Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Blu-ray írót?
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
cszn
őstag
Na közben rájöttem, ezért okulásképpen (hátha valaki egyszer hasznát veszi) beírom. Az energiagazdálkodási lehetőségekben van egy asztal háttérbeállításai rész (de miért ott?) és ott fel lehet felfüggeszteni (miért van ilyen egyáltalán
) a diavetítést. Kutya legyek ha értem, én ezt nem is állítottam át, meg akkor néha miért működött, néha meg miért nem... De mindegy is. Sikerült megoldani ezt a baromságot is
. Bocs hogy itt voltam 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) a diavetítést. Kutya legyek ha értem, én ezt nem is állítottam át, meg akkor néha miért működött, néha meg miért nem... De mindegy is. Sikerült megoldani ezt a baromságot is
. Bocs hogy itt voltam