Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Chromecast topic
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
sanzi89
üzenetére
Mit értesz Live messenger normális működésen? Az hogy nem az óra mellé teszi az ikont hanem superbarra? Drivereket mihez kell feltenni? Nem ismert fel valamit? Kékhalált nem tudom mivel érted el, vagy szoftver gond lehetett, esetleg belenyultál valamibe, vagy hardver gond okozhat ilyet, nekem még nem fagyott le egyszer sem a win7 x64 3 hónap alatt napi 12-14 órákat megy a gép. Vista fagyott de nem szidom én nyultam bele energiagazdákodásba majd visszaállítás után se lett jó. Szóval a legtöbb gondot szerintem a user tudja csinálni, ha nagyon piszkálja a rendszert.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Egyedi ékszerdobozka
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest