Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok! Egy barátomnak kéne valaki komolyabb hozzáértő, mert elszállt a gépe és vizsgaidőszak alatt kellemetlen, ha nincs anyag amiből tanulj... Én nem tudtam neki érdemben segíteni. Mutatom a problémát:
"Adott egy Abit AX8 3Rd eye alaplapos gép. Felraktam a windows 7-et. Mindent felismert, kivéve a family gigabit ethernet kártyát ami kell a nethez, meg a hangkártyát. Az alaplapi driver CD-n a driver az csak XP-ig jó. Feltettem, nem történt semmi. Felmentem az abit honlapjára, leszedtem a legújabb drivert, de az is csak a 64bites XPig meg a 32bites vistáig érvényes. Mondták hogy szedjek le egy másik gyártó alaplapjához tartozó drivert amiben olyan kártya van mint az én alaplapomban. Leszedtem, felraktam, látja a hálókártyát, de a tanúsítvány nem hiteles. Internetkapcsolatot így nem tudok létesíteni, mert nem érzékeli a kártyát, hogy kapcsolatot tudjak létrehozni. Hangkártyával meg ugyan ez a helyzet. Netről ugye nem tudok semmilyen progival drivert frissíteni mert net nem megy hálókártya nélkül.
Van valami használható driver az alaplaphoz amit érzékel a windows7 vagy vegyek egy külső pci-os kártyát meg hangkártyát? Az működne egyáltalán? "Nos ennyi lenne, remélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm,
Ábel
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- iPhone topik
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Milyen egeret válasszak?
- Viccrovat
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest