Hirdetés

Aktív témák

• hoffman_

nagyúr

Sziasztok! Egy barátomnak kéne valaki komolyabb hozzáértő, mert elszállt a gépe és vizsgaidőszak alatt kellemetlen, ha nincs anyag amiből tanulj... Én nem tudtam neki érdemben segíteni. Mutatom a problémát:

"Adott egy Abit AX8 3Rd eye alaplapos gép. Felraktam a windows 7-et. Mindent felismert, kivéve a family gigabit ethernet kártyát ami kell a nethez, meg a hangkártyát. Az alaplapi driver CD-n a driver az csak XP-ig jó. Feltettem, nem történt semmi. Felmentem az abit honlapjára, leszedtem a legújabb drivert, de az is csak a 64bites XPig meg a 32bites vistáig érvényes. Mondták hogy szedjek le egy másik gyártó alaplapjához tartozó drivert amiben olyan kártya van mint az én alaplapomban. Leszedtem, felraktam, látja a hálókártyát, de a tanúsítvány nem hiteles. Internetkapcsolatot így nem tudok létesíteni, mert nem érzékeli a kártyát, hogy kapcsolatot tudjak létrehozni. Hangkártyával meg ugyan ez a helyzet. Netről ugye nem tudok semmilyen progival drivert frissíteni mert net nem megy hálókártya nélkül.
    Van valami használható driver az alaplaphoz amit érzékel a windows7 vagy vegyek egy külső pci-os kártyát meg hangkártyát? Az működne egyáltalán? "

Nos ennyi lenne, remélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm,

Ábel

Aktív témák