Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
Aktív témák
-
matykooo
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
van kifejezetten win 7 codec pack egyébként... járj utána...
-
matykooo
aktív tag
Nah megoldódott a problémám, egy getdataback-kel sikerült visszamásolni a dolgaimt
köszi mindenki aki segteni próbált! -
matykooo
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem tudok neki jelzést adni, mert nem engedi...
Ha esteleg törlöm a particiót, azután szerinted ezekkel a progikkal vissza lehet szedni a dolgaimat? -
matykooo
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Most próbálkozok egy progival Recovery my files a neve... ez elvileg nyeri visszafelé a cuccokat, bár még csinálja most jár a 3/4-edénél, kíváncsi vagyok mire végez mit hoz ki belőle...
-
matykooo
aktív tag
Sziasztok!
Van egy nagyon nagy problémám!
Win 7 64bit van a gépemen, csereberével hoztzámkerült egy 160gigás vinyó, betettem a gépbe a 320-as mellé, minden okés volt vele!
A 160-as ketté volt osztva, egyesíteni akartam, így letöltöttem egy Patriton Magic progit, feltettem, elindítottam és egy kék halál szerű háttér jött be, majd elszámolt 100%-ig, újraindult... ezután vettem észre hogy az eredeti 320-as vinyómról eltűnt egy 260giás particó, amin elég fontos dolgaim voltak! Oké gondoltam restart és helyrejön... ezután már el sem indult a gépem, kiírta hogy nem tud bootolni... ezután gondoltam akkor felhúzom újra a rendszert, nem nagyon akarta az igazat, mindig kiírt valamit hogy xx0055 hibakód vagy ilyesmi, amikor kiválasztottam volna hogy melyik particióra tegye (már itt a win telepítő alatt sem tűntette fel azt a 260gigás darabot)
Ezután lehúztam az eredeti 320vinyómat, a 160-asra feltettem a win7-et, majd ugye hozzányomtam a 320as vinyót, és továbbra is a megmaradt 40gigás részt látta csak, amin régen volt a rendszer, a 260gigásat nem...
Sajátgép/kezelés/lemezkezelés itt feltűnteti a 260gigás részt, de semmit nem csinál, akár a tulajdonságokra megyek, akár az elérési út mpdósításra... "a műveletet nem lehet befejezni, mert a lemezkezelés konzolnézete nem tükrözi az aktuális adatokat. Frissítési feladattal frissítse a nézetet blablabla" ezt írja ki...Remélem érthetően írtam le...
Valakinek valamilyen megoldása esetleg? Fontos lenne, mert tényleg fontos dolgaim maradtak rajta

Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
köszi mindenki aki segteni próbált!