Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
HoTDoG
tag
Sziasztok!
A történet a következő... Adott két merevlemez. Az egyik egy 30 gigás, csak adattárolásra. A másik egy 120 gigás, melyből 16-ot anno lecsíptem az XP-nek, így lett egy 16 és 94 giga körüli partíció. Elterveztem, hogy felteszem a Win 7-et, de az alá nem ártana 30. Így partition wizard-dal lecsíptem a 94-ből még 16-ot, de ezt win alatt nem tudtam hozzákapcsolni a másik 16-hoz amin az XP van. Gondoltam ha formatálom az XP-s partíciót win 7 telepítő alatt, majd megoldom. Persze nem így lett, így most van egy 80 gigás partícióm és egy 30 gigás lemez, amkiről semmiféleképpen nem szeretnék adatot veszteni, és két formatált 16 gigás partíció egy lemezről amiket nem tudok összekapcsolni...
Még szerencse, hogy van itthon több gép, így tudok segítséget kérni...
Várom a javaslatokat!
Előre is köszi!
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest