- Drámaian begyorsítja pár játék első indítását az új Arc meghajtó
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
Aktív témák
-
doser0717
aktív tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám: újra lett telepítve a win7-em, de akire ráhagytam hogy csinálja meg, az b@szott külön partíciót csinálni az op.rendszernek!
500Gb-s a hdd. Megpróbáltam a saját kezelőjével, de nem engedi 220Gb-nál kisebbre venni a 'C' meghajtót!
Tudtok esetleg valami megoldást, külső programot esetleg - lehetőleg olyat amit egy számítástechnikai analfabéta is megért, hogy mit lehet kezdeni vele? Ha ván rá mód, akkor úgy, hogy ne kelljen az egész op.rendszert újra telepíteni!Ha nincs megoldás, és úgy használom ezentúl a gépet, hogy 2* 230Gb-s partícióm van és a win7 mellé feltelepítem még az egyéb kiegészítőket, játékokat, esetleg zenéket, akkor annak milyen negatív hatásai lesznek a rendszerre?
Előre is köszi!
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Crimson Desert
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest