Hirdetés

Aktív témák

• matykooo

aktív tag

Sziasztok!

Van egy nagyon nagy problémám!
    Win 7 64bit van a gépemen, csereberével hoztzámkerült egy 160gigás vinyó, betettem a gépbe a 320-as mellé, minden okés volt vele!
    A 160-as ketté volt osztva, egyesíteni akartam, így letöltöttem egy Patriton Magic progit, feltettem, elindítottam és egy kék halál szerű háttér jött be, majd elszámolt 100%-ig, újraindult... ezután vettem észre hogy az eredeti 320-as vinyómról eltűnt egy 260giás particó, amin elég fontos dolgaim voltak! Oké gondoltam restart és helyrejön... ezután már el sem indult a gépem, kiírta hogy nem tud bootolni... ezután gondoltam akkor felhúzom újra a rendszert, nem nagyon akarta az igazat, mindig kiírt valamit hogy xx0055 hibakód vagy ilyesmi, amikor kiválasztottam volna hogy melyik particióra tegye (már itt a win telepítő alatt sem tűntette fel azt a 260gigás darabot)
    Ezután lehúztam az eredeti 320vinyómat, a 160-asra feltettem a win7-et, majd ugye hozzányomtam a 320as vinyót, és továbbra is a megmaradt 40gigás részt látta csak, amin régen volt a rendszer, a 260gigásat nem...
    Sajátgép/kezelés/lemezkezelés itt feltűnteti a 260gigás részt, de semmit nem csinál, akár a tulajdonságokra megyek, akár az elérési út mpdósításra... "a műveletet nem lehet befejezni, mert a lemezkezelés konzolnézete nem tükrözi az aktuális adatokat. Frissítési feladattal frissítse a nézetet blablabla" ezt írja ki...

Remélem érthetően írtam le...

Valakinek valamilyen megoldása esetleg? Fontos lenne, mert tényleg fontos dolgaim maradtak rajta :(

Aktív témák