Hirdetés
Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Kedden még semmi gondom nem volt a gépemmel, szabályosan leállítottam. Szerdán bekapcsoltam és valami eszméletlen lassan bootolt, még 5 perc után is használhatatlanul darált a winchester.
Eddig igen fürge volt a rendszer, de most nagyon lassú. Lassan egy órája, hogy elindítottam, de még mindig folyamatosan darál, tölt a winchester, a böngésző megakad egy csomószor. Hang nincs, azt írja, az audio szolgáltatás nem fut. Nem töltötte be konkrétan a realtek managert sem.
A feladatkezelő szerint szabad memóriám közel 3 gigabájt van, a winchestereken is van egy csomó szabad hely, és a processzort sem eszi semmi, pár százalék körül ugrál a terhelése. Viszont a winchester folyamatosan dolgozik. Hogy lehet kideríteni, hogy mi zabálja fel? Nincsen vírusirtóm, csak a gyári biztonsági szoftvereket használom. Emlékeim szerint semmilyen gyanús website-ot nem látogattam aznap, miután meghülyült a gép. Egyszerűen facebook, levelezés, kis játék ment.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest