Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hét hőcső és két torony? A Thermalright nem viccel.
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
Aktív témák
-
doser0717
aktív tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám: újra lett telepítve a win7-em, de akire ráhagytam hogy csinálja meg, az b@szott külön partíciót csinálni az op.rendszernek!
500Gb-s a hdd. Megpróbáltam a saját kezelőjével, de nem engedi 220Gb-nál kisebbre venni a 'C' meghajtót!
Tudtok esetleg valami megoldást, külső programot esetleg - lehetőleg olyat amit egy számítástechnikai analfabéta is megért, hogy mit lehet kezdeni vele? Ha ván rá mód, akkor úgy, hogy ne kelljen az egész op.rendszert újra telepíteni!Ha nincs megoldás, és úgy használom ezentúl a gépet, hogy 2* 230Gb-s partícióm van és a win7 mellé feltelepítem még az egyéb kiegészítőket, játékokat, esetleg zenéket, akkor annak milyen negatív hatásai lesznek a rendszerre?
Előre is köszi!
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung kuponkunyeráló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- eBay
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- LEGO klub
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest