Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
Aktív témák
-
tomargus
csendes tag
válasz
eszgé100
üzenetére
Sziasztok.
Egy elég komplex problémám van Win7 telepítésekor merült fel. Kondiciók:
egy 750 gigás vinyón van több külöböző méretű partició, ebből 1 rendszer, 2 kiterjesztett és 3 logikai
1 10 Gb
2 300
3 200
4 100 (igen, byte-ra)
5 cirka 100
6 cirka 40No most C n pihen egy XP. Van egy telepítőlemezem Sevenhez ami nem bootolható. A particiók közül az egyedüli amit formázhatok az 5-ös, keletkezik is elég hely. Leválasztok róla 30 G-t, az elég Seven plusz hib, plusz pagefile ra. Csakhogy! Nem formázhatom C: -t(az egyetlen system partition) mert akkor nem tudom elinditani a seven telepítőt. A leválasztott 30 G-t nem tudom C:\ hez olvasztani, mert logikai partició. A maradék helyre (a formázott 100ból) feltettem egy sevent. Nem akarok multi boot ot, az xp nek mennie kell. De hogyan?! :S Létezik olyan program, amivel formázás nélkül meg tudom növelni a system partition méretét ugy hogy azon van egy ÜZEMELŐ op rendszer? Egészséges az hogy melléteszek egy sevent, amjd pedig kitörlöm az XP t? Egyáltalán, hogyan lehet kitörölni egy XP t? Úgy hogy a Seven maradéktalanul megmaradjon? Ismétlem: most a Seven egy logical partition -ön van, és nem szeretnék multi boot ot. Ötletek a megoldásra? ("vegyél bootolható Sevent" és "töltsd le bootolható") válaszokkal szerintem ne terheljük a servert. A lényeg, hogy csak TIZ GIGA rendszerpartició és ahogy tudom, logical partitiont nem tudok systemhez olvasztani, akár hasznáaltban van akár nem. Szerintetek mi lehet a megoldás?
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs