Hirdetés

Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    Sziasztok!
    Egy HP notira felment az eddigi WinXP Pro HU mellé a W7 Ultimate (HU), kb. 1 hónapja használom, és szép lassan eljutok oda, hogy "csak egy maradhat", de még nem dőlt el melyik lesz az :D
    Ezzel, illetve az eddigi használattal kapcsolatos kérdések:

    1. A két rendszer közül melyiket hogy tudom eltávolítani olyan formában, hogy a másikat zökkenőmentesen tovább tudjam használni?
    2. Minden hangot kikapcsoltam, de a bejelentkező képernyő zenél, illetve a kezdeti animációt is mellőzném, ha van rá alami egyszerű megoldás.
    3. Total Commander 7.01 van fent, minden indításnál rákérdez a rendszer, hogy akarom-e futtatni :Y van valami megoldás, hogy ezt ne csinálja? Valamint nem jegyzi meg a poziciót amire (szélesség/magasság) beállítom a TT-t, mindig alap méretben indítja a következő alkalommal:(
    4. Winsxs mappa mérete egyre nő, az alábbi WinsxsLite-al érdemes csökkenteni, vagy ne kísérletezzek, esetleg van valami a CCleaneren kívül, ami kondiban tartja a rendszert? (pl. hol vannak az XP KB... kezdetű frissítési könyvtáraihoz hasonló törölhető könyvtárak?)
    5. Az asztalon van 2 desktop.ini ezeket el lehet tüntetni valahogy?:)
    6. Van az asztalon egy mappám, abba először 1, majd mégegy parancsikon került, valamiért az első jelenik meg a mappa-ikonon (mint egy félig kinyitott könyv egyik látszódó lapja) miért épp az, illetve miért van, hogy időnként az eltűnik és csak egy "sima" mappa látszik?
    7. Az aksi töltöttség riasztása túl aktív. XP alatt is szólt, hogy "kritikus töltöttség", de olyankor még volt 20-30 perc valójában és nem akarta leállítani a rendszert csak amikor már valóban közel volt a lemerülés, ezzel szemben a Win7 az első jelzés után 10-15 perccel alvóba rakja magát, lehet ezen segíteni?
    :R

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Aktív témák