-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
Koga777 #124623 üzenetére
OK, ezek szerint te ezt nem akarod megérteni, de azért még egyszer megpróbálom elmagyarázni: ami már a Windows 7 alatt sem volt biztonságos, ezért száműzte a MS, az a Windows 10 alatt már pláne nem lenne biztonságos. (Ettől persze még használható a 8GadgetPack, és elárulom: én is használom, mert hozzászoktam, kedvelem. Csak minden nagyobb upgrade kilövi. Nem törli, csak leállítja. De két kattintással újraindítható, és onnan kezdve nem pampog miatta többször a Win10. Ettől függetlenül senkit sem bíztatnék a használatára.)
Fogalmam sincs, mi az a Start Menu X, tökéletesen levetted, hogy a linkem csak a gadgetek tiltásának indoklására mutatott.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest