Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Van egy Sony DCR DVD 100-as videókamránk. Minden bekapcsoláskor "elfelejti" a dátumot, időt. Nyilván elemre tippeltem, de még a használatijában sem látom, hogy lenne benne cmos. Más lehet a gond vagy mégis van valahol elem?
-
fradi81
veterán
válasz
zsolt19900 #598 üzenetére
RightLight mind a kettőben benne van, ez szerintem egy szoftveres dolog. C270-et vettem utoljára, szép képe van, de szerintem nem tudja az 1280x720-at, a 310 valószínűleg igen. Tehát a drágább itt jobb.
-
zsolt19900
őstag
válasz
zsolt19900 #597 üzenetére
konkretizálnám a kérdésemet: logitech c270 5715Ft vagy c310 8382Ft megéri a többletet a 310-es?
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
kérdésem annyi lenne, hogy egy egyszerű szép képet adó kamot keresnék skypra és ilyesmire, logitech c270 indigo scrollt néztem ki, az megfelelő erre a célra? emlékszek pár évvel ezelőtti keresésem, utánajárásom okán volt ilyesmi technológia, hogy tisztította a képet, vagy nagyon szép képet adott sötétebb szobában is, van ez a technológia már az olcsóbb logikban is mostanság? nem lenne hátrány ugyanis, ha nem kellene mindig villanyt kapcsolni amikor esetleg esténként kerül sor a beszélgetésre
-
Tomi0703
addikt
Üdv.
Olcsó webkamerák keresek öcséimnek. Annyi a lényeg, hogy legyen beépített mikrofonja.mondjuk max 5k, de nem lenne gond ha kevesebb lenne (olyan 2-3 k).
Annyira nem tudom itt mit érdemes venni? Vannak márkák amelyek ajánlottak, vagy amik kerülendők? -
Mr.Peter
aktív tag
Na játszottam egy 45 percet a kamerával, és valóban a világossággal függ össze a dolog.
A kamera vezérlő menüben expozíció név alatt lehet állítani a világosságot, és ha kikapcsolom akkor nagyon sötét lesz, de cserében nagyon szép a kép, és nem is kenődik, szinte tükörként működik, de ehhez az kell, hogy az arcomba világítson kb 30cm-ről egy lámpa.
Azt is megfigyeltem, hogy ha be van kapcsolva a az expozíció, vagyis lassan mozog a kép, és közben belevilágítok a kamerába egy lámpával akkor megint csak jó képet ad, és megszűnik a szellemkép.Kipróbáltam egy másik programot is, AMCap, és azzal jól mozog a kép, viszont a minősége rosszabb.
-
fradi81
veterán
-
Mr.Peter
aktív tag
Üdv!
Van egy Trust webkamerám 17676-02.es típusú. WebCam Companion 3-al használtam egy ideig, most a 4-est használom.
Tegnap megint használtam, és azt tűnt fel, hogy a kép rendesen megy.
Értsd ez alatt azt, hogy ha elmozdulok mondjuk balra, akkor a képernyőn azonnal mutatja a változást folyékony képpel, kenődés mentesen.
Eddig pedig nem ilyen volt. Mindig volt egy válaszideje a kamerának, csodálkoztam is amikor megvettem, hogy 7000HUF ért megcsinálhatták volna már olyanra, hogy ne akadjon.
Nagyon megörültem, hogy sokkal jobb lett a kamera, de ma amikor bekapcsoltam a gépet, újra ugyan olyan lassan megy a kép.
Találkozott valaki ilyennel? MI lehet az oka? (Windows szerint legújabb drivert használja a kamera, webcompanion-ból sincsen újabb. Gépemen Win7 64 bit van.) -
fradi81
veterán
Láttam geniusokat, (család, ismerősök) vackok, egyszer vettem egy HD-s icon7 kamerát vissza is vittem még aznap, logitech kamerából vettem 4-et az alsó-közép kategóriából, mindet használják a mai napig és a képük megfelelő, a szoftverük jó, nincs velük gond. Egyszer kell kiadni pár ezerrel többet, és hosszú távon lehet használni úgy hogy a partnerek látják is kivel beszélnek nem csak egy barna foltos szellemképes pacát.
-
abszint
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problámám, hogy a notebookos beépített webkamera felvétel rögzítésnél úgy a 9. - 10. percnél a hang elcsúszik. Ez mitől van?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
degu
senior tag
Kinéztem egy Hama-tipusut.Milyen márka ez a *Hama*?
Jeleskedhet webkamerában? /Logitech nem volt a boltban,pestre menni meg többe kerül,mint a kamera,ezért görcsölök a Hamá-val/ -
Heavyrain
őstag
Nem tudok választani a két webkamera között.
A tulajdonságaik megegyeznek,annyi a különbség csak,hogy az egyikben van manuális fókuszgyűrű,a másikban viszont nincs.....Melyik lenne jobb vétel,illetve mennyire fontos a manuális fókuszgyűrű?
-
degu
senior tag
Én is sokat vivtam,és vívok is, ezzel a szemét programmal,de próbálj kerülő utakat keresni!
/Gyártó honlapja,típus kuglizása,szoftwerbázis,magyar forgalmazója-oldal./
Ha végképp nem boldogulsz,akkor itt,valamelyik topikban kérjél segítséget attól,akinek esetleg hasonló cucca van! -
Poiro7
senior tag
Vettem egy Genius webcamerát, telepítettem a driverét win7 alá, az eszközkezelőben meg van.
Elvileg minden renben, DE hol nézhetem meg hogy milyen a képe a kamerának, nem jár ehhez már automatikusan egy progi, vagy a win7 alatt valahol valamire rákattintva láthatom a képét a kamerának -
degu
senior tag
Rossz helyre klikkeltél!
Ez tk.egy gané *lenyúlós*progi,ami már csak fizetős ! driver-oldalakra visz el,ha akarod,ha nem.
Töröld le ezt a sz*rt,irtsd ki még az irmagját is,és kezdd előlről,de NE a szemedbe ugró *Downloadra* klikkelj,hanem keress másik helyet,ahol nem ezt a sz*rt tölteti le Veled,hanem a drivert,amit keresel!
/A driverek t.i. ingyenesek-free progik./ -
Noctis
újonc
Megnéztem a gyártó oldalát, megkerestem a típust, letöltöttem a kézikönyvet és láss csodát, tényleg passzolni kell neki! Keresgéltem én is persze guglin, de minden gyártó, összes típusának kézikönyvét kicsit hosszas lenne átnézni.
Köszönöm szépen.Aki esetleg hasonló cipőben jár ez a szóbanforgó kamera: Creative Webcam NX széria.
Persze jöhetnek még tippek, több esélyem legyen találni egyet. -
Garsza
veterán
Helló egy imerősnek van egy Firstline FW650 web camerája, és sehol nem találok hozzá drivert.
Tudnátok segíteni hol lehet hozzá taláni? Win7 rendszer van a gépén. -
Noctis
újonc
Sziasztok!
Biztosan van pár régi motoros a szakmában ezen a fórumon, a ti segítségetekre lenne szükségem.
A probléma egyszerű a megoldása már nem biztos.Első kiadású Windows 98-hoz keresek webkamerát. Persze boltokban sehol, legfeljebb 98SE-hez találni még. Kérdések:
1. Létezik e ilyen webkamera? (Nem hiszem el, hogy nem létezik...)
2. Ha igen, pontosan milyen típusok? (Pár link megfelel...)
Szóval ha valaki emlékszik, hogy még használt ilyet első kiadású Windows 98-al, netán még debreceni is és porosodik a fiókban az egyszemű, akkor vevő vagyok rá.
Előre is hálás köszönet a segítségért. -
stefyY
őstag
Sziasztok!
Webkamera képe elkezd ugrálni, stb...elég érdekes jelenségeket produkál, eddig gond nem volt vele, egy 1 hónapos Facecam 1005-ről van szó. Valamikor tökéletes a képe, és amúgyis elég élvezhető, kb. a kép alsó fele szokott ugrálni kicsit...
-
degu
senior tag
Nem is tudtam,hogy a Genius -kinai cég
/Felfedeztem a kamera talpán,hogy médinkinja./
Egyébként akartam képet csinálni a skype-adatlapomra,megnyomtam a *snapshoot* -gombot a kamerán,erre...kékhalál,és ujraindult a gép.Nagyon ugy néz ki,hogy behalt a cucc! -
degu
senior tag
Van egy Genius FaceCam 312.A régi winXP-s oprencerrel működött rendesen,sokáig.Az oprencer ujratelepitése,és az SP3 kiegészítő felrakása után a win XP- YUV FilterDriver kamerának nézi,de nem működik.
A kamera snapshootot tud készíteni,el is menti,de a Skipe-on semmi sem működik a kameráből.Az elmentett képet sem tudja kitenni!
Megkerestem a Genius FaceCam 312-es driverét,arra meg azt irja ki a telepítéskor,hogy*a driwer/win nem ismeri fel a kamerát,és ha ennek ellenére felrakom,akkor nagy-nagy baj lesz...
Erre berágtam,és mégis felraktam,erre kiírta,hogy a cucc nem műkszik.
2 gépen is kipróbáltam,a helyzet ugyan az.
Érdekessége még a vudu-varázslatnak,hogy először még néha behozott egy képet skypeolás közben,de a partnerem nem látott engem.Én láttam Őt...azután...kakukk!
Lehet,hogy besz*rt az uj kamera a telepítéskor? -
FoLey-v
addikt
Üdv!
Ma kaptam Microsoft LifeCam HD-5000 Webcamerát,de sehogyan nemészleli pedig a driver is felvan telepítve laptopon is próbáltam ottsem Win 7 Ultimate 32 bit-es oprendszer van mind2-ön valaki tudna erre megoldást találni?
-
joe-ker
senior tag
Sziasztik!
Kaptam 2db Logitech V-UB2 webkamerát,de sajna win7 alatt nem tudom működésre bírni.Nincs valakinek valamilyen driver hozzá. Net-et már át dúrtam de nem találtam olyat amivel működne.Lehet csak nem támogatja a Win7-et.
Előre is köszi! -
zsigus
őstag
Üdv
Találkoztatok már olyannal, hogy egy laptopba épített webkamera fejjel adná a képet?
Az egyik ismerősömnél állítólag ez van, az eszközkezelőben valami: USB 2.01.3M UVC WebCam típust ír ki.Ha valaki tudna erre valamilyen megoldást, megköszönném.
Én nem igazán használtam még webkamerát, szóval nem értek hozzájuk...
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy webkamerát nagymamám gépére. Fel is telepítettem a gyári lemezéről és a "Sajátgép"-ben látszik a kép, tehát minden frankó.
Viszont a Skype az istenért nem akarja érzékelni az eszközt. Skype újratelepítés meg volt, másik USB port meg volt, többszöri újraindítás meg volt és még mindig semmi
Egyéb ötlet?Előre is köszönöm!
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Canyon CNF-WCAM02b kamerát tette p4es gépre. Ha a kamera saját szoftverében beállítom a dolgokat, akkor elmenti a következő újraindításig, de utána eltűnik. Skype-on meg esélyem sincs beállítani, mert nem lehet állítani a képfrissítést, alap 30fps-nél meg felismerhetetlen a kép. Még ember alak sem.
Szerintetek mit lehetne csinálni, hogy működjön?
Amit észrevettem, hogy 20fps alatt jó a kép, de felette értékelhetetlen. Skype-on viszont ugye nem lehet manuálisan állítani a képfrissítést.... -
fradi81
veterán
Hello
Nem ismerem a kamerád, nálam logitech kamerák mind folyamatos képet adnak, elvileg csak akkor akadozna a kép ha nagyon lassú a net feltöltési sebessége.
Az engem is érdekelne hogy miért nem tudom kihasználni a 'szélesvásznú' webkamerát(logi c270), ha már egyszer HD, se skype, se gtalk nem képes rá igazából. A gtalk beállításában ugye mindkét oldalon ott a fekete keret.
-
Peak
addikt
Üdv Urak!
Egy HP HD-4110 kamerát tesztelek most, amely elviekben 720p/30fps-re képes, gyakorlatban viszont nem sikerül 10 fps-nél nagyobb felbontást kicsiholni belőle, még 3 nagyfényű lámpával megvilágitott szobában sem.
Van ötletetek, hogy mi lehet a baj?
Van esetleg olyan webcam, ami garantáltan, tesztelve tud minimum 25fps-t 720p-ben gyakorlatilag is?THX, Peak
-
zotyoka88
csendes tag
Hali!
Van egy Msi gx610 notebookom. A problémám a következő: Feltelepítettem a webcam drivert, de amikor az aveocap-ot elindítom előjön az ablak fekete háttérrel és a következőt írja ki:connect capture filter to aveoinftee error. ezt leokézom ugye és felugrik egy újabb hibaüzenet a következő szöveggel: can not preview.
Valaki tudna segíteni, mert szeretnék webcamozni
Köszi Előre is!
-
demike
csendes tag
Sziasztok! Olyan problemam lenne h Philips spc 600 nc webcamot csatlakoztattam gephez amin win7 fut felraktam neki a megfelelo drivert amit a hivatalos oldalrol toltottem le azt irja ki h minden rendbe van es a kamera megse megy! Az eszkozkezeleobe is megjelenik de ott van egy kis sarga haromszog mellete! probaltam vagy 20-szor ujbol raktam a drivert de semmi! esetleg valakinel ien problema vagy valami megoldast? Elore is koszonom!!!
-
szelesjanos
tag
Sziasztok!
Van egy Microsoft LifeCam Cinema 720p kamerám...
Hogy tudom rábírni a skypot, hogy HD-ben mennyen a videóhívás?Köszi!
-
LámaZ és djnyakesz, a kakaskodást privátban intézzétek legközelebb, a stílusotokon mindketten finomítsatok! Köszönöm
-
LámaZ
addikt
válasz
djnyakesz #531 üzenetére
Vagy keress olyan tesztelőprogit, amely feltérképezi a kamerád, vagy szedd szét, és a csipre rá kell legyen írva a gyártója.
Vagy húzd be a kamera képét a google keresőmezőbe, és megkeresi neked a hasonló képet tartalmazó oldalakat. Ellenőriztem, ez nem müxik ennél, amúgy meg Genius-klónnak néz ki.[ Módosította: mukibuci ]
-
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok!
Van egy webkamerám... nem tudok róla semmit ez a vicc
megvettem 1 éve azt mondták HD-ban tud felvenni, ami azt hiszem akkor sikerült is, de most nem tudom tesztelni a fenének sem... semmit nem tudok róla, csak azt amit itt el tudunk olvasni:
Mivel tudnám letesztelni? Skype kizárva
-
Iginotus
addikt
Szétkaptam a csipen a következő szöveg van:
SHSC120bf6
0894ATB01
a nyákon:
SC-014-120+7131r
De ez sem segített sokat a driver keresésébenBakker windows 64 es driver nincs hozzá, csak 32 bites laptopon meg az van...
hát ez pech..
-
Iginotus
addikt
Van egy webcamerám, ami a laptopomom bedugom és simán megy asztali meg fel sem ismeri.
Mercuri m-wc310/ igy is iemeretes a kamera, meg így is: trust Webcam Pro De mindenhol csak annyit irnak, hogy plug and play no driver needed. Akkor miért nem ismeri fel a windows 7?(Lapotpomon is az van.)
Létezik álltalános driver webkamerához? vagy esetleg valakinek van ilyen kamerához?
Van unboxing is amcsiból egy gyerek csinálta nála sem volt driver cd. :videjo -
matag
csendes tag
Sziasztok, SOS segítség kellene...
gépátköltöztetés után a telepített és működő Gembird U66 webcam -em homályos képet közvetít...
Sajnos a telepítéskor a lencse " kézzel meg lett fogva" az irányba állítás közben....
Hol lehet (ha lehet egyáltalán) állítani a képéllességet? -
vadkutya01
csendes tag
Sziasztok!
Újratelepítés óta a webkamerám fejjel lefelé jeleníti meg a képet(előtte nem tudom, nem használtam soha...). Próbáltam leszedni hozzá drivert, azt telepíteni, de nem engedte, mert elvileg a legfrissebb van feltelepítve. Skype, msn, vagy online webkamerás oldalaknál is fejjel lefelé jelenik meg a kép és kb. sehol nem találom, hol lehetne ezt átállítani. 64 bites win 7-em van, a laptop(Asus K70 ABseries) kamerája: usb 2.0 uvc 1.3m webcam.
Nem találtam eddig megoldást, lehet rossz helyen kerestem neten... Kérlek segítsetek, előre is köszi!
-
flash-
veterán
notebook webkamera suyin driverrel eilundul de ilyen lecsatlakoztatási hang van azonnal fekete is a kép,chicony meg el sem indul...
ötlet?? -
LámaZ
addikt
Ember, ki ide belépsz, hagyj fel minden reménnyel!
Egyelőre nincsenek itt szakértők, ezért ne reménykedjetek, hogy erre a sok kérdésre választ kaptok.
-
dzsiuuuaavá
csendes tag
na szóval a kamerám egyszer csak azt csinálta h tiszta kéklettminden a hang az ugyanolyan csak minden elkékült és nemtudok vele mit csinálni HELP.
-
Succor
csendes tag
Sziasztok!
Egy hatalmas problémám van...
Van egy Creative! Live Chat cam HD-m és tetű lassan veszia videót...nem folyamatos..
30 fps-re van beállítva de fraps szerint is csak 8-9-10 fps-t vesz...
Tök mindegy hogy 640*480 vagy 720p-be veszem ugyanannyival vesz fel...
Mit ronthattam el illetve hogyan állítsam be és mivel vegyek fel videót?(Fényviszonyok is rendben vannak)
Előre is köszönöm a választ.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Van valakinek a Sweex HD USB WC613 webkamerával tapasztalata? Azt látom, hogy 1600*1200 -ben tud rögzíteni, de arról nem találtam infót, hogy videóhívásnál milyen felbontást tud átküldeni
köszi
-
warren
tag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni,
van egy Logitech C500-as camerám, win7-alatt használom, hozzávaló driverrel skype-olásnál amikor videoívás van az első 10 másodpercben tök jó kristálytiszta a kép, aztán homályos lesz.
Találkozott valaki esetleg hasonló problémával?
Mi lehet a megoldás?
Előre is köszi a segítséget. -
sharkshock
csendes tag
Sziasztok! Nemtudom, jó topicba írok e, a lényeg, ip kamerát szeretnék vásárolni a kis vállalkozásom részére.
Esetleg valaki közletek használilyen típusú kamerát?? Kinéztem a Linksys WVC80N modelljét. Mivel a Linksyssel router téren már megvan a pzitív tapasztalat, gondolom ez sem lehet rossz. Valaki találkozoztt már konkrétan evvel a modellel? Media Marktokban szerintetek meg lehet nézni ilyet működés közben? -
ph2012
senior tag
Létszi ajánljatok egy olcsó, de jó HD (1280p) videót tudó webkamerát?
Köszi. -
LámaZ
addikt
Halihó!
Megjöttem én is. :-)Olyan lábas webkamerát akarok venni, amelyet a monitor elé teszek, jól belenézek, mialatt látom a beszélgetőpartnerem képét is, így nem lesz többé olyan benyomása, hogy félrenézek.
Egyelőre ezt találtam Kínából, de picit drágállom. Van ötletetek olcsóbbra?Ui.
Amúgy volt már nekem mindenféle webkamerám, utoljára az MM-ben vettem egy 1500 forintos darabot, és meglepett, hogy ahhoz képest nem is olyan rossz. -
tip22
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap megvettem az első Webkamerámat ,és persze béna vagyok a beállításához.
Feltelepítettem a drivert vagy 10x ,és még pulszba adobe reader 9-et és net frameworkot is mert azt mondták ,hogy ezek kellenek a működéséhez.Mégis amikor bedugom a kamerát a számítógépem nem érzékeli ,vagyis igen de nem úgy ahogy kéne a led a kamerán zölden világít de az XP nem azt a szokásos hangot adta ki a bedugáskor mint szokta nem ismeri fel a készüléket,a skype is azt írja ,hogy nem érzékel webkamerát.Ez mitől lehet?.A típus: Genius FaceCam 300 ,operácios rendszer Win XP.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Deimosz
csendes tag
Üdv!
Van egy webcamom. sajnos a márkát nem tudom mert nincs ráirva és verzió szám sincs. Az oprendszer windows 7 64bit.
Elvileg ha digitális aláiras ellenörzést kikapcsolom a másik camom ment anno de sajna közbe megadta magát :/
Ennél is megcsináltam de semmiAz eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)
Vezérlő pultban a hardverazonosító ezt a két adatot dobta ki.USB\VID_0C45&PID_6007&REV_0101
USB\VID_0C45&PID_6007Rákerestem találtam is drivert elvileg... USBPCCam_v4.20.1.001
feltettem de semmi
Valaki tudna nekem segíteni ??
Előre is köszönöm a választ.
-
sklopp
őstag
válasz
manoka1980 #511 üzenetére
A Skype-ban is be kell állítani az eszközt mikrofonnak.
-
manoka1980
csendes tag
Sziasztok! Ma vettem egy canyon chat pack-et. http://www.canyon-tech.com/products/voip/chatpacks/CNR-CP2 A problémám az lenne hogy skpye-on videóhívásnál kép van de hang nincs.Sima hívásnál a másik felet hallom de Ő engem nem.Tudnátok valamit mondani erre? Telepítettem az illesztőprogit is és azt irta ki hogy az eszköz megfelelően müködik
(((((
-
petersonal
tag
Sziasztok!
Rég nem használt webkamerát szeretnék beüzemelni itt egy kép róla annyi van rajta hogy M tech hát és így ennyidrivert meg nem nagyon találok hozzá, tudnátok valami ötletet adni?
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Láttatok már ilyet? Ismerősöm gépén ilyen a gép Skype, és MSN közben is ilyen a kép. Semmi beállítás nem használt, ami megoldaná a problémát.Van valami 5letetek, hogy mi lehet az oka ennek a képnek? Logitec c200 a masina...
A fehér csíkok folyamatosan mozognak, és ha mozog az alak,szétesik az egész kép, és ott marad a kontúr, mintha sorfotó lenne... -
Buster17
addikt
válasz
LordVader80 #507 üzenetére
no name márka... én is valami alaplai drive-ra godndoltam hogy nincs fent
-
LordVader80
őstag
válasz
Buster17 #506 üzenetére
Nem feltétlenül. Xp és xp között is óriási különbségek lehetnek. Service park, frissitesek stb. Nyilván az ő gépük sem totál olyan, mint a tietek,mi van ha pl egy alaplapi drivere nincs megfelelőén telepítve? Meg hogy xp magától felismeri, ez mind szép és jó, de attól még egy gyártói legfrissebb drivert telepíteni nem árt
-
Buster17
addikt
válasz
LordVader80 #505 üzenetére
oké de automatikusan felkellet volna hogy ismerje mint nekünk.
De valahogy megnézem neki -
Buster17
addikt
válasz
LordVader80 #503 üzenetére
mással jó. csak vele nem.
ő nem tud mert mi vagyunk az egyetlen ismerős és a géphez is se*g hülye -
Buster17
addikt
válasz
LordVader80 #501 üzenetére
nem kell semmit se telepíteni. rögtön felkéne ismernie. minket hallanak meg látnak is, mi is látunk de nem halunk. ugyanúgy xp van mind a két gépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 üzleti laptop BAZÁR - ÁFÁS számlával!
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest