Hirdetés
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Kedden még semmi gondom nem volt a gépemmel, szabályosan leállítottam. Szerdán bekapcsoltam és valami eszméletlen lassan bootolt, még 5 perc után is használhatatlanul darált a winchester.
Eddig igen fürge volt a rendszer, de most nagyon lassú. Lassan egy órája, hogy elindítottam, de még mindig folyamatosan darál, tölt a winchester, a böngésző megakad egy csomószor. Hang nincs, azt írja, az audio szolgáltatás nem fut. Nem töltötte be konkrétan a realtek managert sem.
A feladatkezelő szerint szabad memóriám közel 3 gigabájt van, a winchestereken is van egy csomó szabad hely, és a processzort sem eszi semmi, pár százalék körül ugrál a terhelése. Viszont a winchester folyamatosan dolgozik. Hogy lehet kideríteni, hogy mi zabálja fel? Nincsen vírusirtóm, csak a gyári biztonsági szoftvereket használom. Emlékeim szerint semmilyen gyanús website-ot nem látogattam aznap, miután meghülyült a gép. Egyszerűen facebook, levelezés, kis játék ment.
Aktív témák
- Motoros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest