Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
modflow
veterán
Érdekes. Én ezt a kódot eddig 1x aktiváltam csak. Másodszor már nem hagyta online aktiválni.
Felraktam. Már nem sok időm volt próbálgatni, mert más dolgom volt. De lassan próbálgatom majd, mert lehet, hogy valami egyéb szoftver okozza a galibát.
Szépen lassan rakom majd fel a dolgokat és figyelek. Most amúgy annyit látok, hogy bekapcsoláskor csak olyan 50-55 folyamat fut a lapozófájl meg 1 GB körül, míg múltkor 70 feletti volt a futó folyamatok száma, és 1,5 GB lapozófájl méret volt.
Most még csak a drivereket raktam fel, meg a tuneremhez a PVR 2-t, aminek a működése érdekes módon mindig leáll. Eddig nem csinált ilyet. Még a beállításai is furcsák, mert korábban más volt benne. Most semmi hangkártya dolgot nem lehet állítani benne, pl. hogy honnan jön a hang, mit vegyen fel, stb.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- PC Játékok
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest