Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
bluobluo75
üzenetére
Én is azt írtam, hogy a C920-at teszteld, csak más gépen. Meg most én főleg a hangtól való elcsúszásról beszélek. Ha folyamatos az időeltolás mértéke a történést követően, és a hang is ugyanannyival tolódik, az nem gond. Én a hang sietéséről beszélek a videóhoz képest, vagy fordítva. A fókuszálást meg elmondtam. Hastáncolj közel, és nézd meg, hogy követ!
De jobb lenne, ha egy igazit vennél fel, mert az talán tudat alatt se fog lassítani, hogy a kamerának könnyebb legyen. Hozzáteszem, hogy amúgy az se volt gyors amit én láttam, csak gondolom, messzebbről az a mondjuk 10cm közeledés-távolodás nem jár annyi fókuszálással, mint közelebbről ugyanaz, sőt, lehet, hogy egyáltalán nem fókuszál. Egyébként szerintem mindig látni, ha fókuszál, mert úgy fókuszál, hogy homályosra fókuszál, hogy tudja, hogy nem jó irányba fókuszál, és aztán fókuszál vissza, és sokszor ha nem fókuszált volna, nem homályosodott volna el.
Új hozzászólás Aktív témák
- THE BARISTA PRO - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- Lenovo Legion 5 17ACH6H - RTX 3060 Ryzen 7 17,3 144Hz frissen szervizelt
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- iPhone 16 Pro 95% akku 2 év garancia
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De jobb lenne, ha egy igazit vennél fel, mert az talán tudat alatt se fog lassítani, hogy a kamerának könnyebb legyen. Hozzáteszem, hogy amúgy az se volt gyors amit én láttam, csak gondolom, messzebbről az a mondjuk 10cm közeledés-távolodás nem jár annyi fókuszálással, mint közelebbről ugyanaz, sőt, lehet, hogy egyáltalán nem fókuszál. Egyébként szerintem mindig látni, ha fókuszál, mert úgy fókuszál, hogy homályosra fókuszál, hogy tudja, hogy nem jó irányba fókuszál, és aztán fókuszál vissza, és sokszor ha nem fókuszált volna, nem homályosodott volna el.