Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPad topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
Aktív témák
-
bernat98
csendes tag
Sziasztok. Remélem jó helyre írom a problémám. ASUS F5N-AP158 típusú laptopom van, és ma reggel tettem fel a Windows 7 RTM-et. Első gondom az volt vele, hogy a vista driver cd-t nem indította el. Úgy kellett összebogarászni a drivereket netről, de szerintem nincs meg mind. Meg a processzort everesttel megmértem, vista alatt a teljesítménycentrikus módban amikor nincs terhelés alatt, akkor 40 fok körül van, win7 alatt 46fok alá sose megy, valamikor 50 fok alá se. Valakinek valami tanácsa ezzel kapcsolatban? Mert azon gondolkodom, hogy még ma visszarakom a vistát.
Meg azt is láttam, hogy az asus honlapján a win7-et támogató laptopok listájában az enyém nincs benn. [link]
Előre is köszönöm a válaszokat.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest