Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini PC
Aktív témák
-
Lastemperor
tag
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Futtatásban services.msc-t indítsd el.
Windows Presentation Foundation-t kapcsold ki ha nem használod ezt a szolgáltatást. -
Lastemperor
tag
válasz
Cickánykoma
üzenetére
Szia!
Teszteld a memóriákat (memtest86), merevlemezeket (gyártó hivatalos tesztprogramjával, egyenként, teljes felület tesztel).
Ha már nem garos a tápod abba is belenézhetsz, ha találsz púpos kondit, már van is egy hibaforrásod! -
Lastemperor
tag
válasz
petipsy
üzenetére
Próbáld ezt:
Egy notepadba másold be a következőt:
Windows Registry Editor Version 5.00
[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe\OpenWithList]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe\OpenWithProgids]
"exefile"=hex(0):- Lemented egy .reg file-ba, pl: exe.reg
- Unicode-ot válaszd a kódolásnál, mielőtt lemented
- Célgépen duplakatt a reg file-ra, vagy parancssorból "REG IMPORT Exe.reg" -
Lastemperor
tag
-
Lastemperor
tag
válasz
agent_k
üzenetére
Nálam Win7 Enterprise x64 futott normál HDD-n kb 6 hónapos install, tűzfallal, antivírussal, pár extra progi indult automatikusan. Boot idő bekapcsoló gombtól számítva 29 mp volt és ekkor már az antivir betöltött, a skype online volt, és ugrásra kész volt az OS.
2 napja váltottam SSD-re friss rendszerrel ugyan, de 16sec alatt üzemkész, power gombtól számítva.
A rendszerem papíron gyengébb mint flash rendszere (kivéve vga): Asus P5P43TD-PRO 775 lap, Q9550 cpu, 4gb Kingston HyperX 1600mhz DDR3, MSI GTX560 Ti OC Twin Frozr II, Corsair F80 SSD, 2x 1TB WD Blue, Corsair TX650 V2 táp. -
Lastemperor
tag
válasz
dudika10
üzenetére
Ha ki szeretnéd zárni a vírus / malware / spyware illetve egyéb dolgokat, én ilyen sorrendben ráereszteném ezeket:
Avira
Malwarebytes Anti-Malware
Ad-Aware
Spybot SND
CC-CleanerMindegyik free, vagy van free változata. Legújabb verziókkal illetve adatbázisokkal nézd át a gépet.
Ha ezek után sincs eredmény vagy nincs meg a hiba forrása, akkor szedd le a legújabb drivert a VGA-d hoz.
-
Lastemperor
tag
Tudom, elég triviális, de a következő furcsa dologgal találkoztam:
Windows 7 Enterprise x64 rendszerem volt (jogtiszta), élményindexnél 7,3-at kapott a VGA-m (MSI GTX560 Ti OC Twin Frozr II) a legalacsonyabb pontszám a HDD volt, ha jól emlékszem 5,6.
Tegnap váltottam Corsair F80 SSD-re, Win7 Enterprise SP1 x64-es lemezről telepítettem, majd felraktam az összes elérhető update-t.
Élményindexnél mindegyik érték 7,3-7,4 kivéve a VGA-t ami most 6,0-át kapott. Mindkét rendszeren teljesen azonos drivereket használtam.
Az SP1-el vagy valamelyik update-el jöhetett volna élményindex update ami lehúzza a kártyám?
Aktív témák
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Futárcégek
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Horgász topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest