Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nekem is van amikor gondol egyet a NOD és agyig lehúzza a gépet, ilyenkor kilépni sem lehet (még feladatkezelőben sem) hiába állítom le a valós idejű ellenőrzéseket, a menüben, akkor is csinálja, nem áll meg, amíg újra nem indítom az egész szerkezetet.

Oké, hogy néha ellenőrizget, átfut, de órákon át csinálni, az azért túlzás, még egy direkt víruskeresésnek is...Nem tudom, mire válthatnék, amikor még RC-t használtam akkor Kaspersky-t tettem fel, mert az volt az első Windows 7 kompatibilis vírusirtó. Észrevettem, hogy meg-meg akadt, de nem tünt fel. Utána valami miatt feltettem helyette egy NOD-ot, akkor már az is Win7 kompatibilis volt. Hát ledöbbentem, akkor tűnt fel, a Kaspersky mennyire lefogta a gépemet... Szóval morfondírozok egy cserén, de ezt a proci pörgetést néha csinálja és más program miatti rendszer-lassulást se szeretnék...
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs