Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen RAM-ot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
válasz
polonic
üzenetére
Mondjuk az ütemezett frissítést hiányolom. Mert nem szeretem ha egy nap 3 frissítés jön ki, és mondjuk neten játszok és befrissít közben. A noddal annó megjátszottam, hogy hagytam alapon, de mikor játszottam tuti hogy befrissített. Az mse-vel nem akarom ezt megkockáztatni, bár nem tudom hogy van ez a része megírva.
Ezek mind jók, hogy vannak benne, csak míg az mse az én gépemet megeszi, ha belépek egy exe-kel teli mappába, az avira meg megsem mozdul. Kipróbáltam mindkettőt, hogy volt egy vírusnak kikáltott fájlom, de nem volt az, és az mse 2 mag 100%, avira 2 magból semmit nem evett és előbb megtalálta a fertőzőtt fájlt, mint az mse.
Meg persze fele annyi rammal beéri mint az mse.
Ez a viselkedéselemző, meg hálózatvizsgálo, nem nagyon érdekel. A hálózatvizsgálót még vágom, mi lehet, de a viselkedéselemzőt passzolom.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest