Hirdetés
Aktív témák
-
1nsan1ty
tag
sziasztok!
remélem tudtok segíteni a problémámban! win7 ultimate 64bites oprendszerem van. grafikai dolgokra használom a gépem és szeretnék rögzíteni képernyő-videókat.
szoftverek amiket próbáltam: hypercam 2 x64, camstudio, camtasia. a régi gépemen XP-n minden működött rendesen, lehetett rögzíteni azonnal XVID-be minden gond nélkül. az új i5 rendszeremen win7-en ez nem megy valami könnyen, de inkább sehogy. minden felvevőprogram laggol, a hypercam a kodekeket sem látja. ha sikerült is valamit felvenni különböző problémák jönnek elő. sokkal kevesebb fps-el megy mint kéne és mint ami be van állítva. A felvételen óriási kurzor jelenik meg PS-ben ha rajzolok, (persze csak a felvételen.) camstudio-ban pedig még a PS eszköz ikonokat sem rögzíti hanem egyetlen sima nyilat mutat csak. shark007 codec pack van fenn a gépemen. neten kutattam de nem találtam gyógymódot a problémámra.előre is köszi minden segítséget!
üdv, Z
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest