Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
bluobluo75
üzenetére
Én is azt írtam, hogy a C920-at teszteld, csak más gépen. Meg most én főleg a hangtól való elcsúszásról beszélek. Ha folyamatos az időeltolás mértéke a történést követően, és a hang is ugyanannyival tolódik, az nem gond. Én a hang sietéséről beszélek a videóhoz képest, vagy fordítva. A fókuszálást meg elmondtam. Hastáncolj közel, és nézd meg, hogy követ!
De jobb lenne, ha egy igazit vennél fel, mert az talán tudat alatt se fog lassítani, hogy a kamerának könnyebb legyen. Hozzáteszem, hogy amúgy az se volt gyors amit én láttam, csak gondolom, messzebbről az a mondjuk 10cm közeledés-távolodás nem jár annyi fókuszálással, mint közelebbről ugyanaz, sőt, lehet, hogy egyáltalán nem fókuszál. Egyébként szerintem mindig látni, ha fókuszál, mert úgy fókuszál, hogy homályosra fókuszál, hogy tudja, hogy nem jó irányba fókuszál, és aztán fókuszál vissza, és sokszor ha nem fókuszált volna, nem homályosodott volna el.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sweet.tv - internetes TV
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lyukasztják a Galaxy A27 kijelzőjét is
- E-roller topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- MSI GTX 560 Ti Twin Frozr II OC 1 GB GDDR5 VGA
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De jobb lenne, ha egy igazit vennél fel, mert az talán tudat alatt se fog lassítani, hogy a kamerának könnyebb legyen. Hozzáteszem, hogy amúgy az se volt gyors amit én láttam, csak gondolom, messzebbről az a mondjuk 10cm közeledés-távolodás nem jár annyi fókuszálással, mint közelebbről ugyanaz, sőt, lehet, hogy egyáltalán nem fókuszál. Egyébként szerintem mindig látni, ha fókuszál, mert úgy fókuszál, hogy homályosra fókuszál, hogy tudja, hogy nem jó irányba fókuszál, és aztán fókuszál vissza, és sokszor ha nem fókuszált volna, nem homályosodott volna el.