Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A processzorpiac legzsírosabb szegmensei húzzák az AMD-t
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autóhifi
Aktív témák
-
válasz
Worker
üzenetére
Persze, akkor is jól érzi magát. Azért, mert akkor a 80 gigán csak ő van. Hogy mondjam... Ott ő van, így csak a rendszeré lesz a teljes méret. Míg ha egy másik partícióra rakod + mellete van egy adat partíció, akkor majd "lassulni" fog a rendszer, mert a fej 2 felé fog mozogni.Egyszer a rendszer partícióra, egyszer a másikra. Nem tudom, érted-e amit mondani akarok. Nekem hogy külön van, + 4 vinyó van benne, így ha netezek + másolok a másik vinyókon a rendszer nem lassul, de mikor netezek és pl a win partícióra másolok, (vagy mikor volt mellette egy másik partíció, mikor egy vinyón volt, és oda másoltam) egy dvd-ét, vagy nagyobb fájlt, akkor éreztem, hogy a böngésző sem olyan gyors, mert a fej ide-oda jár.A win haldoklott, nem igazán tudtam mit csinálni, net, zene stb. De hogy külön van, már nincs ilyen problémám. Szerintem így nagyon jól érzi magát hogy külön van.

Bocs ha zavaros, dolgozom.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Netfone
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest