Hirdetés
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nekem is van amikor gondol egyet a NOD és agyig lehúzza a gépet, ilyenkor kilépni sem lehet (még feladatkezelőben sem) hiába állítom le a valós idejű ellenőrzéseket, a menüben, akkor is csinálja, nem áll meg, amíg újra nem indítom az egész szerkezetet.

Oké, hogy néha ellenőrizget, átfut, de órákon át csinálni, az azért túlzás, még egy direkt víruskeresésnek is...Nem tudom, mire válthatnék, amikor még RC-t használtam akkor Kaspersky-t tettem fel, mert az volt az első Windows 7 kompatibilis vírusirtó. Észrevettem, hogy meg-meg akadt, de nem tünt fel. Utána valami miatt feltettem helyette egy NOD-ot, akkor már az is Win7 kompatibilis volt. Hát ledöbbentem, akkor tűnt fel, a Kaspersky mennyire lefogta a gépemet... Szóval morfondírozok egy cserén, de ezt a proci pörgetést néha csinálja és más program miatti rendszer-lassulást se szeretnék...
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest