Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPad lock
- Milyen házat vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Lehet hogy az Office fórumban kellene próbálkoznom kérdésemmel, de én mégis itt tenném fel először kérdésem:
Srat menüben, bal oldalt megjelennek az utóljára megnyitott programok, pl. Excel 2010, Word 2010. Ezekre egérrel rámutatva tőle jobbra megjelennek az utóljára megnyitott dokumentumok (Legutóbbi). Nálam ez 8db.
Találtam egy olyat hogy Start-Tulajdonságok-Testreszabás-Jump List menükben megjelenített elemek száma.
Itt lehet beállítani hány darab jelenjen meg? Ha igen, nem értem, mert 10 volt beállítva, nálam meg max. 8 jelent meg
Mit jelent a Jump List, mire van hatással?
Aktív témák
Aktív témák
- Jövedelem
- Docker konténerizálás
- Hívószám-hamisítás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gyúrósok ide!
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest