Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Aktív témák
-
poirot
őstag
A tapasztalataimat szeretném megosztani a windows 7-el kapcsolatban;
A múltkor itt kértem segítséget FTP server-rel kapcsolatban, vagyis mikor könyvtárakat-file-okat tudok megosztani másokkal a NET-en keresztül. Nos, megoldodott a problémám, méghozzá a kedvenc, ős-kőkorszaki Cesar FTP serveremmel ( innen letölthetö, freeware: http://www.aclogic.com/ )
Annyit kellett tennem, hogy feltelepítése után engedélyeztem a server.exe file kilépését a NET-re (windows tűzfal), majd az ikonjára jobb egérgombbal a tulajdonságoknál beállítottam a kompatibilitás fülnél az windows X SP 3 üzemmódot, illetve kipipáltam a képi témák letiltását, és futtatás rendszegazda mód elé szintén pipát raktam.
Az IP cimemet, (amely sajnos mindenesetben változik nálam, ha újraindítom a gépet), innen kértem le:
http://www.whatismyip.com/Abban az esetben ha proba nevű felhasználót választunk titok jelszóval, saját magunk is leellenőrizhetjük a böngészőnkben, hogy sikeres volt minden. (a proba nevű felhasználónak engedélyezünk egy könyvtárunkat a programban)
A böngészőnkben az alábbi módon ellenőrizhetjük:
ftp://proba:titok@91.23.65.110/
Ha minden jól csináltunk láthatjuk a megosztott könyvtárunkat, és más is elérheti.
-------------------------------------------------------------------------------------
A másik; a múltkor acronis image file-ból újraraktam a windows 7-et, viszont nem bootolt be, de kérte a telepítő lemezt és elég részletesen leírta, hogy melyik opciot válasszam. Valószinűleg a boot szektort nem jól látta, de az utasításokat végrehajtva, nagyon szépen kijavította a hibát, és bebootolt.
Aktív témák
- Formula-1
- Borderlands 4
- Arc Raiders
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Bittorrent topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs