Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
zolisx4
őstag
sziasztok
az történt hogy nem futott semmi a gépen, egyszer vilan a monitor és átvált a win 7, egyszerű szinhasználatra ,nem volt átlátszó a tálca mint mikor elinditom a 3DMark Vantagét
de nem inditok semmit ,hű mondem ez meg mit csinál? elinditom a CCC ott látom hogy a vga 100 % on teker a 240 MHz is felment 850 re és elkezdett ugye a venti is felpörögni ahogy melegedett ,pár másodper múlvi vissza ált alap beállitásra a vga, win 7 maradt az egyszerű szinhasználaton na ezt eljátszotta vagy 4 percig, megnyitottam a vezérlőpultot megnézem frissit valamit de nem egyszer csak vissza ált az alaphelyzetbe na ez mitől lehet ilyet még nem láttam és nem is tapasztaltam nem is olvastam

Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PLC programozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest