- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Nem mindegy? Lassú a netem, van iso-m, plusz azt akarom a pendrive-ra írni. És inkább úgy, hogy sima BIOS-on IS bebootoljon. Mert ha csak rámásolom összevissza, akkor gondolom, még azzal se bootol. Azt is írtátok már párszor, hogy ha FAT32, akkor biztos, hogy működnie kell. Most azt írjátok, hogy ha azt telepítem, biztos működnie kell. Nem tudom, hogy azzal az iso-val, amit a hivatalos oldalról töltöttem le, és sima biosban is bebootol, és ha nincs SB, mint AHOGY EDDIG NEM VOLT, UEFI MÓDBAN IS BEBOOTOLT, ÉS ÚGY TELEPÍTETTEM A JELENLEGI WINDOWST IS. Azt gondoltam, meg más is azt írta, hogy a pendrive-ok elé szokta írni, hogy UEFI. A Linuxnál sem írja elé, pedig az elindul akkor is, ha van SB. A Linux telepítő penddrive elé már kiírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Mini-ITX
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest