Hirdetés
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
bluobluo75
üzenetére
Nem volt sötét az se amit láttam. De szerintem nem érted miről beszélek. Én nem azt veszem alapul, hogy valaki ül egy székben, és néha odatesz valamit közel, lehetőleg úgy, hogy sikerüljön is neki ráfókuszálni, ha nem azt, ha nem azért mozogsz valahogy, hogy a kamera képe éles maradjon. Mint a példában a csaj hasa, ami közel volt, és előre-hátra is mozgott, ami miatt mikor elkezdett közelebbre fókuszálni, addigra, megint messzebb volt, és így tovább. Mivel egyenlőre mindenhol 1. helyen szerepel, biztos nem rossz, főleg a többihez képest.
De attól még ezek elég zavaróak. Persze ha valaki csak egy helyben ül, és néha fixen megmutat egy borítót gyorsabb, közelibb mozgások nélkül, és fix háttérrel, annak ezek nem sokat befolyásolnak. De ha valaki kalimpál, meg bukfencezik, ugrabugrál, és a háttérben házibuli van diszkófényekkel, vagy villámlik, vagy elvonul egy felhő, vagy körbefut a szobán, és nem akar folyton cikázni a kamera meg az úticél közt, hogy magára irányítsa, azoknak jól jönnének ilyen fejlesztések. Persze nem csak azoknak akik pont ezeket csinálják.
De tényleg, ilyenek, hogy processzor, HDD, SSD, memória, kijelző, mindig jobb, és jobb, erről meg semmit nem tudok, hogy terveznek-e valami fejlesztést, milyen irányút, mikor, mennyiért, vagy úgy vannak vele, hogy mindenki mobillal, vagy tablettel fog kamerázni, és nem gyártanak több webkamerát? Az automatikus fény meg azért az, hogy az legyen. Ha a valódi fényt állítod, vagy a beállításokat fixálod, mindkettő manuális. Akkor automata, ha az épp uralkodó fényviszonyokhoz a legjobb beállítást alkalmazza. Nem tudom, láttam-e valaha olyat, hogy teljes képernyőre tette, pedig biztos finomabban lehetne úgy állítani a fényt. Vagy nem tudom, mi más miatt lenne rá szükség. -
-
gyulank
addikt
Amúgy webkamera téren várható valami fejlesztés? Lassan 3 éves videók vannak a C920-ról, vannak a C930e-ről is, de a Logitech oldalán mégis a C920 a legújabb. Amiket mostanába néztem, pl. a C930e álltal automatikus fénybeállításokat bemutató videón, nem volt az igazi. A másik két dolog, ami fejlődhetne, azt táncikálós lányoknál vettem észre. Egyik az autofókusz sebessége, mert dob egy hastáncot, és mindig homályos, mert nem tudja követni, és időnként távirányítóval ugráltatta jobbra-balra fel-le a kamerát, hogy kövesse. Persze ezekről nem tudni, milyen kamerák voltak, de némely videóba azért a C920-30-hoz is közelítettek tárgyakat, és az is időbe telt, pedig megállították egy helybe, hogy könnyű dolga legyen. Erről meg eszembe jutott az a kerek kijelző fejű robot, amibe elvileg már van is ilyen, hogy követni tudja az embert. Szóval rátehetnének ilyen alakok követésére képes mechanikát, vagy lehetne egy ilyen mozgáskövető USB-s dokk, amit rá lehetne kötni a gépre, és ebbe bármilyen webkamerát be lehetne dugni, és rögzíteni rajta.
-
repvez
addikt
Valaki tudna tanácsot addni, hogy ha egy PS3Eye kamerát CL-Eye driverrel telepitek PC-re win7 64bit. akkor miért nincs hangja a mikrofonnak, nem hallanak a másik félnél.
A kép tökéletes és minden program felismeri aminek kell,de a mikrofon rész nem megy.
A rögzitőeszközöknél ki van választva alapértelmezettként,de nem müködik és a jelszintnél +0,0db -t ir ki és a csúszka nincs kiszürkülve,de mégsem tudom felhuzni egérrel.
Valaki tudna rá megoldást? Mert egyébként minden jó lenne vele és ez legalább sztereo hangot is venne fel. -
gyulank
addikt
Tud valaki webkamerás kódolás táblázatokat? Szóval, hogy egy, vagy 2 irányú beszélgetés min keresztül(telepített program/böngésző), milyen formátumban van kódolva?
Szóval kodek, felbontás, minőség, fps, videó bitráta (min.-átlag-max.), hang bitráta (min.-átlag-max.), teljes bitráta (min.-átlag-max.).
Mitől függ, hogy a beállítások mire vonatkoznak? Értem ez alatt, hogy pl. ha leveszem a fényerőt a driverben, az Ubuntu alatt csak a weblapos képre hat, Windows alatt pedig csak a Skype-ra.
Meg nem is lehet minden kamerának beállítani a felbontását driverből. De ha be lehetne, gondolom akkor is felülbírálódna a streamelő program/weblap kódolásától. Viszont, ha a driverben beállított felbontás(ha van ilyen opció) más, mint amire konvertálódik, akkor gondolom nem mindegy, hogy van beállítva, mert ha kis felbontásra van állítva, és ezt nagyra konvertálja, akkor többet dolgozik rajta, nagyobb sebesség kell, és úgy is rossz kép lesz, ha pedig nagy felbontást konvertál kicsire, akkor is többet dolgozik gondolom, mintha kis felbontásút kis felbontásúra konvertálna.
Ja, és itt van még ez a C920. Ennél azért ajánlják a Skype-ot, mert csak az tud 1080p-ben streamelni, vagy csak azzal engedi, vagy csak az ismeri fel a h264 kodeket? Csak h264-ben adja a videót, vagy be lehet állítani, hogy szokásos, vagy h264 tömörítést használjon? Vagy csak a HD felbontásban használ h264-et, de akkor automatikusan? Szóval azt, hogy HD-ben, vagy akárhogy lehessen használni csak a felbontástól, vagy a kodektől is függhet? Milyen felbontásokat lehet beállítani? Mennyit bír Dual processzorral?
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy Camtasia Studio 8-cal mikor videót készítek a gépen zajló műveletekről, akkor miért kapcsol ki magától a Logitech c920 webkamera, vagy olyan is volt már, hogy a hang kapcsolt ki magától még a videó elején?
Ez mitől van?
Köszönöm előre is!
-
Cobrusz
senior tag
Ezeket nézegettem.
Melyik lenne jobb választás?
LOGITECH HD Webcam C270
GENIUS FaceCam 1000
CREATIVE Live! Cam Sync HDMindegyik 720p-s videóhívást tud, kérdés melyik adja a legszebb-legjobb képet videó közbe?

-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék venni 5 maximum 6000FT környékén webkamerát ami legalább tudja a 720p-s videóhívásokat.
Lényeg, hogy szép képe legyen folyamatos videóhívás közben.Ki mit ajánlana ilyen ármagasságban?
Köszönöm.
-
tknof1871
őstag
Ja, még mindig az.
Nemrég rendeltem egy cuccot és hibásat kaptam. Már ott tartottam, hogy fenyegetni fogom őket büntetéssel. Most is csak akkor kapom majd vissza a pénzt, ha az eladó visszakapja a cuccát és megnézi.
De nekem sose volt webkamerám, szerintem találok még sok hasznos felhasználást, nem ez vagy Skype-olni. -
tknof1871
őstag
Sziasztok!
Vajon egy 10 000 forint körüli webkamerával járok jobban vagy egy 10 000 forint körüli fényképezőgéppel? A fényképezőgépet lehetne cipelni, de arra nem olyan sokszor lenne szükség. A webkamera szebb képet csinálna meg videót?
Ha majd veszek okostelefont, akkor annak a kameráját tudom használni az asztali gépemhez weblamerának? Annak milyen árkategóriájú webkamerával ér fel a minősége?
-
tknof1871
őstag
Megfontoltam és inkább Logitech C270 vagy C310. Szerintem videó képminőségében ez a kettő van olyan, mint a 666. kommentben linkelt videóé, ha nem jobb.
Csak nem tudok dönteni a kettő közül. A 310 szerintem ugyanolyan képminőségű mint a 270. Akkor mivan benne, amiért drágább?Érdekes, hogy a 920-as átlépi a 30 000 forintot és milyen gyenge a videó minősége.
-
fradi81
veterán
válasz
bluobluo75
üzenetére
szét kell nézni ebayen itt ott. Esti használat miatt kell? Konnektor nincs?
-
fradi81
veterán
válasz
bluobluo75
üzenetére
a fény az nagyon kell a webkameráknak, ha nincs akkor végük

-
bluobluo75
őstag
1 dologra rájöttem a Logitech c920-at illetően, mégpedig arra, hogy akkor csinálja a legjobb képet, minnél jobb szögből éri a fény amit felvesz, és az adott fény minnél világosabb, természetesebb, annál jobb. (például nappali fény, napfény, szobavilágításnál jóval rosszabb, szemcsésedik a kép)
Tehát az sem igazán jó, ha oldalról kapja azt amit felvesz, hanem pont telibe, merőlegesen

-
bluobluo75
őstag
Nemrégiben mobiltelóval készített felvételt csináltam amit feltettem a youtube-ra, de mielőtt megosztotta volna javított rajta
Korábban nem láttam ilyet, még erre a c920-ra nem néztem, lehet ezzel is csinál valamit nem tudom, csak előtte gondoltam megkérdezem itt van-e valami spéci szoftver, de ha nincs nem gond, köszi!
-
fradi81
veterán
válasz
bluobluo75
üzenetére
egy már elkészült videót nem lehet feljavítani.
-
fradi81
veterán
válasz
bluobluo75
üzenetére
nagyon úgy néz ki.
-
fradi81
veterán
válasz
bluobluo75
üzenetére
elvileg egy szoftver van hozzá, megnéztem egy másik videót róla: [link]
Ezek szerint az első tényleg nem a webkamerával készült. -
fradi81
veterán
válasz
bluobluo75
üzenetére
neked ugyanilyen van?
-
fradi81
veterán
válasz
bluobluo75
üzenetére
hello
azért ez már rendes hd, szóval simán lehet ilyen képe, ezek szerint van is.
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Szerintetek ez a videó Logitech c920 webkamerával lett felvéve?

Szerintem nem is webkamera hanem egy jobb fajta rendes kamera
Vannak a videóban 1:32 részre tekerve teszt képek is, de valami hihetetlen jó minőségűek
Kérdésem az, hogy lehet ilyen jó képet és videót csinálni?
Köszönöm előre is!
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Weben vásárolnék és azt ajánlották, vegyem videóra a kicsomagolást, ha esetleg valami gond lenne, akkor legyen bizonyítékom. Valami olcsó megoldást szeretnék. A webkamerákkal jó minőségben lehet felvenni? Szaggatás nélkül, mondjuk legalább 25 fps-el. Gondolom az USB csatlakozás verziója korlát akár arra nézve, másodpercenként hány kockát vesz fel akár a felbontásra.
Tanácsot kérek, véleményt.
-
Rag
csendes tag
Sziasztok!
Olyan egyszerű, de free progit keresek, amiben be lehet állítani, hogy mindig "felül" legyen a program, tehát semmi program ne takarja ki.
AmCap jó lenne, de a mostani 9-es nem free, a régebbi (v2 vagy 3), ami van, az meg nem tudja ezt a funkciót.Mit javasoltok?
Köszi
-
akyyy
senior tag
üdv. van a cégnél egy voltcraft nevü hosszúkás nyelű kamera.
Amcap programot használnak eddig, de az a bajuk, hogy ha megnyomják a kamerán a fénykép gombot, a program kiteszi hogy készült egy kép, de minden egyes képnél le kéne menteni a gépre.
Nincs rá valami lehetőség, hogy automatikusan mentsen el minden képet, esetleg másik program ami ezt tudja? -
zoli_1989
tag
Sziasztok!
Ismerös-e valakinek ez a webkamera: Trust Trino HD?Hallottatok már róla ha igen rosszat vagy jót?
Vásárolni szeretnék de nem tudom hogy jó-e? -
SirKero
őstag
válasz
Wheeler8
üzenetére
Üdv.
Lehet,hogy nem jó helyen érdeklődöm akkor kérem az illetékest tegye át ahová való
Szóval lenne egy Bresser Biolux mikroszkóp aminek a kémlelő nyílása ( remélem jól írom ) helyén egy kamera van amit USB- keresztül a PC-re lehet kötni. Így nem kell a szemet mereszteni ha nem a monitoron nagyban kényelmesen látja az ember amit egyébként a lencsére borulva kukkolna.
A problémám az lenne,hogy nem ismeri fel sem az XP sem a Win7 op. rendszer drivert pedig nem találok hozzá. A Bresser oldalán néztem ott nincs és mivel a kamerára sincs típus vagy gyári szám írva fogalmam sincs hogy hol keressek
A feleségem kapta a munkahelyén,hogy könnyítsék a munkáját vele de driver az nincs az oldja meg magának ha használni is akarja
Ha tudna valaki segíteni megköszönöm
-
Anita69
újonc
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy mit csináljak amikor van egy teljesen jól műkődő Trust márkájú webkamerám de a skype hibásnak találja és azt írja ki,hogy
róbléma van a lejátszóeszközzel!
válaszotokat előre is köszönöm! -
Wheeler8
csendes tag
Sziasztok!
Olyan webkamerát tudtok ajánlani, amelyikben van mikrofon is ? 720p elég lenne bőven, 10-15 ezer Ft lenne rá. Előre is köszi

-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Tudtok e abban segíteni, pontosabban ajánlani egy olyan biztossági kamerát(kat), amelyet(eket) a lakásban felszerelve Wi-Fi kapcsolaton keresztül a mobilomról (Galaxy S2) ellenőrizni tudom a lakást. Esetleg kell e hozzá még valami kütyü?
Köszi a válaszokat!
-
m@tthew
csendes tag
Sziasztok,
nem tudom, hogy jó helyre írok-e...
Van egy Canyon webcamom (CNR-WCAM413G1), probléma az, hogy vagy a camera vagy a net nem megy.
Telefonról van megosztva usb-n keresztül.Mit lehet tenni, hogy ne akadjon össze?

-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Webkamera vásárlásán gondolkodom. [link] ezt néztem ki. Valakinek van tapasztalata erről a típusról? Utólag köszi a kommenteket.

-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Skype-oláshoz keresek eszközt (kamerát).
Van esetleg olyan kamera, ami mikrofonként is funkcionál? Sajnos a hangfalhoz/füleshez nincs mikrofonom.
Szívesen fogadok tippeket/tanácsokat, kameratípusokat, esetleg konkrét linkeket! -
Sotyks94
aktív tag
Én úgy tudtam hogy a fényjavítás csak szoftveres, nem hardveres, és így nem eszi le az fps-t. Bár ahogy néztem videót az alatt is normális képfrissítéssel bír, így kb mind1. A HD-t nem a tényleges HD-ra értettem hanem a 720p vagy afelettire. Az meg hogy jó valami, relatív. A mostani vacakhoz képest amim épp van egy c270-nek is a képminősége, felbontás és képfrissítése is mértékegységekkel jobb. Biztos van 10k környékén vagy a felett ennél is sokkal jobb (meg aztán 20k felett, aztán 50k felett, aztán 200k felett, stb egészen a milliós kamerákig) is, de az már nem kell nekem épp most. A képernyő sarkába egy pici képnek elég egy ilyen felbontású/képminőségű is bőven elég lesz (reményeim szerint). Szóval igazából az ehhez hasonló árkategóriában kérdeztem/kérdezek rá hátha tud valaki jobb alternatívát, bár ahogy ma körbenéztem a neten annyira nagy különbségek (felfele) nincsenek (max sokkal rosszabbak ennyiért).
-
Sotyks94
aktív tag
Logitech c270ről valami okosság?

Vagy hasonló árkategóriában (5k) hd kamera, ami tud 30fps-t és szép képet ad (főként alacsony fény mellett)?
(Mikrofon nem számít, úgyse használnám)
Előre is köszi
-
gyulank
addikt
Sziasztok! V7 Pro HD webkamerája van valakinek? Ki kéne próbálni, hogy működik-e Linuxon.
-
paradicsom1
újonc
Szia!
Köszönöm a videót! Nem láttam még, de előtte is eszerint csináltam. Újból megpróbáltam, nem működött, amikor eszembe jutott, hogy valószínűleg elkövethettem egy igen amatőr hibát. Azt feltételeztem, hogy 32 bites a win7-em, és mint kiderült, 64-es... feltelepítettem az ehhez tartozó drivert és már működik

-
fradi81
veterán
válasz
paradicsom1
üzenetére
hello, ezt próbáltad? [link]
-
paradicsom1
újonc
Sziasztok!
Az ASUS K50IJ laptopom kamerájának fordított a képe. Utánanéztem már alaposan google-ön a témában, letöltöttem a webkamerám PID-jéhez (PID_B071) szükséges drivert (Chicony Camera Driver, Chicony_CNF_9059_CR Camera Driver), azonban amikor a telepítőfájlra (DrvInst.exe) kattintok, nem történik semmi. Megjelenik egy DOS ablak egy pillanatra, majd bezárul, és nem telepít fel az ég világon semmit. Több lehetséges verziót is letöltöttem, de mindegyiknél ugyanebbe a hibába esek. Esetleg van valakinek ötlete, mit tehetnék?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Mi az oka, hogy iszonyú szar képe van a Microsoft Lifecam V1000 webkamerának újratelepítés után? Sohasem volt egy extra minőségű eszköz, de úgy emlékszem, régen azért vállalható volt, Win újratelepítés után viszont fos. Itt egy kép: KÉP
-
gerrog
aktív tag
hali
vajon miért nem müxik a kamerám ha beteszek a gép és a kamera közé egy sima usb hosszabbítót?
ugyanezzel a kábellel szépen ment korábban (win xp 32 bit)
lehet hogy az új rendszerrel van baj? (win 7 sp1 64 bit)letöltöttem a megfelelő szoftvereket, a telepítésnél is minden rendben volt, de ha indítom a kamera szoftvert, nem látja a kamerát
help pls
-
novake
tag
Sziasztok! Webkamerát keresek egy ilyen eszközhöz: http://vimeo.com/37421265
Fontos a kis súly és méret, a lehető legjobb felbontás, beépített mikrofon, ill. a gyors beszerezhetőség. Előre is köszi, ha tudtok valamit ajánlani. -
meszi16
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 5000 ft-ig olyan kamerát amit érdemes megvenni? Köszönöm! -
aviator
tag
Sziasztok!
Az előttem szóló kollegához nagyon hasonló lenne az én kérdésem is, kiegészítve azzal, hogy én melegházban szeretnék madárfészekről folyamatos felvételt készíteni, ami valami streamen keresztül kellene, hogy nézhető legyen az interneten. Igen tudom, kicsit komplex a probléma és a fele nem ebbe a topikba való. Szóval nem muszáj full HD csak normális képminőség kellene.
Köszönöm az ötleteket, javaslatokat! -
Blitz23
tag
Üdvözlöm az urakat
! 10-20K HUF kereten belül keresek Full HD,nagyon jó minőségű webcamerát,mikrofon legyen benne.Főleg videók felvételére használnám.Szeretném a segítségeteket kérni ez ügyben.Köszönöm 
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Skype programban hol/hogyan tudom ellenőrizni/beállítani a tőlem küldött kép felbontását ?
Kamera ; Logitech HD Pro Webcam C920 .
Software fenn van, de nem lelem azt a helyet ahol a felbontás beállítható .
Üdv.
Astra
-
degu
senior tag
Vettem egy HAMA-webkamerát,de az eddigi kamerákkal ellentétben nem tudom kellően hangosítani.Mindent maxra teszek,és mégis csak suttog!

Van esetleg valami *rejtett opció*amit nem vettem észre? -
feri1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egy Trust típusú webkameráról lenne szó.
Valószínű,hogy ilyen: [link]Kép van,de sajnos hang nincs kifele.
Tehát a skype másik oldalán nem hallanak.Valaki tud segíteni ebben?
Üdv: feri 1
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Kiszemeltem magamnak egy Logitech HD Pro Webcam C920 kamerát beszerzésre .
Az a kérdésem, hogy miért van az, hogy egyes helyeken eltérő cikkszámmal jelölik ezt a típust ?
A magyar honlapon pl .960-000768, az Amazonon valahol 960-000764 számmal láttam .
Mit takarnak ezek a cikkszám különbségek ?
Üdv.
Astra
-
fradi81
veterán
válasz
z123456789
üzenetére
-
fradi81
veterán
válasz
z123456789
üzenetére
hello
ez jó lesz, a képpel nem lesz gond, a feltöltés kb elég is: [link]
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem egy webcam-et az alábbi igények/tényezök szerint?
-édesapámnak szeretném hogy tudjon sype-olni az unokájával (távolság miatt)
-lehetöleg éles kép
-internet sebesség (sajnos csak) 1/10 (bár nem tudom hogy ez mennyire fontos egy kameránál)
-windows 7 32 bit-es rendszer
-lehetöleg egyszerü telepíthetöség, használhatóság
-beépített mikrofonnalElöre is köszönöm!
-
fattyu
veterán
Sziasztok,
Segíséget kérnék.
kevés fényben jól dolgozó semmi extra feature, 640x480 800x600 elég, nem kell sok fps sem, de azért videó feed kell legyen.
Nyilván minél olcsóbb. De tényleg a szobában jelenlevő fény kintről jövő fény mellett kellene folyamatos videofeed.
Köszönöm előre is.
üdv
fattyu -
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Lakásom megfigyelésére szeretnék egy wifis webkamerát és egy wifi routert vásárolni.
A webkamerát kiraknám a lépcsőházba (fűtött lépcsőház, bár néha párás), ami az ajtómat figyelné.Kérdésem az lenne, hogy milyen wifis, HD felbontású, webkamerát tudtok javasolni erre a célra?
Éjszakai megfigyelés nem szükséges (bár ha van olyan is benne az se árt)
Létezik-e olyan aminek a fókuszát, zoom-ját tudom állítani a számítógépről?Ha wifin kapcsolódok a kamerámmal a számítógéphez akkor mennyire biztos hogy pl a szomszéd nem tud rákapcsolódni a kameraképemre? (pl ha épp asszonyt akarom meglesni epillálás közben akkor ez zárt rendszer vagy könnyen meghekkelhető?

Ezekhez a kamerákhoz milyen wifi routert javasoltok, ami elbírna még a kamera mellett kb 2 laptopot általános használat esetén?
Olyan 30-40 ezrem van rá max, de persze inkább a 15-20 ezres dolgokat kéne megcélzoni

köszi
-
Sholom
tag
Sziasztok!
Ebben a webkamerában lehet beépített mikrofon? Sajnos nem találok sehol róla leírást. Ha nem, 8.000 Ft körül létezik mikrofonos FullHD kamera?
-
Charlie B.
újonc
Sziasztok!
Egy Asus X75Vd gépem van, és olyan problémám, hogy a beépített kamerát a legutóbbi Win8 frissítés óta nem tudom önállóan életre kelteni, csak a Skype-nál.
A Fiókképhez szerettem volna fotót csinálni, de hiába kattintok a Kamera mappára, csak egy üres képernyő nyílik meg. Hogy tudnám a kamera fotózási és videokészítési képességét újra életre kelteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De attól még ezek elég zavaróak. Persze ha valaki csak egy helyben ül, és néha fixen megmutat egy borítót gyorsabb, közelibb mozgások nélkül, és fix háttérrel, annak ezek nem sokat befolyásolnak. De ha valaki kalimpál, meg bukfencezik, ugrabugrál, és a háttérben házibuli van diszkófényekkel, vagy villámlik, vagy elvonul egy felhő, vagy körbefut a szobán, és nem akar folyton cikázni a kamera meg az úticél közt, hogy magára irányítsa, azoknak jól jönnének ilyen fejlesztések. Persze nem csak azoknak akik pont ezeket csinálják.

róbléma van a lejátszóeszközzel!