Hirdetés
Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Természetesen kipróbáltam, de már azelőtt, hogy írtad volna. Az a baj vele, hogy mikor betallózom mappákat /image fájlt/ install foldert, akkor ki KELL választanom egyet, amit módosítani fog. Ez annyit jelent, hogy 11ből kell 1-et kiválasztani, és azzal babrálni, majd menteni, és akkor CSAK az fog változni.
Maga a program nagyon, jó, és abszolút hülyéknek készült a kezelőfelülete, ha valaki csak egy x64 Home Premiumot akar telepíteni, annak tökéletes, csak amit használok ott mint írtam már, starter->enterprise-ig minden benne van a lehető összes kombinációval. Ezért bátorkodtam WAIK-ot is kipróbálni, de nagyon nem az én programom.
Btw, W7-ben van olyan lehetőség, hogy újraindítja a Windowst, a gép újraindítása nélkül? Gondolok olyanra, mint tálca újratöltése explorer.exe kilövésével. Lényeg, hogy a Biosos részt kihagyja, és csak a W7-et kezdje újra betölteni.
Aktív témák
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest