Hirdetés
Aktív témák
-
doser0717
aktív tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám: újra lett telepítve a win7-em, de akire ráhagytam hogy csinálja meg, az b@szott külön partíciót csinálni az op.rendszernek!
500Gb-s a hdd. Megpróbáltam a saját kezelőjével, de nem engedi 220Gb-nál kisebbre venni a 'C' meghajtót!
Tudtok esetleg valami megoldást, külső programot esetleg - lehetőleg olyat amit egy számítástechnikai analfabéta is megért, hogy mit lehet kezdeni vele? Ha ván rá mód, akkor úgy, hogy ne kelljen az egész op.rendszert újra telepíteni!Ha nincs megoldás, és úgy használom ezentúl a gépet, hogy 2* 230Gb-s partícióm van és a win7 mellé feltelepítem még az egyéb kiegészítőket, játékokat, esetleg zenéket, akkor annak milyen negatív hatásai lesznek a rendszerre?
Előre is köszi!
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest