lemezkezelőben GPT-re konvertálási lehetőség, ami aszem az adatokat is megtartja, de utóbbiban nem vagyok biztos. Kérdezz rá partícionálás topikban, vagy máshol.
-
Sztlaci
aktív tag
Részben tartozik ide.
A WIN10 MBR particiós lett.
UEFI-re csak teljes HDD-t, vagy partíciót is át lehet formázni?
MBR-el elég béna, lassú, a boot. -
mcs
veterán
Sziasztok!
Windows 10 Edu kiadásra telepíthető magyar nyelvi csomag?
-
törölt tag
Hihetetlen az UI katyvasz, ahány app, menü, funkció annyi féle különböző UI megoldás. Egyik appnál a settings egy fogaskerék, a másiknál 3 pöttynél, a harmadikban hamburgernél kell keresni, egyik fent, a másik lent, egyik jobb oldalt, másik bal oldalt. Globális charm bar ami mindig a helyén volt kilőve, külön share gomb minden appnak amit megnyomva mégis beúszik az appon kívül egy félképernyős panel. Féléve teszteli sok ezer insider és senki nem szólt egy nagy zagyvaság az UI? Jobb klikk menüből is van 4 féle minimum... És ezek nem lesznek kijavítva, mert ha érdekelné őket kapásból nem így jelentetik meg a messiásként reklámozott rendszerüket.
-
Valaki sírt a fix színpaletta miatt a témánál, itt a megoldás rá: http://www.neowin.net/news/windows-10-tip-how-to-create-a-custom-accent-color
-
King Unique
titán
válasz
nyunyu #15346 üzenetére
Akkor neked se tetszik...
7.1?? Win7 akart az lenni gondolom. Amúgy meg ja, kicsit béta szinten van ez még, hiába állítják egyesek az ellenkezőét...ki kell vmit tolni sulikezdésre, azt majd ráérnek befoltozgatni, a user meg legyen türelmes.Én tegnap dózeroltam le, mert nekem is elegem lett belőle, illetve az ESS 9 Beta AV-t akartam csökkentett módban leszedni, ami az uninstall tool segítségével sikerült is. Viszont utána az istennek nem lehetett a wifit használni, illesztőprogram hibás szerinte, de eszközkezelőben meg teljesen ok...
Ugyanezen műveletet 8.1 alól kivitelezve, nem okozott ilyen problémát.
Majd csinálok egy tiszta telepítést a Windows 10 Education verzióval, abban állítólag több mindent lehet állítgatni + hátha vmi javul a korábbi hibákból. Bár utóbbihoz sok reményt nem fűzök, de előbbi terén majd az adathalász részeket jobbat testreszabom telepítésnél, illetve az Insider fiók miatti fullos adatküldést is majd beállítom basic szintre, már az is vmi. -
tomp
félisten
Frissítés óta van a Rendszer számára fenntartott 350MB-os partíció mellett egy kötetcímke nélküli 450MB-os is. Ez mi akar lenni? A lemezkezelő azt írja rá, hogy Helyreállítási partíció de teljesen üres. 450MB-ból 450MB szabad. Ez mi?
-
nyunyu
félisten
válasz
#93794560 #15325 üzenetére
Ne felejtsd el, hogy a 10-es még csak pár napos. A többi Windows-zal is sok gond volt az elején.
Majd az egy-masfel ev mulva esedekes SP1 utan visszaterhetunk ra.
De ha az MS tovabbra ilyen utemben fejleszti a 8.x GUIt, akkor talan 2025-re megint lesz egy egyseges latvanyvilagu oprendszeruk, amire ra lehet akasztani a 9.0 verzioszamot.
(Ezt a hozzaszolast immaron a visszaallitott 7.1 alol irom, elegem volt a 8.2 public betabol.)
-
laleeee
őstag
válasz
freelancer68 #15308 üzenetére
Végre sikerült,köszönöm szépen
-
Tigi
őstag
Tudok valahol olcsón Win7 vagy 8.1 legális termékkulcsot venni?
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Ha lapot cserélek,akkor a Win már nem eredetinek lesz felismerve?
Illetve lehet-e úgy újrahúzni már az új lappal, hogy eredeti legyen? -
törölt tag
válasz
Sztlaci #15329 üzenetére
Én 8.1-ről frissítettem, ami jól is ment, aktiválódott, de utána tiszta telepítést akartam csinálni, de a tisztán felrakott 10-est nem akarta aktiválni. Akkor inkább leszedtem, és az eredeti telepítő lemezről feltettem a 8.1-et. A telepítês végén egyből felugrott a 10-es frissítő ablaka, és el is indítottam. Felment, és aktiválódott. Így egy 8.1-es telepítővel feltettem a 10-est.
-
törölt tag
Ha egy 7-esről, vagy 8.1-ről frissítünk, az óra mellett látható win ikonra kattintva lehetett kompatibilitást is ellenőrizni. Nálam is kiírta, hogy a gép hardveresn támogatott, de a fent lévő 4.50-es AIDA64 nem kompatibilis.
-
front3r
őstag
-
Sztlaci
aktív tag
válasz
#93794560 #15325 üzenetére
A Win7.1 ráfrissítés nem teljesen ok valami gond van az UEFI móddal.
Lehet kell egy tiszta telepítés. Csak akkor nem tudok visszatérni hivatalosan ez előzőre.
Ha meg gépházból állok vissza, valószínűleg nem enged tiszta telepítést.
Róka fogta - Csuka fogta. Vagy 22-es csapdája. -
Kivéve amikor valami olyat használsz ami használja is a közel teljes memóriát... mert akkor szép memória elfogyott üziket dobál és crashel...
És ez tény... nem egy játékos topikban volt ez már probléma.Pl BF4 is hajlamos elhasalni hamar ha nincs page file.
De ez nagyon off meg ne menjünk bele... igen van amikor megy nélküle is.
-
tomp
félisten
válasz
FollowTheORI #15270 üzenetére
Jaaa vagy úgy. Az más!
Semmi értelmét nem látom már ekkora memóriánál. Foglalja az értékes helyet a vinyón + állandóan matatna a merevlemezen is a lapozó miatt. Saját tapasztalat, hogy 6GB RAM mellett lapozófájl nélkül gyorsabb a rendszer mint azzal.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
FollowTheORI #15322 üzenetére
csak a tisztánlátás miatt: loaderes 7-8ról frissítve (nem Enterprise), automatikusan aktivált lesz, és kulcsot sem kér frissítéskor. De ugye ettől még nem lesz jogtiszta és fullra támogatott. Utána a clear installnál lehet nem lesz már aktivált a kamu aktiváció miatt, nem tudom.
de már szinte gombokért lehet kapni eredeti 7-8at ilyen-olyan helyeken (mégha nem is hivatalos viszonteladó, pl g2a), szóval akinek nincs kedve szívni, csak ez a megoldás jobb híján.
-
törölt tag
válasz
Sztlaci #15323 üzenetére
Ha olyan szar lenne a 10-es, akkor nem működne hibátlanul sok embernél, engem is beleértve. Egy különbség van a tiedhez képest. Nálunk nincs fönt az általad használni kívánt szoftver.
Ne felejtsd el, hogy a 10-es még csak pár napos. A többi Windows-zal is sok gond volt az elején. -
konyi79
addikt
Hali,
valahogy rá lehet bírni az új csodaböngészőt (Edge), hogy automatikusan szinkronizálja a kedvenceket ie-rel? Akár oda-vissza? Az importáltakat pedig ne ABC sorrandben tegye ki, hanem az eredetiben?
Köszi! -
Sztlaci
aktív tag
válasz
#93794560 #15315 üzenetére
Nem azt írja. Szerintem korlátozottan használható a Win, legközelebb a levegővételhez is engedélyt kér.
Valakinek működik valamelyik, vagy marad az Ubuntus Gparted live CD, mint a temp és old könyvtár kezeléséhez az Ubuntu. Ez egy rakás szar.
Ne válaszoljátok, hogy ingyen van, aki pénzért veszi ugyanezt a fost kapja.Clemi: Köszönöm töltöm!
-
válasz
Sztlaci #15312 üzenetére
Ha jól látom az UAC tilt le, azt is ki kell lehet lőni hozzá... amugymeg könnyen lehet nem kompatibilis... a win10 más jogok mentén működik mint az előző windowsok.
(#15321) gyomorHD
Van pár "városi legenda" hogy egyeseknek aktív maradt a kalóz frissítés után is, de ebbe azért nem reménykednék tuti alapon.
Ha tisztán újrarakod (előző gyalu, új partició, formázás), akkor meg tuti nem aktivált.
-
gyomorHD
tag
válasz
FollowTheORI #15320 üzenetére
ja, én azthittmem már mindnen ex-tört windows 7-8-as legálisan használja a 10-et
-
-
Clemi
veterán
válasz
Sztlaci #15312 üzenetére
Használd a MiniTool Partition Wizard-ot! Évek óta használom Xp,W7,W8, és most W10 alatt is hibátlanul működik, ráadásul ingyenes!
-
válasz
freelancer68 #15296 üzenetére
A media tool is tud egyből DVD-t írni (elvileg).
-
kefe13
tag
Akit zavar, hogy a defender ikon nincs kint annak itt egy kulcs
-
Kátai
senior tag
Chrome 64 bit-es verzióval érdemes kísérletezni?
-
Sztlaci
aktív tag
Ez a fos nem engedi futtatni a partició kezelőt.
Nem enged printsceent. Egyre jobban érik az eltávolítás.
Mi az, hogy szóljak rendszergazdának. mit lehet tenni. Rendszergazda vagyok. Futtatás rendszergazdaként ugyan ez.
Közben ugrál fel hogy az Qutlook elavult. Ki nem sz-ja le. Mit erőszakoskodik nem akarom használni. -
v.tom
őstag
Sziasztok,
Azzal a gonddal szembesültem, hogy a notebookom (MSDN win 8.1 pro-val) a win10 frissítéstől elhalt, a clean install nagyon penge, de így persze nem aktiválható a rendszer a 8.1 pro kulccsal. A support szerint erre nem igazán van megoldás (ha nem így lenne, akkor örülnék valami infónak).
A másik, hogy nem tudjátok véletlenül, hogy az MSDN windows 8 kulcsok hordozhatók-e gépek között?
Lehet, hogy egyszerűbb aktiválnom a már belakott, de aktiválatlan 10-em egy hozzá való kulccsal, a régi 8.1 kulcsomat pedig megkaphatja más, aki még nem frissített, de ha géphez van kötve, akkor már bukó a dolog.Mi a véleményetek erről a kérdésről?
Köszi!
v.tom -
kasa85
őstag
Skacok a kulcsomat be vonta.
Windows 8.1 ről telepítettem a 10 et.
Elfogadta,és később,mert voltak gondok programok játékok le töröltem a tizet.
Windows 8.1 re váltottam vissza.
Hiába frissítem 9600 Build vízjel marad jobb oldalt lent.
Az ideg szét szaggat most Windows 7 en vagyok.
Várok a tizessel meg veszek akkor dobozosan addig foltozzák van mit. -
gyomorHD
tag
válasz
mefistofeles #15306 üzenetére
Nincs eredeti Windowsom, akkor hogyan érdemes?
-
szmegma
aktív tag
A win7 lemezrol lehet telepiteni mas verziot, de a kulcs mas verziot nem aktival, hiba raknam fel a PRO-t vagy akarmit, a kulcs csak Home Premium-ot aktivalja. Mivel pedig mindket rendszeren volt aktivalt win7, igy mindket gepre ugyanaz a win7 volt telepitve (mindket win7 kulcs Home Premium). A win10 telepito pedig csak egy verziot tartalmaz: Home. Igy toltottem le a media creation toolsszal.
Megprobalom a telefonos aktivalast.
A kepen lathato, hogy most mar sztem nem ido kerdese, itt vmi el lett baszarintva. Meg vizjel is megjelent a jobb also sarokban: -
-
gyomorHD
tag
Hali!
Most veszek majd laptopot és azon csak FreeDOS (boot linux vagy micsoda) lesz. Tennék rá egy win10-et de nemtudom hogy lenne érdemes. Keressek elösször egy win8.1-et, azt tegyem fel és azt frissítsem vagy egyből egy win10-et? -
laleeee
őstag
válasz
freelancer68 #15296 üzenetére
Tehát akkor a iso file-t simán írjam ki nero-val dvd-re ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged