Hirdetés
Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Kedden még semmi gondom nem volt a gépemmel, szabályosan leállítottam. Szerdán bekapcsoltam és valami eszméletlen lassan bootolt, még 5 perc után is használhatatlanul darált a winchester.
Eddig igen fürge volt a rendszer, de most nagyon lassú. Lassan egy órája, hogy elindítottam, de még mindig folyamatosan darál, tölt a winchester, a böngésző megakad egy csomószor. Hang nincs, azt írja, az audio szolgáltatás nem fut. Nem töltötte be konkrétan a realtek managert sem.
A feladatkezelő szerint szabad memóriám közel 3 gigabájt van, a winchestereken is van egy csomó szabad hely, és a processzort sem eszi semmi, pár százalék körül ugrál a terhelése. Viszont a winchester folyamatosan dolgozik. Hogy lehet kideríteni, hogy mi zabálja fel? Nincsen vírusirtóm, csak a gyári biztonsági szoftvereket használom. Emlékeim szerint semmilyen gyanús website-ot nem látogattam aznap, miután meghülyült a gép. Egyszerűen facebook, levelezés, kis játék ment.
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Star Trek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMK16GX4M2Z3200C16
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest