Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
doddencs
senior tag
msdnaa "nem eredeti windows" üzenetek. megoldás.
" MSDNAA-ról letölthető windows prof egynyelvű és általában angol, ugye ez eddig nem volt probléma Vistalizator nevű program + nyelvi pack-al lehetett nyelvet telepíteni. Sok időbe telt mire rájöttem hogy a Windows eredetiség ellenőrző (Új frissítés KB971033 ) ezen problémázik (Mivel Professional maximum 1 nyelven futhat). A megoldás igen kézenfekvő. A tárolt nyelvekkel kapcsolatos információkat a registry tárolja, amiben 1 flag felelős azért, hogy a telepített nyelv natív, vagy express módban lett felrakva. Tehát nincs más dolgunk mint ezt átírni.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MUI\UILanguages\[itt a megfelelő nyelv pl. hu-HU]
Majd a Mode értékét 0-ról 1-re változtattjuk. Kész. "A megoldást nemrég próbáltam ki, egyelőre jónak tűnik.
üdv.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Wanbo X5 Pro (2025) projektor
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest