Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Tápos kibeszélő offtopik
Aktív témák
-
válasz
Worker
üzenetére
Persze, akkor is jól érzi magát. Azért, mert akkor a 80 gigán csak ő van. Hogy mondjam... Ott ő van, így csak a rendszeré lesz a teljes méret. Míg ha egy másik partícióra rakod + mellete van egy adat partíció, akkor majd "lassulni" fog a rendszer, mert a fej 2 felé fog mozogni.Egyszer a rendszer partícióra, egyszer a másikra. Nem tudom, érted-e amit mondani akarok. Nekem hogy külön van, + 4 vinyó van benne, így ha netezek + másolok a másik vinyókon a rendszer nem lassul, de mikor netezek és pl a win partícióra másolok, (vagy mikor volt mellette egy másik partíció, mikor egy vinyón volt, és oda másoltam) egy dvd-ét, vagy nagyobb fájlt, akkor éreztem, hogy a böngésző sem olyan gyors, mert a fej ide-oda jár.A win haldoklott, nem igazán tudtam mit csinálni, net, zene stb. De hogy külön van, már nincs ilyen problémám. Szerintem így nagyon jól érzi magát hogy külön van.

Bocs ha zavaros, dolgozom.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- TCL LCD és LED TV-k
- Honda topik
- Villanyszerelés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Diablo IV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest