Hirdetés
Aktív témák
-
djyuri
őstag
Üdv
internet megosztás ismét

Tegnap feltettem a 64 bites win7-t és minden flottul ment.
Egyszer csak jön fel húgom,hogy nem megy neki lent a net (két alaplapi lan kártyám van és azon osztottam meg) (xp-n most is megy,de ez az oprendszer már xarakszik,ezért raktam fel mellé a win7-et)
A hibajelenség: (a képet loptam,de csak annyi a különbség,hogy más a húgom hálózatának a neve)
és nem tudom megosztani a netkapcsolatot..amikor bepipálom,hogy megosztás és le okézom,akkor gondolkozás után kiírja kb,hogy az internetkapcsolat megosztása nem sikerült...hibaszáma pedig
null) nos ebből a null-ből nem tudom megtudni mi a hiba....google nem segít...minden szolgáltatást elindítottam,ami csak létezik a win7-ben,de semmi eredmény..csak inkább 80% proci terheltség a 300+ folyamattól...
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest