Hirdetés
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
válasz
Laccoss
üzenetére
sajnos már töröltem minden bejegyzést erről (volt 4db), de hidd el ilyenről nincsen szó. De ha mégis akkor Dirt2 alatt miért állt le és miért nem indult el 89fokon? Ha nem vesszük észre elég az egyik kártya (már nem is tudom melyik volt). Magyarázatokat tippeket kaptam, az OS csere oldotta meg a dolgot és mára már szentül hiszem h az OS volt a szar!. Mindig egy bizonyos sorrendben telepítem a gépeket, érdekes módon az OS csere után megoldódott a dolog. Nem az én gépem volt, hanem a netes gépünk.
Mindenki nagyon okos addig még el nem olvassa a 4 bejegyzést, ami már nem lehetséges! Eltörtem a DVD-t!megpiszkáltam, ez jó..... De gyorsan leírtad h belepiszkáltam!

A falrahányt borsó esete úgy mint a betaban lévő képernyőkímélő hiba ami még mindig jelen van, de kinek ugassam?
További szépeket!
Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Óra topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Le Mans Ultimate
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Bomba ár! Dynabook Portege X30W-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

További szépeket!