Aktív témák
-
matykooo
aktív tag
Sziasztok!
Van egy nagyon nagy problémám!
Win 7 64bit van a gépemen, csereberével hoztzámkerült egy 160gigás vinyó, betettem a gépbe a 320-as mellé, minden okés volt vele!
A 160-as ketté volt osztva, egyesíteni akartam, így letöltöttem egy Patriton Magic progit, feltettem, elindítottam és egy kék halál szerű háttér jött be, majd elszámolt 100%-ig, újraindult... ezután vettem észre hogy az eredeti 320-as vinyómról eltűnt egy 260giás particó, amin elég fontos dolgaim voltak! Oké gondoltam restart és helyrejön... ezután már el sem indult a gépem, kiírta hogy nem tud bootolni... ezután gondoltam akkor felhúzom újra a rendszert, nem nagyon akarta az igazat, mindig kiírt valamit hogy xx0055 hibakód vagy ilyesmi, amikor kiválasztottam volna hogy melyik particióra tegye (már itt a win telepítő alatt sem tűntette fel azt a 260gigás darabot)
Ezután lehúztam az eredeti 320vinyómat, a 160-asra feltettem a win7-et, majd ugye hozzányomtam a 320as vinyót, és továbbra is a megmaradt 40gigás részt látta csak, amin régen volt a rendszer, a 260gigásat nem...
Sajátgép/kezelés/lemezkezelés itt feltűnteti a 260gigás részt, de semmit nem csinál, akár a tulajdonságokra megyek, akár az elérési út mpdósításra... "a műveletet nem lehet befejezni, mert a lemezkezelés konzolnézete nem tükrözi az aktuális adatokat. Frissítési feladattal frissítse a nézetet blablabla" ezt írja ki...Remélem érthetően írtam le...
Valakinek valamilyen megoldása esetleg? Fontos lenne, mert tényleg fontos dolgaim maradtak rajta

Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Spórolós topik
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Jövedelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- 27% ASUS VY249HF White IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest